Kapıcı dairesinde oturuyorum babanin evinde barakada yasiyordun diyor?

3yıllık evliyim 1 tane kızım var ben memurum esimde esnaf yaklaşık 3 yıldır evi ben çeviriyorum faturasindan kirasina kadar bende çünkü eşimin kazandığı ay sonunu bile getirmiyor. Kayinbabam vefat ettikten sonra mallar bölünmüş 4kardese eşit kaynanamda 1/4 payını almış fakat baba öldüğünde esim öğrenciymis üniversitede. Eşim Evin en küçüğü dükkan ve herkese eşit tarla kalmış tarlalardan yıllık kira gelirimiz 40bin TL diğer kardesler paranın değerli olduğu dönemde babadan ve koca tarafından destekle ev araba almışlar. Kaynanamin lüks bir sitede 260m2 evi ve yazligi var yine aynı şekilde onunda 50bin yıllık tarladan kira geliri var emekli öğretmen eşten de maaş alıyor şimdi ben kiraciyim üstelik kaynanamin oturduğu sitenin kapıcı dairesinde oturuyorum ev almak istiyorum yardım etmiyorlar kaynanam param yok 10binden fazla kredinize yardım etmem diyor kaynanamin kardeşi bu ev sana büyük sat oğluna da bir ev al kiradan kurtulsun dediler ben satmam taşınmayla uğraşamam dedi kocam da bana gelip senden Allah razı olsun evi çekip çeviriyorsun demek yerine annem haklı yazlığı niye satıp bana ev alsın tatil yapmasın mi Evini niye satıp düzenini bozsun annem neden 10binden fazla yardım etsin git birazda kendi ailenden iste diyor sanki bana bir şey vermişler gibi ben çok yoruldum babam sürekli önüme engel bosanamiyorum o kadar çok yıprandım ki hayattan keyif alamıyorum sadece kızım için yaşıyorum

Kapıcı dairesinde oturuyorum babanin evinde barakada yasiyordun diyor?