Kayınvalidem herseyimize karışıyor?

Biz zaten geç evlendik eşimle o 44 ben 38 dkm… ama ilk aylar birlikte yaşamak zorunda kaldık. A dan Zye herseyimize karıştı şunu iyiyim şunu için şuraya gidin buna gidin 🙄 hani saygısızlık yapmak istemedim zaten yanlarında kalıyoruz dedim. İdare ettim şimdi uzaktakar ama telefonda bile karşılıyor. Şunlara gidin diye 😏 benim ailem yankında oturuyor biliyorum cekemiyor bizi görüşüyoruz diye bu yüzden oğlunu kışkırtıyor hep.. mesela benim çok sevdiğim manevi amcam var hastaneye yatmış geçenlerde eşimde biliyordu. Hiç gidelim edelim demedi.. haftasonu kendi ailesdostlsri var bir kadın hastanedeymiş hani durumu ciddi olsa anlarım ama kadın dizinden ameliyat olmuş sadece 🙄 onun önemsediği kadar benim tarafı önemsemedi. Bende açtım ağzımı sonunda hep diyorsunuz dedim onlara gidin diye ama benimde annem kalktığı geçirmişti senin tarafından kim geldi dedim. İstiyorlar hep ben gideyim. Ben zaten insanlığımı yapıyorum o demese bile giderim ben ama annesinin böyle herseyinize karışması artık sinir bozucu 😏 eşimde de var kabahat o zaten bencil bir insan…

Kayınvalidem herseyimize karışıyor?