AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
İçine şupe düştüyse gözün aydın ben bunu yaşadım gördüm telefonla giren her haltı yer
Eski sevgilim karısını aldattı işte benimle ben bilmiyordum aynısını yapıyormus yeminle
Bence rahatsız etme o da insan ve sonuçta duş alırkentekmeleyerek kapı açıyosan adam bu durumdan huzursuz olup kitlemiş. Daha da üstüne gidersen dert olur
Ya birak adam keyifle bi otuzbir patlatsin kanka ne daliyorsun güm diye içeri
Bizim duş kapisi açık sıcak havalarda o da abartmış
Şüphelenmekde haklısın. Muhtemelen p*rno izleyip mastürbasyon yaptı.
Şüphelenmelisin benimkide girmek istiyor ama ben izin vermiyorum
Bazıları telefonla girmeyi çok seviyorlar anlaşılmaz bir durum yani, ne desen boş.
Niye rahatsız oluyorsunki? Paranoyaklık yapmaya gerek yok.
Bu durumun sebebi: Eşinize yeteri kadar ilgi ve sevgi göstermeyişiniz. Cinsellik dahil
Dusta telefon olmaz ama buyuk tuvalettte telefonsuz zor
Fazla anlam yüklemeye gerek yok bence. Neden dünyayı başına dar ediyorsun ki. Olabilir telefondan bişeyler izlemiştir
Hepimizin aklindan ayni sey geciyor bence
Emin olmak icin kapiyi kilitlememesi lazim onu bi sekilde hallet anı kolla pat diye gir iceri
Yani sen denemissindir zaten ama baska nasil emin olacaksin
Sende aynısını yap sorarsa sen ne için alıyorsan bende onun için alıyorum de sonra iyi ya da kötü tepkiyi seyret hahaha.
Hilall cok fenasınn😆😆
Ablacım her erkek p*rno izler bişiler yapar bunu kabul etmelisin görmemezlikten gelmeyi öğren
O huy neredeyse herkeste var. Özellikle erkekler uzun süre durduğu için telefonla oynuyorlar tuvalette. Ben de yapıyorum bunu.
Herkes ciddi cevaplar yazmis ben de işi eğlenceye vurayım.. canli yayın acmiyorsa sorun yok 😂
Fırsatını bulduğunda telefonu kontrol et, şifre koyup sana söylememesi, şifreyi vermemesi hiç güven verici değil.
Adam dustayken bari rahat bırak dingonun ahirina mi giriyorsun
Duşta havlu bıraktım sadece onun için onu izlemeye girmedim ayrıca telefonla girip kapıyı kitlemesi normal mi
Evet çok normal. Hem havlu banyoda olmuyor mu velevki havlu bıraktın kapının önüne koy git.
Cariyesi miyim ben kapının önüne koyup gitmek ne demek kapının önüne koyacağım o gitsin kendisi alsın İşte böyle manipülasyon yapan erkeklerin hepsi Bu yolun yolcusu
ya p*rno izliyor ya da reels izliyor abla relax ol
eşine güvenmiyosan kontrol et ama coğu insan bence tuvalette reels izlemeyi çok sever
Tuvalete telefonsuz girmeyen kalmadı sanırım. Ama bende yasak bişi olursa tuvalette yaparım
Bunu pek cok erkek ve kadin yapiyor. Suphelenecek bir sey yok bence.
Cinsel hayatınız kötü ya da monoton ise p*rno izleyip mastürbasyon yapıyor olabilir.
Emin ol tlf da göstermek istemedıği birseyler vardır kesinlikle
Bende giriyorum tiktok falan izliyorum ne alaka
Harbiden bende aynısını yapıyorum böyle kadınlarda nefret ediyorum
p*rno izliyordur ve mastürbasyon yapiyordur
Yakaladım zaten o tarz video izlediğini evi terk etttim ne yapars yapsın
Bağımlılık zor bı durum bended bu var aynısı ve evliyim.
Aldatma yoktur bence ya biraz daha devam ederse konuşursun biraz takip et ama şüphelendiğini belli etme
He duşta suyun altında yaziyor
Kapıyı kitlemesine sinirlendim ayrıca ona yardım edip kıyafet hvlu verirken sen kapıyı sürekli açtığın için kitledim diye açıklama yapması
Ona bişey diyemem ama bende ayni sebepten eşimi bosadim iş ile ilgili pdf yazılarini düzeltirken bazen lavaboya giderdim o sebepten benle kavga ederdi en son bütün yaptiklarini yüzüne vurup bosanma davasi açıp bosadim
İşi de yok instagram reels izliyo
Sana zararı var mı ki bu durumun
Ya yokta hiç bir şekilde telefonsuz girmemesi baydı artık
İşin olur arada alırsın bende izliyorum ama her girdiğinde almak normal mi
Bu konuyla ilgili onunla kavga ediyormusunuz bir süre sonra sizden bıkmaya baslayacak doktora götürün büyük ihtimalle ilgisiz biri ve sizde sınırlayıcı bir insansiniz
Size önerim profesyonel yardim alin hem siz hemde o
Yok tartışma yaşamıyorum ilk kez bugün yaşadık bu konuyla alakalı
Size önerim bu o kendini kusurlu bulmuyor sizde sürekli bazı konularda diretiyorsunuz yanlis anlamadiysam ama bence yanlış birbirinizi anlama yolunu seçmezseniz yuva diye birsey kalmaz
İnanın arkadaşlarıyla spora gidiyor babasıyla ayrı dışarda bazen görüşüyor instagram veya hiçbir sosyal medyasına müdahale etmiyorum tek istediğim bir eş baba olduğunu unutmaması yani iki kişilik bir aileniz varken banyo da kapı kitlemezsiniz hadi video izliyorsunuz diyelim olabilir ama eşinizi rahatsız eder gibi durumlar yaparsanız olmaz
Haklısın benim eski eşim piskopatti ama şu an size hak veriyorum umarim sorumluluklarıni anlar
Kadınların çoğu böyle yaklaşır zaten hani kapı kitlemesi için evde birinin olması gerekiyor eşinden dolayı banyo kapısı kitlemezsin hadi video izle al ne iş yaparsan yap ama kapıyı da kitlersen farklı düşünür kadın
Yok sinirli hemen bağırıp çağırıyor ve asla haklı bir yanım kalmıyor abartıyorum veya ben normal değilim gibi davranıyor oysa ki iki kişiyiz kapıyı neden kitledin dedim yani telefonu yanına Niue aldın dahi demiyorum
Haklisin kardeşim gerçekten üzüldüm ben tv izleyince benimle kavga ediyordu diye sinir oluyordum ama seninkinin savunulucak bir yanı yok
Prn videosu izliyormuş twitter üzerinden yakaladım ve evi terk ettim
İyi degilsen konusabiliriz
Hiçbir şey hissetmiyorum inan konuşacak bir durumda yok ne diyeyim
Yapman gereken belli ama şu an sağlıklı dusunemiyorsun o yüzden konusmak ister misin dedim dostum
Ne yapayım ki boşanmak mı
Bunu yapma Şu an sinirlisin biliyorum bu yüzden konusmak istedim
Lütfen bana bu durumda ne yapmam gerektiğini söyler misin bu büyütülecek bir durum mu yoksa tartışılacak ve konuşup kapatılacak bir durum mu yeni evli ve çocukluyuz ona göre
Büyütülecek bir durum ailesiyle konusman gerekli onunla birak onlar konuşsun sen mesafeni bi süre koru büyük ihtimal sana dokumak yerine yaptigi sey ona daha cok haz veriyor bu yüzden bu sacma seyi yapiyor. Bunu yaparsan hem kötü olmazsin hem yüz göz olmazsin hemde kendine bı çeki düzen verir ve bı sure sana dokunmasına bence izin verme suçluluk hissini taşısın bı sure..
Eve dönmeye karar verdiginde aktardan şap al yemegine biraz ekle hatta 2 hafta yap akli başına gelsin
Kendini rahatlattiyo senden gizliyo
Güveniyorsan şüphelenme
p*rno izlemiş attırmış işte adam
Niye evi terk ettin be
Y@raagını cevap bırıısne mı attıgından süphelenıyon
bir şey olmaz ya takma kafana
Bence et ne münasebet yani neden alıyor
Tüm erkekler öyle yapıyor
tabi ki süphelenmelisin
Huylu huyundan ölünce vazgeçer.
Bende telefonla giriyorum reels videoları izliyorum
Biz helaya da öyle giriyoz
mastürbasyon yapıyordur
Sal adamı biraz
Iki medeni insan gibi karşınıza alın konuşunuz
Çocuklar falan girer diye olabilir
Sense aynisini yap görsün anlasın birdaha yapmasın
yalan konuşmuş
p*rno izliyordur belkl
kaç yıllık. evlisiniz yaşlarını kac
Şakşaaakkk yapıyordur
Belki oyun oynuyordur
Çok çok çavusu tokatlayıp ders veriyodur🤣
Sadece bu davranışla yargılamak yetersiz olur
adam video izliyor belli elle boşalıyordur
şimdi sana bir soru eşin sabah kalkıyor sana hiç bir şekilde teması yok gidip gusul abdesi alıyor ne düsünürsün peki
Her erkek bir gün aldatır
Gazete okumaya gidiyo hsjsjsjdjd
Yani bi şüphe oluştı bende
Şüpheli bi durum evet
Bence şüphelenmelisin bu kadarı fazla
Alışkanlık
@Aşkokuşkowq nihayet anlayan biri