Arkadaşlar eşimin bugüne kadar yanlışını görmedim tuvalete telefonla girme huyu ilk tanıştığımızdan beri var video izliyor fakat artık evli çocuklu sayılırız bugün duşa girdi ve telefonu yanına almış bende havlu vermek ve kıyafet götürmek için girdim ve kapınkilitliydi biraz daha zorladım ve açıldı telefon lavabonun kenarında kendisi duştaydı kapıyı kilitlemesine tepki gösterince ben duştayken her zaman kapıyı bir anda tekmeler gibi açıyorsun diye tepki verip o yüzden kitlediğini söyledi ama ben bi rahatsız oldum bu durumdan ne yapmalıyım mantıklı yorum yapın lütfen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
6 ayİlk olarak onun özel alanına ve kişisel eşyalarını kullanma şekline saygı göstermeye başlamalısın. İhlal edilmiş hissediyor ki kapıyı kilitleme ihtiyacı duyuyor ve sana telefonunu yakınında tutma gereksiniminin sebebini açıklaması gerekmemeli.
O senin özel alanına davetsiz giriyor veya özel eşyalarına karışarak sana saygısızlık ediyor mu bu da önemli. Eşin rahatsızlığını açıkça dile getirmiş. İlişkiler çalkantılı ve birine tamamen güvenmek çok zor evet ama karşılıklı saygı ve anlayışla düzelmeyecek bir şey değil.
İçini rahatlatacaksa onun özel alanına saygısızlık etmeden kendi çapında bir araştırma yapmaya devam edebilirsin ama sonuçta bu evlenmeyi tercih ettiğin insan ve öncesinde herhangi bir hatası olmadığına göre ona hak ettiği güveni göstermelisin bence.
Çoğumuz evlenmek veya çocuk sahibi olmak nasıl bir şey bilmiyoruz. Her halükarda dürüst bir şekilde buraya olanları yazıp fikir istemen, evliliğin için çaba sarf etmen güzel ama lütfen bazı yorumlardaki felaket tellallarını umursama çünkü onlar senin ilişkini yaşamıyor, bunu sen yaşıyorsun.
Onların kendi kötü deneyim veya şüphelerinin ilişkini bozmasına izin verme. Evet herkeste aldatma potansiyeli var mı? Var maalesef ama herkes aldatır mı? Tabii ki hayır. Şüpheye düşmek mümkün ve şüphelerin doğru da çıkabilir yanlış da veya bunu zaman belki gösterir belki göstermez. Ama o suçsuzsa, ona saygısızlık yaptığın için ilişkinin bitmesine/yıpranmasına bile sebep olabilirsin.12 Yorumla
Soran6 ayVideo izlemiş prn tarzı ve her gün yaptığını anladım
- 6 ay
İzleyebilir tabii ki. Aldatmıyormuş neyse ki, sevindim.
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evlilikte güven çok önemli eğer güven bittiyse o ilişki çatırdamaya başlamış banyoya tekme atar gibi girdiğini söylüyor o zaman sana en mantıklı bir cevap vereyim kapıyı tekmelemeden girmeyi dene bir de öyle dene bakalım o zamanki bahanesi ne olacak ama Şu da var bu adam evvelden belli böyleymiş onun için huy edinmiş olabilir sizin burada yapmanız gereken şey şudur konuşup rahatsızlığını dile getirmen lazım ama bunu haykırarak bağırarak çağırarak kırarak dökerek değil iki medeni insan gibi oturup konuşacaksın hala bir düzelme yoksa yaşının gereği ne yapacağını biliyorsun kimse kimseye katlanmak zorunda değildir evlenmek ne kadar haksa boşanmak da o kadar haktır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayBunun sebebi tabii ki de sizsiniz. Herkesin özel alanı vardır, kişilerin telefonları da kişiye özeldir. Olur olmadık yerlerde eşinizin durmadan telefonunu elinize alıp karıştırırsanız ve duşa girmek gibi gibi fırsatları telefon karıştırmak için kollarsanız adamı da bu şekilde telefona yapışık bir yaşama mahkum edersiniz. Daha kötü bir haberim var banyoda da tacize devam ederseniz bir sonraki aşama adamı evden uzaklaştırmak olacak. Eve gelmek istemeyecek ve belki de duşunu da daha rahat ve güvende olduğu bir yerde almak isteyecek. Karar sizin.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Video izleyip 31 çekiyor olmaz mı? Bence muhtemelen aldatıyordur ama buna takılma, libidosu normal düzeyde olup evliliği belli yıl geçmiş her erkek bulursa yapıştırır.
Etçil memeliler, önlerinde hazır yemek varken de, doğaları gereği avlanma içgüdüsü taşırlar.
Sen abini dinle, arada ona avlanma izni ver ama yine de kocalık görevlerini her anlamda yerine getirmesi gerektiğini de ona hissettir.
Ve tabi ki sen de eş olarak kocanın hakkını vermezsen olmaz...
Evlilik böyle bir şey.
02 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Eşinin bu davranışından rahatsız olman çok normal, hislerine kulak vermelisin ama hemen kötü bir şey düşünme. Eşinin telefonu tuvalete veya banyoya götürmesi bir alışkanlık olabilir. Duş alırken kapıyı kilitlemesi ise mahremiyet ihtiyacından kaynaklanıyor olabilir. Belki de kendini daha rahat hissetmek istiyordur. Bu durumu onunla açıkça konuşmalı ve rahatsızlığını sakin bir şekilde dile getirmelisin. Onun niyetini anlamak önemli. Her insan, zaman zaman kendi sınırlarına çekilmek isteyebilir. Bu, evlilikte bir sorun olduğuna işaret etmeyebilir. Empati yapmaya çalış ve birbirinizle açık iletişim kurmaktan çekinme. 😊🙏
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
93Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 6 aygüvenmediğin kişiyle niye evlisin boşan
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 736 cevap paylaştı.
6 ayBenim eşim de telefonla tuvalete giriyordu hiç ona sende şöyle böyle yapma demedim başının etini de yemedim ben ondan daha fazla tuvalette telefon oynamaya başladım ( kendisi hep Sporx bakıyorum der ) şimdi rahatsız oluyor telefonu niye aliyosun diyor, bende Sporx bakicam deyip gülüp giriyoru, yakında ikimizde girmeyelim diye uzlaşmayla gelir 😂😂
35 Yorumla- 6 ay
😄😄 çözüm odaklı birisiyim o yüzden 😉
- 6 ay
O ben yokken devam edeceği için bende o yokken devam ederdim 😄
- Aile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı.
6 aySenin bu şüphelerin ile o evlilik gitmez ben söyleyeyim, biraz adamı sal eger şüphen varsa da zaten bu ileri zamanda kendine çıkar. Ve başta yazmışsin tanıştığım günden beri diye , eee biliyorsanda o evliliğe adım atmiycaktin. güven ve şüphe olan bir yerde ben mutluluk huzur aramam.
12 Yorumla
Soran6 ayÖğrendim çok pis videolar izliyormuş meğer tartıştık ve ailemin evine döndüm tartışma bile denmez Allah’a havale ediyorum diyip kapattım kapıyı çıktım daha 7 aylık evli olan ve çocuğu olacak birinin her şey güzel gidiyorken böyle video izlemesi normal değil
- 6 ay
Yav olabilir izleyebilir sen izlemiyorsun sanki. Bundan dolayı yuva bitirilmez saçmalama
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
6 ayBende telefonla giriyorum. Duştan önce mutlaka lavabo ihtiyacım oluyor bu artık rutin bir durum. Lavabodayken de telefonla oturmayı severim vakit geçirmek hoşuma gidiyor. Kapımı kilitlemem istediği zaman girebilir. Şüphe çekecek bir durum değil. Biraz temkinli davran. Saman altında iğne arama dostum. Kimseye de eşin dahi olsa yüzde yüz güvenme.
12 Yorumla- 6 ay
@melekina meslekte çok karşılaşıyorum. Kişiler arası güven neredeyse durma noktasına gelmiş. Çok vahim durum maalesef
Aile & Toplum konusunda 691 cevap paylaştı. gerçekten hatalısın. yorumları da okudum en iyisi beni dinle psikologla görüş bunu. kimse sana yardım edemez. herkes seni hatalı buluyor sen hala ben ben diyorsun. ayrıca olayları gerçek gözle 1. kişi olarak göremeyiz bu da bizi haklı çıkarmaz orası ayrı. dediğim gibi uzman yardımı al
00 Yorumla1. kari ve koca arasına girilemez bu sebpely böyle bir platformda şu soruyu sormak herkesten farklı bir cevap çıkacaktır hatta bazıları çok hadsiz yorumlar bile yapmış kocana da iftira atabilirler bu sebeple bu konuyu kocan ile konuş ve hallet ayrıca yatak odası muhabbetine de dikkat edin eşlerin birbirini memnun etmsi mecburidir hem bilim yönü hem de dini yönü çok önemlidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBence şüphelenecek bir şey yok. Evli olabilirsiniz ama herkesin kendi hayatı vardır ve olmalı. Kapıyı kilitlemek de istiyor olabilir. Ben de kapı kilitli olsun kimse rahatsız etmesin isterim. Aldatma durumu olsa başka durumlar da fark edilirdi. Şu noktada gözlemlemek en iyisi bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayBekarliktan kalan mastürbasyon bağımlılığı bir anda terk edilmez. Yıllarca bu şekilde idare etmiş. Sen görüp üzülürsün diye gizli yapmıştır. Hemen aldatma olarak düşünmeyin. Bir yorumda bosanacagim yazmışsınız. Sırf bu yüzden karninizda çocuk varken boşanmayacaginizi siz de biliyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayGece telefonunu kurcala genelde rehberde faklı isimle kayıtlı kişi olabilir o zaman wp den bak
kişilere profillerini gör mesajlar sms arama kayıtları silinmiş olabilir çöp kutusu varsa rehberde mesajlarda onlara bak sonra
silinen fotolara bak sosyal medyasına konuştuklarına bak
genelde gizli klasör kullanıyor olabilir telin ayarlarından gizli klasör yaz çıkar aklıma gelenler bunlar020 Yorumla
Cevap sahibi6 ayTelefonuna gizli program indir gizli ekran kaydı alan programlar var onu indir gün sonunda nerelere girdiğini görürsün hatta gizli ses kaydı alan programda var onuda indir gün içinde kimile konuştuğunu dinlersin
- 6 ay
Var mı adı
Cevap sahibi6 ay@Googleamcayım araştır YouTube google falan bulursun zaten
Cevap sahibi6 ay@Serhoo senin o dediğini genelde kimse kolay kolay bilmez ya ancak z kuşağı olanlar bilir onda bile tam bilen yok yani o kadar detaylı düşünmemiştir emin ol
Cevap sahibi6 ayYa zaten isteyen insan her türlü saklar bunun sınırı yok mesela ben telefon klavyemin içine saklıyorum istediğim numarayı ya da fotoyu kopyalayıp klavyeden Ram belleğe sabitliyorum istediğim zaman klavyenin pano kısmına girip çıkartıyorum veya telin gizli klasörü var onun görüntüsünü herhangi bir uygulama yapıyorum içine girdiğin zaman 2. Bir telefon çıkıyor 😀😀
- 6 ay
Öğretsene bana onu
Cevap sahibi6 ay@Googleamcayım banamı dedin neyi öğretim
Cevap sahibi6 ayNasıl yani anlamadım ne söyledim?
Cevap sahibi6 ayKardeşim sen iyimisin çok mu film izliyorsun bu uygulamalar çocuk takibi için rahatça iniyor
- 6 ay
Cevap sahibi6 ayburada olunu okumuş yazılımcı arkadaş varmış ona sor o daha iyi bilir
Cevap sahibi6 ay@CptMac diye birisi işte buraya yorum yapan kişi
6 ayçok saçma evli olmanız mahremiyet saygısını azaltmanız anlamına gelmiyor aldatsa bile duşta aldatacağını sanmıyorum mastürbasyon falan yapıyordur ya da video izliyordur
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gizli gizli mastürbasyon yapıyor olabilir. Sana da bunu çekindiği için demiyor olabilir. Klasik erkek davranışı.
28 Yorumla
Soran6 ayTam olarak öyle video meselesi kırıldım da
6 ayRahatsız olduysan bunu onunla oturup konuşmalısın ve bence duşa telefonla girmesi müzik açmak için felansa normal bence ama gene de dediğim gibi bu durum seni rahatsız ediyorsa onunla oturup bu konuyu konuşmalısın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 929 cevap paylaştı.
6 ayAma haklı adam dultayken kapıyı kapatmılsa kilitlemeye nile gerek ypk içeri ne diye dalıyorsun, yani biraz garip ağresif tavırların var gibi
111 Yorumla
Soran6 ayHavlu kıyafet götürüyorum ek olarak insan karısından sakınmaz yani böyle kaçmaz ben beraber olduğum herseyini gördüğüm adamı duşta görünce başkasını mı görmüş oluyorum
- 6 ay
Ne alaka, biraz özel alan yani dula semi çapırmamış ise ne diye dalıyorsun. Evlilik bh demekmdeğil bence
Soran6 ayHavlusunu bıraktım eşyalarını bıraktım canım benim kaldı ki duşa beni çağırması gerekmez ek olarak adam sçmaya gitmedi duş almaya gitti ve garip olan telefonu yanına alıp kapıyı kitlemesi
- 6 ay
Ya hemen kötüye yorma belki müzik falan açmak istemiştir ne nileyim, kendisine sordun mu güzelce konuştun mu
Soran6 ayKonuştum sen kapıyı tekmeler gibi açıyorsun diyor ne saçmalık kapıyı kulpundan tutup açıyorum havlu bırakıp çıkıyorum ayrıca duş alıcam diye kahve telefonu alıp oraya giriyor hadi tuvaletteyken izlesene neyse diyeceğim tuvalet belki bir ihtimal sıkıcı ama sen oraya duş için rahatlamak için gidiyorsun yani ayakta duş alırken suyun altında telefon mu kullanıyorsun yarım saat boyunca üstüne bir de kapıyı kitliyorsun ve sorduğum zamanda da benim paronayak normal olmadığımı söylüyorsun hangi kadın normal düşünebilir ve bunu üstelik sürekli yapan bir insanla
- 6 ay
Böyle dikleşip kavga ederek sitediğin sonuca ulaşamazsın. Tatlı tatlı konuşki duvar örmesin.
Soran6 ayBanyonun kapı kilidini kırdım neden biliyor musun insan gibi soru sordum ve cevap vermedi diyebilirdi hayatım ne düşünüyorsun saçmalama seni seviyorum çocuğumuzu seviyorum kapıya şu yüzden kitledim veya bir anlık dalgınlığıma geldi hiçbir şey söylemeden direk beni Manipülasyonla baskı altında bırakıp yoksan kapıyı çok sert açıyorsun Gibi saçma bir açıklama yaptığı için ben de kilitleri kırdım
- 6 ay
İşte yanlışın burada , böyle fevri davranışlarla bir şey elde edemezsn, kotorl bend egibi bir durum da sergileyemezsin. Koskoca adam senden korkacak değil ya, o sebeple bir şeylerin saklamasını istemiyorsan akıllı davranmalısın
Soran6 ayBunu konuştum zaten açık ve net net yüzüne karşı söyledim eğer istemiyorsan eğer benden soğu duysan veya başka biri varsa bunu açıklayarak Söylemelisin ve doğru bir şekilde yolumuzu ayırmalıyız yani bir heyecan arayıp da karşındaki insanı da çileden çıkartıp yanlış şeyler yapmasına sebep olma diye fakat ne konuşursam konuşayım ne yaparsam yapayım her türlü saçmalama gibi veya böyle boş manipülasyon cümleleri kurduğu için bir yerden sonra benim de sabrım taştı Yani mantıken bir sıkıntı yoksa insan sevdiği insan karısı şüphe duymasın diye güzelce açıklama yapar sen hiçbir şey söylemeyip hem de bu şekilde davranıyorsan mantıken ben bir şeyleri Kırdığım zaman da bana sorunlu olduğumu söyleyemezsin
- 6 ay
İşte yüzüne söylemen olmamış doğrudan savunmaya geçecek falan, mesela şey deseydin aşkım çok önemli bir şey için annemi arayacakyım şarjım bitmiş, seninkineden aramam lazım ama baktım ki yok , neden duşta yanına aldın, alabilir miyim iki dakika falan de ozaman bak içine. Ama sen söylersen dan dan diye savunmaya geöer. Bu zatrn erkeklerin ata sporru inkar etmek. Yani konuşmak var konuşmak varrr anladın mı
Soran6 ayPrn videoları izliyormuş yakaladım tabii ki onurum kırıldı ve evi terk ettim seni ALLAHA havale ediyorum diye sonuç olarak hamileyim ve hiç normal değil evli erkeğin bunu yapması
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 aydemek ki adam artık senden heyecan duymuyor 31e başlamış üzücü...
ben duşa yalnız girmem hatunuda alırım yanıma...18 Yorumla
Soran6 ayÜfff amma sıktınız amma baydınız yani şu yazdığın yorumun mantığı bile yok ben ne açıdan sordum ne açıdan cevap vermişsiniz anladık en ateşli sizsiniz bir kişilik koltukta bile hatununla otur bu hikayeleri geçin ve kendi açınızdan değerlendirme yapmak yerine insanların sorduğu soruya yönelik cevap verin
- 6 ay
yavrucuğum bir adam kapıyı kitler içeri dalmandan rahatsız olursa tek sebebi olur bunu çoluk çocuk bile bilir adam olmaya kadın olmaya da gerek yoktur. sen devekuşusun diye biz kör olacak değiliz.
Soran6 ayİlk kez kilitleme olayı oldu sürekli değil
- 6 ay
bundan sonra daha sık olursa sebep bellidir ayrıca içeri dalmandan rahatsız olması gibi bir savunma deli saçması. giriyorsa girsin ne var yanına çeker oynaşırsın ya da birşeymi istedi diye bakarsın.
Soran6 ayYok bir şey istemek için niye gireyim zaten mantıken onun bana orada verebileceği hiçbir şey yok ben ona temiz kıyafet havlu götürmek için giriyorum bazen de Şakalaşmak için giriyorum olabilir yani kapıyı kilitlemesi ve kapıyı niye kilitliyorsun diye sorduktan sonra aşırı derecede tepki vermesi her girdiğimde sürekli kapıyı tekmeliyorsun falan falan filan demiyorsa enteresan ve beni sinirlendirdi
- 6 ay
evde çocuk yoksakapıkitlemek diye bir şey olamaz canısı. çocuk varsa içeri dalacak normaldir.
Soran6 ayBiraz travmatik bazen bi anda girince sıçrar gibi korkuyor telefon olsa da olmasa da ben de biraz sessiz yürür bi anda girince oluyor ve kapıyı bundan dolayı kitledim dedi ya instagram reels bağımlısı izlemeden durmuyor
- 6 ay
Çok haklısın. Biz erkekler eşimizden tatmin olmadığımızda bunu yaparız sık sık
Bu yorumlar nedir böyle, sal adamı falan? Siz eğer biriyle evliyseniz özel alan diye bir şey mi kalır? Ne yaptığından tabi ki haberiniz olacak. Bu nasıl bir genişlik böyle? Erkekler zaten birbirini savunur alıştık, ama bu kadınların yaptığı yorumları gerçekten ağzım açık okudum. Böyle düşünüp aldatılınca gelip sitede ağlamayın o zaman.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 524 cevap paylaştı. adam belki p*rno izliyor ya. normal ne var bunda. eskiden beri yaptığını söylüyorsun belki duşa girmeden önce tuvalette ihtiyacını giderirken bakıyordu.
01 Yorumla
Soran6 ayBoşanıyorum izlesin bol boö
Benim eşim de tuvalete banyoya sürekli telefonuyla girer Hatta lavabo onun ikinci evi olmuş gibi kendini unutuyor bazen ama tabii kapıyı kilitlemiyor Banyoya girdiği zaman da şarkı açıyor kapı hep açık Eğer kapıyı kitliyorsa demek ki bir şey yapıyordur güzel dille de konuş ama gözün hep onda olsun hal ve hareketinde
00 YorumlaHiç belli olmaz 😄 Bi arkadaşımın, arkadaşı (22) evli bı adamla 5 yıl konuşmuş, evdeyken de adam tuvalete banyoya girdikçe konusuyorlarmis 🤷♀️ sen yine benim dediğimi takma kafana 🥲
04 Yorumla- 6 ay
Video izlemiş ayıp videolar yakaladım ve evi terk ettim
- 6 ay
Yok aşkım 7 aylık evliyim daha ne videosu ayrıca eşim evdeyken bir sorunumuz yokken kızımız olacak falan ihtiyacım yok kaldı beyefendi her gün aynı şeyi tekrarlıyor ve gizli izliyor
Gizli Üye(25-29)6 ayAdamın yerinde olsam boşardım seni hareketlerin çok sinir bozucu ne kadar bıktırdıysan kaçıyor senden çeki düzen ver kendine yalnız kalırsın
50 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
6 ayEvli biri olarak eşin bu konuda hatalı benim bacanak da wc telefonla uğraşır ama ne kapı kitler ne duşta açar
02 Yorumla
Soran6 ayYani hiçbir şey olmadığını düşünsek bile hadi yok diyelim ki umarım yoktur inşallah insan öyle olduğunu düşünüyor çünkü hani hem giriyorsun telefonu yanına alıyorsun hem de kapıyı kitliyorsun mantıken ne düşünebilir insan
- 6 ay
Bir erkek elinden telefon düşmüyorsa korkmak lazım haklısın. Şüphe uyandırır
6 ayBelki hiçbişey yapmıyo günahını almayayım telefon bağımlılığı olabilir bişeyleri takip ediyodur ama başka seçeneklerde yok değil bunu göz ardı edemeyiz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayYani belki sadece video izlemek için giriyordur ama genelde erkekler +18 için girer diye düşünüyorum. Muhtemelen yetersiz geliyor ona özel hayatınız
32 Yorumla
Soran6 ayİnstagram reels izliyor bu kanıya nerden vardınız kaldı ki bahsettiğiniz durum bazı insanların kişisel problemi
Cevap sahibi6 ayKişisel değil ya, amacım yargılamak değil zaten. Bazı çiftlerin ten uyumu olmaz, bizim yok mesela.
Bence sakin bir şekilde konuşmalısın. Tepkili yaklaşırsan belki tepkili cevap verebilir fakat sakince konuşursan çözebilirsin diye düşünüyorum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
6 ayErkeklerin telefonla yapacağı bişey yok banyoda WC de ama kadınlar giriyorsa muhakkak birilerine ya video ya resim atmak içindir
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yorumda prno izliyormuş evi terk ettim boşanacam felan dmişsin
Bu çok zor bir durum diyecek bişey yok
Maalesef çözümde yok00 YorumlaHemen kötüye yorma. Büyük ihtimalle mastürbasyon yapıyor. Video izliyordur. Kaç yıllık evlisiniz.
00 Yorumla
6 ayp*rno izliyodur abla sor acikca. ekstra bisey oldugunu sanmam telefonunun sifresi falan var mi senden gizliyor mu bu daha onemli
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı.
6 ayNet aldatiyor yorumdakiler çok iyimser bu devirde banyonun içine kadar sokulan telefon bide kilitli geçmiş olsun
01 Yorumla- 6 ay
Prngrfk videolar izlemiş yakaladım
Alışkanlık olabilir sonradan olduysa tamam derdim daha önce yapıyordu diyon normal yani telfon bağımlısı var demeki.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı.
m 6 ayİstersen bekar ol bir insan banyoya telefon ile niye girer ki. Bı mi normaliz bunlar mı sikintili
01 Yorumla- 6 ay
ben duşta şarkı dinliyom telefon lazım o yüzden
- Aile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı.
6 ayŞüphelen bence pırno izleyip mastürbasyon yapıyodur ya da evde kimse yoksa kapıyı kapamasın sende gir duşa
00 Yorumla
6 ayTelefonunu bir bahaneyle iste kavga çıkartıyorsa şüphelen
02 Yorumla
Soran6 ayYa aldım zaten kavgayla bir ilgisi yok alıp baktım ama alıp bakmak mevzu değil yapan yapıp siler sonra da
- 6 ay
Sıler de mesaj grlir her an vr bunun icin gerilirler. Telefonu almak isterler öyle bir durum varsa diye dedim
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Video açıp malum şeyi yapıyordur. Yazık cidden ilişkilerin bu hale gelmesine üzülüyorum. Ne diye evleniyorsanız.
00 Yorumla
6 ayVideo izleyip rahatlıyor neyden şüpheleneceksin?
02 Yorumla
Soran6 ayKapıyı kitlemesi sinirlendirdi
- 6 ay
Yani o halde kimse görsün istemiyor ondan kilitliyor , pporno izleyip mastt yapıyor içerde
Aile & Toplum konusunda 837 cevap paylaştı. Ben bazen girdiğim zaman oyun oynuyorum İnternete geziyorum madem lavabo yanında duruyor neye girdiğine baksaydın belki de girmeden mastürbasyon yapayım demiştir takılmaya gerek yok bu kadar be ne kadar sıkarsan o kadar üzülürsün
00 Yorumla
6 ayÖzel alana biraz saygı lütfen ya , aldatan adam sadece duşta aldatmaz sonuç olarak.
10 Yorumla
6 ayadam bıraksa
Bir türlü bıramazsa olmaz
00 YorumlaBirbirinizi ihmal etmiyorsanız, özel alanlarınıza saygı göstermenizi öneririm
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı.
6 ayTelefonu da yıkamıyorsa şüphelenmelisin bence.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
6 ayYanlisini tabi gormezsin. Adam sakliyo senden
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 762 cevap paylaştı.
6 ayİyice dikkat et eşinden niye rahatsız olacak ki?
00 Yorumla
6 ayDirekt konuyu aç. Telefonuna bakıp mastürbasyon mu yapıyorsun? Neden bunu yapıyorsun de.
00 YorumlaSana davranisi degismediyse supheye gerek yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayAdam duşa girmiş sal adamı lütfen
Not: duştan yazıyorum 😅 🤣
00 Yorumla
6 ayNişanlım s... ıçarken ansızın girip diş fırçası aldım. Sıkıyorsa göreyim elinde telefonu.
00 Yorumla
6 ayTabii ki şüphelenmelisin Zenly diye bir uygulama var o uygulamayla eşini takip edebilirsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
6 ayWC de bi sal adamı yahu, kabus gibi çökme...
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
6 ayNapıcak banyoda telefonu mu düzücek 😂😂 en fazla p*rno izliyordur kasma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayYani sorun tam olarak ne bilemiyorum. Telefonla ne yapılıyor ki telefonla duşa girmiş abooo oldunuz. Aldattığından şüpheleniyorsanız telefonla duşa girmese de şüphelenirsiniz. Bunun dışındaki şeyler için ise adamın kendi hayatı, karışamazsınız bence. Banyo kapısını kilitlemek istiyorsa kilitler. Ben mesela genellikle duştan önce büyük tuvaletimi yaparım ve bu sırada da telefondan bir şeyler izlerim. Dolayısıyla banyoya telefonumla girerim hep.
00 Yorumla
6 aybelki çekiyordur filme bakıp senden hayır yok ise bu konuda
00 YorumlaTelefonsuz asla banyo ve tuvalete girmem. Anksiyetem var 😆
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 507 cevap paylaştı.
6 ayBüyük şüphe duyarım. sana tavsiyem evde bilgidayar var mı laptop
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
6 ayBanyoda telefonu mu deniyor su geçiriyor mu diye aha
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayResmen çavuşu tokatlıyor wmın nasıl küflenmişse karılara bakiyor adam yazık
12 Yorumla
Soran6 ayTam seccade üzerinde namazıma başlıyordum ve senin için bir duam var ALLAHA havale ediyorum RABBİM versin senin hükmünü yazıklar olsun ALLAH bildiği gibi yapsın seni bu kadar saf dua ediyorum sana başka bişey demiyorum ALLAHA emanet
- 6 ay
kendine çeki düzen vermelisin bence kocana yorumlardaki gibi davranıyorsan senden sıkılmış olabilir darlama bence adama
Aldatıyor olabilir de olmayabilir de bu ikilem de zor Allah yardımcınız olsun. 🤲 Bunu sakin olduğunuz yorgun olmadığınız bir zamanda uygun bir yerde sakince görüşün ya da takip uygulamaları var o fark etmeden telefonuna ondan yükleyin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayEn iyi ihtimalle bir şeyler izleyip tatmin oluyordur sen görme istiyordur utanmistir belki😬😜
02 Yorumla- 6 ay
Niye? Hepiniz kendinizi üst seviyelerde görüyordunuz hani. Demekki erkekleri tatmin edemiyorsunuz artık. Bu türk kadınları için geçerli tabi
Cevap sahibi6 ay@Handsome2552 kadından değil o erkeğin alışkanlıklarından kaynaklı..
Gizli Üye(30-35)6 ayTelefonda p*rno açık ve duşta mastürbasyon yaparken yakalamadıysan sorun etme. Belki müzik dinleyecektir adam.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 978 cevap paylaştı. Cinsel ilişkiniz ne durumda ara çok veriyor musunuz?
00 YorumlaAllah için duşa telefonla girmek nedir video izlemesi bile anormal basta karşı çıkmalıydın
24 Yorumla
Soran6 ayİnstagram reels bağımlısı
- 6 ay
duşta şarkı dinlemiyor musunuz abi ben mi bozuğum
Gizli Üye(30-35)4 aySoruyu soralı çok olmuşsun peki ne yaptın neyle sonuçlandı
00 Yorumla- Devamını Gör (95)
Devamını Gör(140)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim banyoya girerken telefonu ile beraber giriyor, şüphelenmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler