Sizce burada haklı mıyım haksız mıyım?

Arkadaşlar 1.5 senelik evliyim 26 yaşındayım. Bugün de eniştemin doğum günü ablam da beni sabahtan beri 3 kere falan aramış ben 4. ye uyanıp açtım. Sonra bana şey dedi ya sonunda uyandın açtın falan erken kaldırmak istedim falan yaptı sonra dedi ki işte sana mesaj da attım okusana dedi..

“Burdan yazıyım aslında bugün aklıma geldi , akşam eniştene doğum günü için yemek masası hazirlicam , benim için bugün mercimek köftesi , havuç tarator ve çikolatalı ıslak kek yapar mısın

akşam iş çıkışı geçerken senden alırım. Sonra hesaplasiriz seninle , Emeğinin karşılığını veririm sonra Öğlen molasında gidicem kiyma alcam (diğer ablasından içli köfte istemiş) ablam da bana içli köfte yapicak eğer havuç yoksa öğlen alıp getiriyim sana”

okudum mesajı ve abla ben üçünü de yapamam evimde yemeğim yok ayrıca kendi evimin işleri de var dedim. Bana diyor ki ee sen çalışmıyorsun evdesin ne işin olabilir ki.. evde olmam işim olmadığı anlamına gelmez ki abla dedim.
hani bir tanesini seç yapayım ama üçünü de yapamam dedim. Ya yaparsın sen falan demeye başladı.
Bu nedir biliyor musunuz sen zaten slk sın hep de öyleydin yaparsın.. çünkü daha öncesinde oğlunun tüm doğum günü hazırlığını da yine ben çalışıyorum sen yapar mısın diyerek bana hazırlattı. Evimde hazırladım onun evine götürdüm hadi yani evimiz çok yakın ama sorun o değil ben sürekli ona neden bir şeyler hazırlayayım.. sonra iş çıkışı alırım demişti ya dedim eşim görsün duysun istemiyorum abla dedim. Aaa ne alaka neden görmesin duymasın ne diyebilir ki dedi..

yani abla bir şey der diye demedim ama sonuçta görsün duysun böyle istemem dedim ne gerek var dedim.

bu arada eşim de yani tabii ki laf eder. Daha önce yine ablamın doğum günü için de hazırladım götürdüm sürpriz yaptım yani ben hiç ondan öyle bir karşılık da görmedim. Bana börek yapmış vermiş gelmiş ee bende sana yaptım zamanında sesim çıkmadı diyor.. yani tamam abla haklısın dedim geçtim.

2 tanesini yaparım dedim sonra hadi yine kırmayayım abla seni dedim.
sonra bir bozuldu neyse olmadı yarın ben evdeyken yaparım belki dedi. Telefonu kapattıktan sonra da ben yarın yapıcam falan yazmış bende sen bilirsin abla dedim.

Ablasına vermiş içli köfteyi geçmiş bana ise gelmiş 3 tane şey vermiş yapar zaten slk bu demiş resmen.. ben enayiyim ya daha önce kaç kere yaptım yine yaparım zaten.

Sizce burada haklı mıyım haksız mıyım?