Güncellemeler
+1 yıl
Bunu konusmalimiyim nisanlimla , lütfen yardim edin. Kimisi konus diyor kimi suyuna git diyor, bilemedim?
Bugün mobilya almaya gittik
kayinvalidem herseye burnunu soktu , Ben bisey diyemedim Ama Rahatsiz oldum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eşinde ona çanak tutuyorsa evlenme. Biz bizim aileleri hiçbir alışverişe götürmedik. Yaşlı insanlar zaten biz modern yeni tarz döşedik evi
Diyemiyorsun Benide götürecekmsiniz dedi hemen nisanlimds gel dedi😒…. Ben karsi degildim Ama Bugün pisman oldum. Nisanlima da bisey diyemiyorum
Nişanlına söyle rahatsız olduğunu sana karşı çıkarsa at nişanı ben deyim evlenince daha çok karışacak iey oluyo ve eğer sürekli alttan alıp fedakarlık yapmazsan kavgalar olur. Ayrıca evlenince yakınsan her gün görüşüyorsun.
Söyle mi diyorsun.. sonra beni yanlis anlamasindan Korkuyorum
Yok anlamaz sende ben aileyle rahat seçemiyorum biz bize olsak hem daha rahat seçeriz hem de hızlı olur işimiz diye eğer kavul etmezse at. Evlilik çok zor benim eşim beni her türlü dinlrdiği halde bile zorlandım ailesini normalde asla takmayan aykırı biri ama en ufak lafları canını sıkıyordu benimde canım sıkılıyordu şimdi şehir değiştirdik çok mutluyuz çok şükür
Sectik bile Bugün siparis verildi Ama Yarin gecmi olur baslamadan nebilim Cok kararsizim. Oda Öyle herseyi dinlemez Ama Ben yanlis davranmak istemiyorum
Daha çok alışveriş yaparsınız düğün arası çok muhattap olacaksın. eviniz yakın mı?
Yok yakin degiliz Şu an onlarin ordayiz biz alisverise geldik Ama böyle yapmasi canimi hadi ordan
Canimi hadi ordan yani
Neden yazdiklarim baska biseyle degisiyor
Ben bunu yazmadim
Benim de kayınbabam öyle her şeyr karışmaya çalıştı biz ne kadar takmasak da 4 yıldır sevgiliylen bir kere ayrılmayan kavga etmeyen biz evlendik ilk kavgamızı 1 hafta sonra yaptık 😂 Ondan sonra haftada 1 tartışıyorduk şimdi şehir değiştirdik o kadar iyiyiz ki yani biz bile bu hale düştüysek ailesinin sözünden çıkmayan insanlar daha kötü haldedit
Bazı kelimeleri sansürlüyor
Kayinbabam cimri o fazla harcatmaz bunlara yarisini bilmiyordur bile. Kaynanamda uyanik kadin bizi birakmadi Yanliz pahali bisey secerim diyemi ne. Mesela baska bir yatakodasi begenmistim o kafami karistirdi, konsolle takim olsun diye diye … Cok Moralim bozuk
Valla ev eşyası önemli ben hepsinden çok memnunum hem çok ucuz hem de çok güzel temizliği de inanılmaz kolay. Dün ilk kez evime bir arkadaş geldi kız hayran kaldı kapıdan girince oha evin içi ne kadar iyi dedi. Şaşırdı baya bu arada eşyaları hep biz kendimiz aldık borç ödüyoz hala
Kayinvalidem verdi parasini oyüzden de karisabilirim saniyor galiba… kendi evinide düzmeye basladi görsen yeni mutfak simdi baza istiyormus. Kayinpederden cekinmese oturma odadinida degisecek 😏
Parayı sana mı veriyor kendi oğlu için yapıyo sonuçta oğlu seninle değil başkasıyla evlense onada yapacaktı o yüzden minnet duyma asla
Dogru diyorsun Ben hani kötülük olmasin istiyorum Ama Yarin Daha dogrusu Bugün konusacam onunla. Oyüzden pek alisverise cikmak istemiyorum onunla
Yok sen daha düğün alışverişi cart curt yapcan ben ablalarıyla gitmiştim hiçbir şey almadan döndüm ya ben kocama çzel giyeceğim şeyi niye ablası görsün o benim özel hayatım yani sonra onları bıraktı biz ikimiz seçtik
Iyi yapmissiniz canim. Yarinda cikarsak Yanliz gitmek istedigimi söyleyecegim.. ablalari Yok belki onlarla Daha iyi konusurdum Ama annesi iste bisey diyemiyorsun
Yalnız her zaman daha iyi söyle hem tepkisini gör evlenmeden bak nişanlıyken yapılan her davranış üzerine x5 filan koy
Konusucam. Bugün arada nisanlimds dedi Ona sakayla karisik Cok begendiysen Anne kendi evine al dedi. Oda herseyin farkinda aslinda
He iyi demiş 😂 öyleyse tutar seni eşin mutlu olursunuz inşallah
Tesekkür ederim. InsAllah herkes mutlu huzurlu olsun …
soyle ona kendi evine alsin
Kendi evinide düzmeye basladi
Kiskaniyormudur nedir
kesin knk
kaynana karışmadan duramaz
Bizdedw onun ailesi karışıyor bıktım ya
Konuş ben konuştum
Sen yandın
Sorma
Kocana söyle
Annen herseye karisiyor diyemedim. Onun yüzünden istedigim modeller olmadi
Öyle yapsan Daha iyi söyle olsa Daha iyi diye diye