Evli iş arkadaşım iş atıyor?

28 yaşımdayım ve çalıştığım işyerinde 43 yaşında bir kadın var. Yaşına göre düşününce gerçekten güzel sayılabilecek ve çok pozitif neşeli bir kadın. Dilinin de pek ayarı yoktur herşeyi konuşur. Ara ara dolaylı iltifatlar eder, ben ona yürürüm vs. Bir gün işe geldi dudağında ruj benzeri bisey. "Günaydın ne sürdün dudağına?" Dedim. Yumuşatıcı dedi tadına bakabilir miyim dedim. Ya dudaklarımı çok yiyorum dedi hafif yanaşarak ben de yiyebilir miyim dedim güldü hehehe deli dedi. Başka bir gün dolaylı bir iltifat etti ben de aeni güzel buluyorum dedim. Ne mesela dedi. Anlamadım dedim mesela senin gözlerin çok güzel dedi. Ya dedim ben söylemiyim şimdi işteyiz müstehcen kaçar ama gözle tek harf farkediyor dedim direkt popo dedi. Evet dedim çok başarılı buluyorum arada bakıyorum falan. Bir gün de işyerine giderken yolda gördüm müzik dinleyerek ilerliyor yaklaştım kapkaç yapacakmış gibi şaka yapayım dedim. Bi korktu sarıldım falan aaay korktum dedi yanağından tuttum öptüm. Kafasını göğsüme gömdü sarıldım derken tekrar tutup öptüm. (Hitap ederken de aşkım, hayatım falan diye hitap eder bazen )

Normalde hiç yapacağım iş değil ama böyle tepki göstermemesi habire iş atması falan kafamı çok karıştırdı. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bu olaylar geçince de iyice hoşuma gitmeye başladı ne yapmalıyım sizce?

Evli iş arkadaşım iş atıyor?