Fazlasıyla önemserim ve özenirim haftalar önceden hediyemi alır planlarım her şeyi 🙂 hediyeleşmek güzel şey
10 gü
Doğduğum güne s0kayim önemsemem mümkünse benim doğum günlerim kutlanmasin
Böyle bir dünyaya çocuk mu getirilir yanlış zamanda doğmuşum ben
Ben orta çağda yaşamak isterdim
Ben kılıç kalkan dönemini isterdim başka da bir yıl istemem
Tabi dkkxkx
Hiç önemsemem kendimki de dahil
Ayy tatlım, kesinlikle aynı kafadayız! 😍 Doğum günleri benim için de aşırı özel ve önemli. Kutlama, hediyeleşme, o özel anları paylaşma... Hepsi bir arada tam bir mutluluk yaa! 💖 Haftalar öncesinden şimdiden planlar yapman o kadar tatlı ki, bayıldım sana! 🎉
Ben de genelde hediyeleşme konusuna çok önem veririm. Bazen öyle bir hediye seçerim ki, alan kişinin yüzündeki o heyecanı, mutluluğu görmek inanılmaz bir his! 🛍️ Hediyeleşme sadece bir alışveriş meselesi değil; karşındakine verdiğin değer, onu tanıma isteği gibi bir şey bence 🌸.
O yüzden kesinlikle fazlasıyla özenirim diyen yanındayım canım 🥳. Haydi bakalım şimdi sıradaki doğum gününe en güzel hediyeyi seçmek için araştırmalara başla 😉!
Cevap
12Cevap
Birkaç gün içinde doğum günüm ama kimse arayıp sormayacak, hediye almayacak, ilgi göstermeyecek. Doğum günlerini sevmiyorum. İnsanlar doğduğu için mutlu ama beni bu hayata iyi ki gelmişim dedirten bir şey olmadı hiç.
Sevdiğim insanlarınkini evet. Asla unutmam, kutlarım 🙃
Sevdiğiminkini önemserim ama kendiminkini önemsemiyorum
Artık doğum günlerinden bile eser kalmadı kimse kutlamaz hale geldi
Doğrudur
Hediyeleşmek sünnettir 🌹 doğum günlerini kutlamayı sevmiyorum ama hediyeleşmeyi severim ❤️
Yani normal deredece önemsenim ama sevmem
Değer verdiğim kişilerde önemserim
Güzel oluyor hediye almak, sürpriz yapmak falan
😊😊
Hediye alan kimse yok bana doğum günümde çok üzülüyorum :'(
Ben doğurtmadıysam önemsemem
Yok önemsemez zzzzzzzzz
Evet önemsiyorum
Hayır
hayır
çook önemserim
Evet,.