Sizce haklı mıyım haksız mı?

Erkek arkadaşımla ayrılalı tam 1 hafta oldu ayrılmamızın sebebi telefonun çöp kutusunda bi kadına ait özel bölgesinin resimlerini gördüm ( ve zamanın da bana yazan bi insanı ona söylemedim diye tartışmıştık) neyse ben o fotoğrafları görünce beni aldattığını düşündüm bağırıp çığırdım bana eski birinden geldi dedi başta tekrsr sordum bi erkek arkadaşımın vasıtasıyla geldi elime dedi bugünde ortsk arkadaşımıza fotoğraf bana bi kızdan geldi inkar etmiyorum artık ama gelir gelmez silmiştim ben onu aldatmadım dedi ama artık iş işten geçti ortaya aileler karıştı onun ailesi benim ailem ortalık çok karıştı anlayacağınız. Ayrıldıktan sonra sanki fırsat bilip instagramında bir sürü karı kız eklemiş hepside yolun yolucusu anlayacağınız. Haklıyken onun gözünde hatalı duruma düştüm işleri çok kötüye soktum diye evet haklı aileme hemen o anki sinirle anlatmak yerine ertesi gün veya ondan sonraki gün de anlatabilirim ama şu an ki bahanesi de bana ayrıldıktan 2 gün sonra hesap sorsaydı ben ona açıklamasını yapardım demekmiş sizce bu durumda benim mi hesap sormam lazım yoksa onun kendini affetirmesi mi lazım sağda solda haklı bişey diyemem diyor ama bana kalkıp haklısın hata yaptım diyemiyor bugün aradım konuşup ağzına sıçmak için telefonu mu da açmadı sanırım o da benim onu arayacağımı bildiğinden sağda solda öyle konuşuyor
Sizce haklı mıyım haksız mı?