Öncelikle merhaba. İçine düştüğüm bu durum gerçekten miğde bulandırıcı biliyorum ama öz ablamın kocasi yani eniştem her bize geldiğinde ablam olmadığı zamanlarda telefonumu benden istiyor yok ablanin resimlerine bakıcam yok youtbeda dolanıcam vs. vs gibi birsürü neden buluyor ve alıyor tuvalete giriyor saatlerce tuvaletten çıkmıyor her seferinde bir bahane bulmaya çalışıyorum şarjım az diyorum bu sefer de alttan alta zaten şarjın bi bana olmaz diyor gülüyor geçiyor. Sizce eniştem tuvalette benim telefonumla napıyor? kötü düşünmek istemiyorum ablamla bu durumu konuşmali miyim? eniştem asla kötü biri değil ama bilmiyorum çok kötüyüm.
Güncellemeler
+1 yıl
eniştem ablamın doğum günü için gel beraber hediye alalim ama annenlere soyleme dedi napmaliyim gitmeli miyim off ağlıyorum
Eniştem Telefonumu durmadan istiyor ve tuvalete giriyor napmalıyım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kendi telefonu yok mu Neden veriyorsun p*rno izliyordur ya da senin resimlere bakip. Is goruyordur
Katılıyorum
telefonumu arabada unuttum diyor işim var diyor her seferinde almanin yolunu buluyor
Saf olma kizim ya Eniste isim var Git arabadan telefonunu al diceksin
Galerinde fotoların varsa onlara bakıp 31 çekip attırıyordur
Trool degilsen cok safsin. Tuvalette teledonla ne yapilir yav bi dusun? Fotolarina bakip...
Enişten sapık dinlesene tuvalette ne yapıyo bide niye telefonunu veriyon
ne guzel işletıyorsunuz mılletı başarılarınızın devamını s...
baldız baldan tatlıdır ideolojisini kendine motto edinmiş enişten var, haydi hayırlısı
napmam lazım peki nasıl bi tepki vermeliyim
enişten gözünü sana dikmiş dikkat etmelisin kendi telefonu yok mu :D
sana kötü bir haberim var enişten fotolarına bakıp asılıyor
Fantazi işte. Muhtemelen senin fotoğrafına bakıyor belki por. İzliyor. Yaptığı şeyde malûm. cekiyor
Senin fotolarina bakip fantezi kurup mast yapiyor
oha ya ama böyle biri değil iyi bir yani yok mu baska napiyo olabilir
Verme sen de mk bu nasıl bir ensestlik yav iğrenç
Senin fotoğraflarına da bakıyor olabilir !
bir saat ne yapar gız tuvalette adam telefonla
senin fotolarına bakıyordur
telefonumda nude resimlerim oluyor erkek arkadasima attiklarim onlari gizlememiştim bi keresinde aldiginda olabilir
e tamam işte onlara bakıyordur sürekli alıp alıp çözmüştür gizliliği bir şekilde
Arama gecmisine baktinmi silinmis mi
hicbirsey yoktu :(
Ablana aynen anlat arama gecmisi de silinmis de ama ins ablan sana suc bulmaz bazi ablalar kiskanir kocasini kardesinden
İki şak şak bir tak tak.
açık arıyor tehditle işini görcek
Senin fotolarına bakıyor olmasın?
Gidin alın nolcak
Telinde resimlerin var mı
evet var
Bana yzsana bi bisey srcam
Trollune sokayim
Fotoğraflarına bakıp mast yapıyor
Evet ya
ama oyle biri değil ki nasil olur ya duymak istemedigim cevap buydu ya
Senin resimlere bakıyor