Aile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı. İçki yok, sigara yok, kötü alışkanlık yok, tipim iyi, huyum çok iyi, ailem ticaretle uğraşmasada zenginlik potansiyelim çok yüksek ama şu an çok zengin değilim.
Ve tüm bunların üstüne tek kadına sadık kalabilen, ilişki içinde başka karşı cinse dönüp bakmayı bile aldatmak sayan adam gibi adamım🤷🏻
E ben mükemmel erkekmişim🤷🏻😅
Mükemmel erkek var ama bizde gözü bizden başkasını görmeyecek, dürüst, sadık, anlayışlı, temiz kalpli mükemmel kadını arıyoruz. Samanlıkta iğne arıyoruz yani50 Yorumla
En İyi Cevaplar
6 ayAilenin mükemmel bir damat beklentisi, aslında bir tür kaygıdan kaynaklanıyor olabilir. Her ebeveyn, evladının hayatını güvence altına alacak, ona değer verecek ve onu mutlu edecek bir partnerin varlığını arzu eder. Ancak, bu beklenti bazen kişinin kendi hayatındaki "mükemmel" tanımına sıkışıp kalabilir. Oysa gerçek hayat, tek bir mükemmel formüle sığmaz; herkesin kusurları ve eksiklikleri vardır. Bu, aynı zamanda hayatı anlamlı kılan şeylerden biridir. Mükemmel bir insan, aynı zamanda ulaşılması imkansız bir hedeftir. Çünkü mükemmeliyet, kişisel bir algıdır; biri için mükemmel olan başka birinin gözünde kusur olabilir. Ailene, mükemmel bir insanın peşinden gitmenin, gerçekte her zaman tatmin edici olmayacağını nazikçe anlatabilirsin. Zira bir insanı gerçekten tanımak, onunla hayatı birlikte yaşamak, beklentilerden çok daha fazlasını gerektirir. Karakter, samimiyet, anlayış ve birbirine duyulan güven, bir ilişkiyi sağlamlaştıran en değerli temellerdir.
00 Yorumla
6 ayŞahsen ağzıma sürmedim içki alkol aktif spor yapıp haftada 4 gün çabalıyorum fakat denk gelen dengesiz ve evliliği ekip işi görmeyen kişiler erkekler diye başlayıp kafa şişiren 7 8 defa hatası sonrasında ilişkiyi bitirip arkadaş kalmak isteyince özürler dileyen ve çirkefleşen kişiler
Cinsiyete dayalı değil kişilik olarak mükemmel insan yok sende ailende olanlar da bende değiliz belki ama maalesef bu zamanda anlayış da yok bu yüzden kadında erkek de yalnız oluyor timsah gözyaşları yanıltmasın asla 7 veya 8 ay tanımadan birini evlilik yoluna girmeyin ilk 3 4 ay içinde kendini belli ediyor zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayGüzel karakter/ güzel ahlak kadar iyi bir sermaye ve zenginlik bilmiyorum. Hele bu kişi erkekse kesinlikle iyi karakter sağlam duruş birinci değil tek bakılan şey olmalı. O kadar net konuşuyorum. Çünkü kendim de öyle yaptım ve hiç pişman değilim. Aksine çok mutluyum... Allah hepimize akış fikir versin. Bu tarz düşünceler maalesef biraz iman zayıflığımızdan, dünyanın gerçek manasını bilmediğimizden, ve asıl lezzeti tatmadığımızdan kaynaklanıyor🥰 bir erkek sağlam duruşlu ve karakterli olduktan sonra zengin de olsa fakir de olsa inanın çok mutlu eder. (Tabi biz de dünya hırsına kapılıp gitmemişsek). Bu durumu onlara tatlı tatlı, onları kırmadsn ve kararınız arkasınds sağlam durarak anlatın. Tabi önce kendiniz inanın...
23 Yorumla- 6 ay
Ne güzel anlattınız. 😇
Cevap sahibi6 ay@Gldn207208 çok teşekkür ederim🥰
- 6 ay
Rica ederim 🌸
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, bu durumu anlamak zor olmalı. Ailenin endişelerini anlıyorum, çünkü onlar seni en iyisiyle mutlu görmek istiyor ama biraz fazla mükemmeliyetçi bir yaklaşım sergiliyor gibi. İnsanları kalıplara sokmak doğru değil, sadece saydıkları kriterlere göre değerlendirmek de senin mutlu olman için yeterli değil sonuçta, değil mi? Güzel bir konuşma yapıp onlara ideal insanın kusurlarının da olabileceğini ve önemli olanın sana nasıl hissettirdiğini anlatabilirsin. Belki örnekler vererek, kişilere değil yaşadığın duygulara odaklanmalarını sağlayabilirsin.
Peki, senin şu anki hislerin ne? Ailene bu konuda nasıl bir şey söylemeyi planlıyorsun? 🧡00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 6 ayanlatamazsın
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. şimdi sen potansiyelli kız isen ailenin tek kızı isen yasında iyi ise bide sana yatırımda yapmıslar ise aileden zenginlik varsa isterler:D bence anlatamazsın. erkek bul tanıstır. tribini at. patron kım göster evlen yani:D ama onlar iyiliğini istiyorlar o ayrı. ama kalp öyle calısmıyor. kısmet denen bişey var. bence aileye değil damata baksalar daha iyi de. sanırım seni cok yatırıma tabi tuttular aklıma o geliyor. aldatma ile sigara kullanmamak arasında bi bag yok acıkcası. iyi huyluluk ticaret ya da . bu senin onun kalbini işgalinle alakalı. adamı kafalarsan tavlarsan miranda kerrle adaya düşse abla der ona. bak güncellemede ailesi tarafından ev araba verilen kızsın. bak misal olgun aklı basında mert bi erkek icin sen eksisin. k peder tarafından ezilmek istemez boyle erkekler. o yüzden ailen haklı sana denk zengin biri olursa ezilmez. düz biri olursa ezilir. ezik damat istemezler.
014 Yorumla- 6 ay
Kayınvalideye gelini ezdiriyor erkek bizim toplumda kayinpederin sana karışması mi eziklik olur.
- 6 ay
Son cümlelerde bahsettigin şeyin toplumda yıllardır yapıldığını bilmiyor olamazsın. Erkegin annesi- kari ve koca üçgeni biz bunu cumhuriyetten beri çekiyoruz.100 yıldır konu size gelince eziklik oldu Kadının babası - karı ve koca üçgeni de kabul edilebilir. Birazda siz çekin bu dertleri. Kadinin babasından emir almak kontrol edilmek beceriksiz hissettirilmek nasıl birşeymis sizde tatmiş olursunuz. Belki empati olur yapabilirseniz tabi. Erkek cinsi kadın gibi değil zaten beraber çekememezlik kıskançlık yok sizde büyük topluluk halinde iyi anlasabiliyosunuz. Kadinin babasını gayet iyi idare edersiniz
- 6 ay
@PeachGirl58 Kayınpeder namzedinin yaklaşımı bu konuda önemlidir, pek çok erkek kayınbabalarının böyle bir yaklaşıma sahip olmasını istemez. Evlenecekken nişan bozdum, kendimden biliyorum.
- 6 ay
@PeachGirl58 Kadınlar kendi babalarıyla kocaları arasında anlaşmazlık istemiyorsa dengeyi sağlamaya mecburlar.
- 6 ay
@xgökkuşağıx erkek çoğu zaman annesiyle eşinin dengesini saglayamayip boşanıyor ya kadını değersiz konuma getiriyor erkek. Kendi yuvasını dağıtıyor. Babayi dahil etmek çok mantıklı koca performansini da görmüş oluruz bakalım kadının babasını idare edebiliyor mu? Anlaşmak basitmiymis
- 6 ay
@PeachGirl58 Kaynana meselesini çok dert ediyorsanız evlenmemeyi tercih edebilirsiniz.
- 6 ay
@PeachGirl58 İlaveten çoğu kimse söylemese de günümüzde evliliklere esas kız anneleri karışıyor. Bundan dolayı boşanan arkadaşım var.
- 6 ay
@xgökkuşağıx binde bir kayinvalideden dolayı boşanan koca. Asil soruna odaklanman gerek türkiye'de annenci erkek diye bir söyleyiş varsa sebebi sizsiniz. Kaynanayi sorun ediyorsan evlenme yerine erkek hemcinslerine ayrı bir yuva kurmanin sorumluluğunu ve eşin öncelikli olduğunu ogutlemen gerek. Yine yanlış öğreti peşindesiniz
- 6 ay
@PeachGirl58 anladıgım kadarıyla solcu dusunceli birisin. siyaseti cumhuriyeti vs bence boş ver bu senin hayatın. burada senin kuralların senin cumhuriyetin var. kayınvalide olup kızı yerine koyanda kıskananda olucak. niye bi erkek kız cekişmesi yasıyoruz. yeldeğirmenlerine karsı kılıc sallamak bu. sen zenginsin ailen de bence (bu benim yorumum) böyle düşünerek seni bi ekonomik sosyal sınıftan birine vermek istiyorlar. ki haklılar bence. olaki daha düz mütavazi biriyle evlendin o erkek ezilir bence. o zaman ezik hisseden kocaya sahip kız olarak bence sende mutlu olmazsın. aşk işleri denge ister. bence diyorum yine. yani sence farklı olabilir benim fikrim bu ama. erkek düşmanlıgı feminizm gördüm biraz sitemli cevabında. tabi hayat senin bişey diyemem. üstüme de alınmam. umarım anladın. bak canım. erkek değilsin sen. ekrek dogasına yabancısın bellkii. kızlar akılldır. olay matamatik belli. evlilikte mutlu kız olcaksan mutlu bir kocaya ihtiyacın olcak. o dediğin gibi davranıs eger kocanı mutlu ederse oyle dusunuyorsan yapabilirisn. ama olmazsa mutsuz ekrek olusur ki o da senin esın. sana sirayet eder. bence de bi taraf mutsuzken robot olmadıgı ıcın illaki mutsuzlugu diğer tarafa sirayet ettirr tek taraflı mutluluk olmaz. ama tabi kimisi bu durumu dertte etmeyebilir bilemicem artık. neyse bence bildiğin gibi yap. hayat senin karar da
- 6 ay
Kadınların yaşadığı zorluklardan dolayı savunmak neden feministlik kendi cinsimi savunmam doğal değil mi? Aynı zorlukları yaşıyoruz. Female olarak feministsem sende erkekleri savundugun için male olduğun için malist misin? Illa bir ekolden mi olmamız gerek kadının üzerindeki baskıdan yilmiş olamaz mıyım? Mutsuz erkek olur demişsin de kadınlar koca anne ve gelin üçgeninde yıllardır mutsuz olan kadınları napicaz. Ona bir cozumun var mı ki. Biz yıllarca mutsuz olduk anneyi ailesini herşeyin önüne koyan gelismemiş erkeklerden çok evlilik sonlandı. Şimdi de siz yapın bakalım oluyor muymus idare ediliyormuymus kayinpeder kayınvalide. Sizden beklensin herşeye heryere kosmaniz. Siz iyi idare edebilirseniz problem bizdedir. Hani erkekler arasında iyi anlaşır ha kadin gibi değildir çekememezlik kıskançlık olmaz. Kadinin babası her işi olduğunda cagirsin damadını. Senin ailen erkek çocuk yetiştirdi zorlandı da kadının ailesi çocuklarını saksıda mi yetiştirdi. Onlarda emek verdi gecesini gündüzüne kattı. Cocuk büyütmek kolay mı? Siz erkek olarak kendinize ve ailenize Royal family muamelesi istiyorsunuz
- 6 ay
@PeachGirl58 Anneci erkek tabirini kadınlar söylüyor. anneci erkek varsa anneci kız da var. Bir erkeğin annesine düşkün olması onu anneci yapmaz. Anlaşılan fikirlerimiz oldukça farklı...
İyi geceler - 6 ay
@xgökkuşağıx Anneci kadın hiç ama hiç duymadım." Anneci erkek " en çok şikayet edilen
- 6 ay
@xgökkuşağıx evliliğini annesine karıştıriyorsa kendi yuvası olduğunun bilincinde değilse anneci erkek denir. Turkiyede adım başı var çok karşılaşılan türden. Ayni ülkede yaşamıyoruz bence
Gizli Üye(30-35)6 aySaydığın özelliklerin çoğu var bende hatta hepsi var. Eski sevgilim kabul etmedi mesela oyaladı beni. sigara alkol yok evden işe işten eve devlet memuruyum şehrimde babam ticaretle uğraşıyor ama annem babamdan bağımsızım ben evim arabam var. Tam tersi bende güvenebileceğim sadakatine inandığım kız bulamıyorum. Ya günlük ilişki arayan denk geliyor ya böyle hayatta hiçbir başarısı olmayan biri denk geliyor. Bu arada hiçkimsenin karısına kızına da kötülük etmedim çok şükür. Ben bu devrin adamı değilim.
03 Yorumla- 6 ay
kanka seni havada kapmaları lazım nerde yaşıyorsun allah aşkına ya
Cevap sahibi6 ay@Kafakafaya1 diyorum ya bu devrin adamı değilim ben yanlış zamana geldim
- 6 ay
bi lanet olabilir üstünde
Ailenin bakış açısı çok yanlış
İnsanları maddiyat ve meslek ile yargılamaları doğru değil
Benim ailem aksine maddiyat dış görünüş bir yere kadar önemli aslında önemli bile değil diyen biri önemli olan sana değer verip seni sevmesi der
Mükemmel insan da yoktur sence bende mükemmel değiliz her insanın kusuru var
Eve biblo almayacaksınız biraz daha mantıklı yaklaşım olması gerekli
12 Yorumla- 6 ay
Onu da diyorlar zaten dedim ya huyunun iyi olmasını da istiyorlar her açıdan mükemmel birini nasıl bulayım ben
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
6 ayBulursun ya öyle imkansız bir şey istememişler. Sadece ailesi ticaretle uğraşan demiş o kısımda biraz zorlanılabilir. Daha ne istekler var ailelerde bu ne ki? Onlar da haklı kendince. Maddi durumu size yakın olursa ailelerin durumları da benzer olursa fevkalade süper oluyor.
20 Yorumla
6 ayYa abi bu aileleri de anlamıyorum. Tamam alkol bağımlılığı olmayan bir erkek okey de genelde kendileri sigara içip sigara içmeyen birini istiyorlar ayrıca sanki kendileri evlenecek. Zamanında kendi hayatlarını birleştirecek kişiyi ailelerinin eline bırakmış olanlar şimdi aynı saçmalığı kendi çocuklarına dayatıyor. Benim annem de böyle. Zengin olsun yok işi olsun bilmem namaz kılsın falan diyor ama bizim kriterler çok farklı. Aşırı Zengin olmasına gerek yok. Alkol bağımlısı olmasın, kendini geliştirmeye açık biri olsun, cömert, düşünceli, romantik, sadık biri olsun, aşırı cinsellik düşünmesin yeter yani.
10 Yorumla
6 ayİşin zor kardeşim. Aileni her asamada dinlemeyeceksin. Hayat senin hayatin. Onlara damat adayi begendirmek zorunda degilsin. Sen resit degilmisim. Cakismiyor musun? Kendi kararlarini kendin alabilmelisin.. ozellikle eş adayi konusnda.. Ananin babanin koynuna girmeyecek ya adam.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 844 cevap paylaştı.
6 ayHerkes öyle bir damat ister ama kimse de mükemmel değildir, hepimizin kusurları var eminim senin de vardır ailene söylemen gereken şey de bu, ben de kusursuz değilim, siz de değilsiniz, tabiki düzgün birini istemek hakkınız zaten ben de karşınıza kötü biriyle gelmem ama mükemmeli istemek iyi olanda da uzaklaştırır de.
10 Yorumla
6 ayBeni anlatmış 😂 . Kuyumcuyum ve arsa alıp satıyorum.182 boy aylık 150 gelirim var ama evliliğe de kızlara da servis dışıyım. Öyle erkeğin kızla ne işe olurmuş onu da sorsaydın ya 🤭 Mükemmel adam mükemmel kadınla evlenmezse geriye gider. Emeğine saygısı olmıyan biri lazım o da mükemmelikle çelişir.
10 YorumlaAilen peygamber sanırım halbuki peygamerlerin hiç biri en iysini istememiştir. Allah herkesi eşit yarattı herkesi kendi ruhunun parçasından yarattı bu dunyada geçici olacak olan ölümlü birinin de böyle saçma şeyler istediğini duyduğum zaman g0tümle gülüyorum resmen. Allah kendi gibi birine denk getirsin de o zaman anlasın nasıl bir karaktere sahip olduğunu
00 Yorumla
6 ayAilemin dediğini takan kim annemden nefret ediyorum ailemle evlenirsem görüşmüycem zaten prensim sercan alkol de alsa sigara da içse kimse tek kelime edemez yanımda da istediği yerde de içebilir prensim Sercana karışabileceğim tek mevzu karı kızdır onun haricinde isterse su gibi alkol tüketsin kimse ona twk kelime söyleyemwz
00 Yorumla
6 ayNasip neyse o olur. Şimdi onlar ufak pürüzlere takılıp ortalamadan daha kaliteli damat adaylarını eliyorlar ama yarın bir gün eledikleri damatlardan çok daha kalitesiz birine olur verecekler çünkü bakacaklar ki piyasa bozuk, hakkımıza razı olalım diyecekler. Sana tavsiyem, ilişkinde ailene söz hakkı verme. Anne baba ben bunu beğendim, ailesi de bize denk bence. Bunla evlenecem de direkt.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. %100 düzgün erkek olmaz insan mükemmel olamaz zaten. Tek kusuru sigara olsun hoş ben sigara kokusuna çok hassasım sevmem ama adam duzgunse o göz ardı edilir. Önemli olan caliskan mi, kadına değer veriyor mu , vefalı mi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 762 cevap paylaştı.
6 ayYani herkes çocuğunun iyi biriyle evlenmesini ister ama isterken hayırlısını iyisini istesinler. Tipi işi iyi olur ama huyu evlendikten sonra bozulur yanlış şeylere yönelir. Zaten mükemmel erkekte yok
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.
6 ayMükemmellik anlayışı kişinin gereksinim olarak gördüğü faktörlere göre değişir bence. Ailene göre mükemmel olan kişi bir başkası için önemsizdir. Aileniz sizi ve kendilerini kusursuz görüyor demek ki ne yazık. 🤦
00 Yorumla Anlatamazsin. Sev istedigini evleniyorum de bitti. Onlar anlamaz
50 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. İkna edemeyeceğini biliyorsan hiç etme. Eski nesil, başkalarının lafıyla, özellikle kendi çocuklarının lafıyla, kararını değiştirebilen bir nesil değil çünkü.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 326 cevap paylaştı.
6 ayYeminle aynı sorun, ben nereden bulayım öyle mükemmel birini...
24 Yorumla- 6 ay
Bu devirde soyları tükendi ve bunu onlara anlatamıyorum
- 6 ay
Öyle erkek tek kadına bağlı kalmaz zaten
- 6 ay
Aynen çekilmez
- 6 ay
soyları tükendi değil kanka öyle bir insan yaratılmadı insan denen varlık kusurlarıyla bir bütündür
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. ne iyi ne güzel :) bence bir isviçre çakısı alıp karşılarına çık aradığınız damadı burada buldum diyerek :) olabilir mi bilmiyorum biraz mizahi biraz gerçekçi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u 6 ayMerhaba, vardır öyle birileri ama sayıları çok azınlıktadır yani bulmak zor gerçekten. Bu durumu onlara değişen hayat tarzları ve dünyadan, ülkemizden örneklerle anlatmayı deneyebilirsiniz.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. baban mükemmel mi ya da annen bir de onlara sor mükemmel insan ancak peygamberlerdir mükemmel insan yoktur ancak yakın olabilen olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayAilene mi alıyorsun kendine mi? Ailen kendilerine adam istiyorsa kölelik devri bitti artık. Bence sizin bu kafayla dünyanın en mükemmel insanını bulsan bile adamı tımarhanelik edersiniz
13 Yorumla- 6 ay
Bana niye saldırıyorsun
Cevap sahibi6 aysaldırmadım. Bir abin olarak çok önemli bir noktaya değindim. Evliliğin yani hayatın ile ilgili bir konuda AİLEM diyerek daha en başta yanlış bir düşünce yapısına sahipsin. Avukat bir arkadaşım var, boşanmaların en büyük sebebinin aileler olduğunu söylemişti. Bu bilgiden sonrası sana kalmış artık
- 6 ay
Evet mantıklı bir yorum olmuş kanka
6 ayişi iyi olan bulunur alkolde arada içilir yani sigarayı da kullanıyorsa ailenin yanında içmez olur biter
00 Yorumla
6 ayAnladım babana söyle sana zenci bulsun abla. Türkiye içki sigara içmeyen erkek çok var
Ama zenci yok. Sevgiler
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 555 cevap paylaştı. Denklik beklemek garip bi durum değil ama bunu şart koşmak da zorlayıcı tabii, öyle siparişle olmuyo bu tarz şeyler sonuçta
00 Yorumla
6 ayKendileri biliyor olması lazım sen niye böyle bir şey anlatma zahmetine giresin ki. Bence anlatsan da anlamazlar gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayTip konusu görecelidir onun dışında bunlar bende var ama evlilik düşünmüyorum. Çevremde böyle olan insanlar için de geçerli bu. Kadında beklentilerin değişiyor haliyle.
03 Yorumla- 6 ay
Zaten büyük erkek de istemiyorlar yaşıma yakın istiyorlar 30 larda istemezler
Cevap sahibi6 ay100 yaşında erkek bakacaksın o halde.
- 6 ay
Hajajajaj
- Aile & Toplum konusunda 484 cevap paylaştı.
6 ayÇok beklersin
Bu biraz RANGE ROVER alayım ama hiç masraf çıkarmasın gibi04 Yorumla- 6 ay
Ya bizimkilerin durumu var zaten ama erkekten de bekliyorlar
- 6 ay
Durumu senden daha iyi olan biride seni ne yapsın
- 6 ay
Abi şimdi saçmaladın 🤣 erkek biraz üst olabilir ya da denk olabilir
- 6 ay
İmkanı olan adamda bi zaman sonra aldatır
6 ayAilene kendinin mükemmel olmadığını anlat sen))
10 Yorumla
6 ay"Herifin koynuna siz mi gireceksiniz de kriterleri siz belirliyorsunuz?" diye sor.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 aykendileri mükemel miymiş mükemmel diye bir şey yoktur
11 Yorumla- 6 ay
abartı
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnan çok var. Sana denk gelmemiş. Özellikle doğuda daha çok var.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
6 ayAilene ince kendi adam olmali sonra adam gibi birini aramali. Cok cahiller bence...
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiç kimse mükemmel değildir, ailen mükemmel bir aile mi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
6 ayÖncelikle kendinin ve ailenin (de) mükemmel olmadığından başla. 🤔
00 Yorumla Dediğin gibiyim ama aradığımı bende bulamıyorum
#Hükümdar00 YorumlaMükemmel kadının olduğu gibi mükemmel erkekte vardır illa ama zorr
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı.
6 ayHasta ediyor beni bu egolar. Hissettiğim an sevgimi de silip atiyorum
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 650 cevap paylaştı. Senin ailende ticaretle mi uğraşıyor? Kendileri bulsunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayHer aile bunu ister.
Sigara içmemek, iyi huylu olmak gibi özellikler mükemmellik kriterleri değil zaten, sağlıklı olan. Kötü huylu biriyle beraberseniz bir durup düşünmek lazım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
6 ayBenden bahsediyor ailen 10 bin civcivi tanesi 35 liradan satınca istemeye gelcem seni
00 Yorumla
6 ayhepsi bana uyuyor (ticaret hariç oda olur yakında) ne zaman gelelim görüşmeye?
07 Yorumla- 6 ay
- 6 ay
- 6 ay
Kral Charles bu kadar kasmıyor aw sizinkiler sonradan görme gibiler
00 Yorumla
6 ayAilen kendine New York'taki Wall Street'te çalışan bir banker arıyor herhal.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
6 ayEn iyi erkek modeli babanı göster ve kendilerini sorgulamalarını söyle onlara...
00 Yorumla
6 ayBahsettiğin erkek tipine mükemmel diyorsan ve eğer mükemmelse aldatmaz.
00 Yorumla
6 ay1. o erkekle yatağa sen gireceksin ailen değil
2. babani goster inanirlar
00 YorumlaSipariş versinler gelir
Mükemmel bir insan yoktur00 Yorumla
6 ayYani kendileri mükemmelse objektif anlamda öyle birini isteme hakları var ama değillerse yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayKendin ve ailenin mükemmel olmadığından başlayarak anlatırsın
00 Yorumla Ailen ne iş yapıyor, denk birini istiyorlarsa haklılar.
04 Yorumla- 6 ay
Bizimkiler ev araba verecekler bana zaten tek cocugum erkeğin olsa ne olmasa ne çok mu önemli
- 6 ay
Evet
Evladının tahtını yaparsın ama bahtını yapamazsın derler. Her anne baba gibi onlar da senin için en iyisini istiyorlar ama nasibinde ne varsa onu yaşayacaksın.
10 YorumlaAilene mükemmel erkeğin olmadığını anlatmak yerine ailene ve kendine mükemmel insanın olmadığını sen ve ailemde dahil her insanın kusurları olduğunu anlatmaya çalış...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayTek kadina bagli neden kalmasinki. Hersey cesitmi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayÖyle bir malları varsa elinde bulurlar elbet herkese eş değer vardır muhakkak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 ayönce ailene onların mükemmel bir aile olmadığını anlat. kont ve kontesin çocuğu musun sen
00 Yorumla
6 ayBende memur isterdim ;) Kısmet bu işler ama yavaştan evde kalacak bizim kız triplerine girdiklerinde fikirleri değişir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 aySen sanki mükemmelsin Adriana Lima sın mükemmel erkek istiyorlar😁
00 Yorumla
6 ayNeden kendilerimi evlenecek
40 Yorumla
6 aytabiki onların istediğini yapmayacaksın kanka, gel kaçır beni diyeceksin bu kadar net
01 Yorumla- 6 ay
sana nacizane tavsiyem şöyle olur kanka eğer bulabilirsen şöyle düzgün giyimli efendi kibar işinde gücünde öyle lüks içinde plaza dublex değil de müstakil bir evde gecekondu gibi bir evde hatta bu ev şöyle sakin bir kasaba veya köyde yaşayan birinini bulursan ve bulduğun kişi de bu hayatı seviyorsa sen gör o azaman sıcacık basit sıradan ama musmutlu bir hayat, nerden biliyorsun dersen ben köyde doğdum büyüdüm okuldu işti derken şehirlerden binalardan betondan gürültüden kaostan nefret ettim ve o eski günlere şöyle bir baktım mutluluğun sırrı küçük ama dışarı çıktığında ayağının toprağa değdiği o evlerde saklıymış, mutluluk ve huzur sadelikte gizlidir. Biraz iç döker gibi oldu ama idare et
- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat