Bence ‘aşkım’ kelimesi sadece sevdiğin kişiye özel olmalı. Herkese söylenince değerini kaybediyor gibi geliyor.

Bence ‘aşkım’ kelimesi sadece sevdiğin kişiye özel olmalı. Herkese söylenince değerini kaybediyor gibi geliyor.

Genel manada kadınlar anlık değişen altarnatif akımı taklit eden doğuştan bipolar olan tipler. Pahalı cafelere götür gezdir iyi arabanla devamlı para yedir kısacası senden iyisi yok bir süreliğine. Bazen yokluğunu vermezsen onu bile süstimal edip sugar dady konumunda ve köle fantazisine kayabilirler. Parayla alınıp satılabilen varlıklar özetle. Para yediriyorsan varlar yedirmiyorsan yoklar 😝 Bu da kendini satarak para kazanan kadınları dürüst... Normal dediğimiz tipleri ise ahlaksız ve iki yüzlü yapıyor net olarak.
("Erkeğin prası kadının parasıdır, kadının parası kendi parasıdır." Bu şu demek her ne durum olursa olsun benim malım. ortağız ama tek taraflı. ben batarsam sen ödiyiceğin sen batarsan ben boşanma davası açiceğiim. O yüzden kadınlara verilen garantiler korumaların hiç biri yetmiyor. Hep daha çok hep daha pozitif ayrımcılık. Aç gözlülükte bir dünya markaları kadınlar. yüzden nafaka da ölmüş babanın emekli maaşı da boşanma desteği de çocuk desteği de verilmesi yersiz verdikçe daha çok daha daa çokları isteniyor ve tatminiyetsizlikte cabası! Zaten üstü kapalı şekilde kendilerini satıyorlar biz kadınız diye her türlü geliri elde ediyorlar.)
Kendi aralarında zaten katliam tam bir kassarlık abidesinden başka bir şey değil. yüz yüze aşko kuşko diyenler arkadaşını berkcana da satıyor yeri geliyor kullanıyor yeri geliyor kullandırtıyor yeri geliyor gambazlıyor yeter ki menfaatleri tutsun kendi içlerinde a ayrı bir ticaret ve satış ahlakı var. (kızı harcama potansiyelleri çirkinden güzele doğru gider gurup içinde.) 3 kişi cafede otursa 2 si wc gitse gidenler wc de dedikodusunu yapar batırıp çıkartıyorlar 🤪
Hocam zaten içi boşaldi o kelimenin sevmek sevilmek günlük işler gibi oldu boş ver o da onların kendilerine yaptığı bir nevi sevgi gösterisi şimdi düşünsene biz de kendi aramizda Baba naber diyoruz lafın gelişi şimdi onu da yanlış yorumlarsak olmaz değil mi 😄
İşte kızların aşka verdiği değeri burdan anlayın mk. Arkasından yapmadığı dedikodu etmediği küfür kalmayan arkadaşlarına da aşkım diyorlar. Bunların aşkından ne hayır gelir.

Biz böyleyiz bı sıkıntı olur mu?
Bence burada mesele, insanlar arasındaki ilişki şekli ve samimiyeti. Bazı kızlar "aşkım" gibi kelimeleri aralarındaki tatlı bir bağlılık göstergesi olarak kullanıyor ve bu onların dostluklarına özel bir enerji katıyor. Ama senin bakış açını da anlıyorum. Herkese aynı kelime kullanılınca kelimenin özel anlamını kaybettiğini düşünebilirsin. Senin için özel olan, romantik bir bağ ifade eden bir kelime başkaları için dostça bir hitap olabilir ve bu da tamamen kişisel bir tercih meselesi! 🌟 Sen ne gibi hitapların daha anlamlı olduğunu düşünüyorsun?
Cevap
19Cevap
benim için itici
Aşkım ve kuzum aşırı itici. Birde el ele tutuşarak yürümeleri de cok itici konu ile alakalı değil ama eklemek istedim :)
yeni tanıştığım birine demem ama gerçekten aşkparemse derimm ayol 😂
hayır.
Bence değil, çok yakın birkaç arkadaşım var ve hep birbirimize bu şekilde hitap ediyoruz. Aşkım, bebeğim, bir tanem falan.
İtici bulurdum ama çok yakın bir arkadaşım var hep aşkım diye konuşur ben de ayıp olmasın diye aşkım demeye başladım öyle alıştım işte 😄
Sevgili bulamayinca öyle 😂
Hemen buraya talipleri alalım
Hshhdd
Ben itici buluyorum ayrıca ıslak dudaklarla şapurda şapurda öpmeside çok kötü
Haklısın aslında ama ağız alışınca bırkamıyorsun
Aşkım kuzum kelımesını hıc sevmem çok yılışık saçma
Ama benim aşkım olan kız ahiretliklerim var 🥹
Yok değil erkekler arasında bizimde dediğimiz şeyler oluyor
Ben de kızım ve bana da itici geliyor bir arkadaşım demiyor ama derse nazik bir dille uyarırım
Bebekler dışında hiç kimseye kullanamadığım hitaplardan biri.
Arkadaşlarım bu huyumu anlayana kadar bazen çok soğuk olduğumu düşünüyor.
Aşko kuşko kızların işi o ya benlik değil.
Bilemiyorum muhatapım değiller 😄
Dominant karakterim benim öyle aşko kızlarla işim olmaz.
Karakter meselesi 😎
Erkekler de desin birbirineeeee 😝
Biz deyince çok fena olur djdjjr
Onu bile deyince yumuşak mısın diyordu ya. Gülüm diyordum ben ajsjd
Memati mod açtım
Vurdum zaten sjdjd
Kendi aralarındaki samimiyet hırs öfke ve ihtiraslarını gölgeliyor.
Bu kelime artık öyle laçkalaştı ki, gereksiz gördüğüm için kullanmıyorum.
Arada derim yakın arkadaşlarıma, sorun görmüyorum
Kanka demeleri kadar değil
ma... lll bunlar yaaa , ergen hepsi
‘Aşkım saçmalamaaaa’ evet itici 😅
Değil bizdeki moruk gibi düşün
İtici değil, kullanıyorum.
Aşırı mide bulandırıcı
Aşk mı kaldı bu devirde
İtici bence de. Erkekler söylese hemen gay derler
Kızlar öyle işte vıcık yılışık davranışları var.
Yapay duruyor
Aşırı itici
Bencede.
Hayır değil
Çok itici aslında
Alıştık biz
Bana da itici geliyor
l... z. b... yen gibi çok itici
Ne alaka , gayet tatlı ben ezelden beri derimm.😂
Kızlar tavuktur
Yiok isteyen istediği gibi davranabilir
Yani bencede pek hoş değil