Ben çok iyi biriyim canayakınım konuşmayı severim değer veririm sır saklarım kimseye kötülük yapmadım yapmam ama insanlar o kadar bencil ki 1 senelik yakın arkadaşım (erkek) sevgilisi olunca "sevgilim yanımda yanlış anlar buluşmayalım" diyince onu sildim
Kuzenlerimi sildim (anne tarafı zaten baba tarafıyla samimiyetim yok)
Akrabalarımı sildim
Eski iş arkadaşlarımı sildim
İş gereği tanıştığım düzgün insanları sildim
1 tane arkadaşım kaldı onunda çevresi arkadaş dolu
Ailemle samimi değilim zaten sevgilim flörtüm yok çünkü kendime güvenmiyorum tipsiz vasıfsız saĺak bi kızım o yüzden birinin benimle sevgili olması çok saçma diye kimseyle görüşmüyorum
İş bakıyorum şimdi iş bulduğumda iş yerindekilerle samimi olmayacağım herkesten uzak durmak istiyorum
Sizce haklı mıyım haksız mıyım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Haklısın evet
Kısmen haklısın Mesafeli olursan bu tür sorunlar yaşamazsın
Hassas duygusal ince düşünceli bi kızım
Bu dünya için fazla saf fazla iyi niyetliyim
Benim gibi olan bi tanıdığımız geçen hafta bu yüzden silahla kendini vurup intihar etti öldü
Ya intihaŕ edicektim ya da herkesi silecektim mesafeli olacaktım ama ölmek istemiyorum
Hayat insanı kırar. Kırıla kırıla dünyayı anlar ve kırıldığın yerden daha güçlenirsin. Sen istediğin kadar iyi ol karşındakiler kötü O yüzden kimseye güvenmemeyi öğren Sadece kendine guven
Oyüzden herkesi sildim işte herkesi uzak tutuyorum kendimden
Ne yakın ne de Uzak dur. Sana iyi olana sen de iyi ol kötü olana sen de kötü ol.
Bundan sonra böyle
👍
Kendine asla kizip yanlizlastirma.. her zaman ufku açık ve sevgi dolu ol. insanlar hata yapsasa sen yapma. insanlari olduğu gibi kabul etmeye bakmalisin ve hayatina daha sıkı sarilmalisin... kitap oku bol bol sana iyi gelecektir
Ben herkesi kusurlarıyla kabul ettim kimseyi yargılamadım kimseyi aşağılamadım herkese yapıcı yaklaştım hatta bi arkadaşım demişti ki "Senin yerinde olsaydım ortalığı yakardım sen nasıl tepkisiz kaldın"
Kimsenin huzuru kaçmasın diye tepkisiz kalıp kendi huzurumu bitirdim
Ama artık kendimi düşünmek istiyorum bununda yolu yalnızlaşmaktan geçiyor
Kendi düşüncen ve konunda haklısın tabiki. seni eleştirmedim sakin yanlis anlama. kendine vermiş olduğun cezayı doğru bulmadim hepsi bu. bak ablasi biz bu hayata geldik ve kendi kurallarimiz var. mutlu olmak ve ilerisi için huzurlu bir hayat çabası içerisinde mucadele veriyoruz.. haksizmiyim? peki sen kim için kendini üzüp yanlizlastirmaya çabalıyorsun. Sana haksiz sin demiyorum kendine gel istiyorum. düşünsene hayatimizdan sen ben o dim yani çoğumuz gibi düşünelim. Yanlis anlayissiz insanlari dikkate alip hayatimizdan atarsak kim kalir geriye? o yuzden onlari görmezden gelmek ve seninde onlari merhaba diye selam verip ciddiye almadan geçemen lazim. kendini yanlizlastirmak sadece senj ve geleceğini karamsarliga atar. hatalara gül ve geç fazla takma.. inam hayat sana her anlamda yardimci olacak. bu günler geçer bir bakarsin başka güzel dostluklar kurup geçmişe tatli bir gülümseme ile bakarsin. simdi aynaya git kendine iyice bir bak. nerede hata yapıyorum ben bunu hakettim mi ve şunu sor kim için yaptim? ona değer mi? toparlan biraz saha çok yolun var ayağa kalk
Ben çok uğraştım çok mücadele ettim ve kimseyi istemiyorum artık
Peki ben söyleyeceğimi söyledim hayat bazen bizi olgunlaştırır buda yaşantılarla nasıl mücadele etmemiz gerektiğini gösterir. Yol orada istediğin gibi yaşar ve yaparsin. ben naçizane fikrimi söyledim... gerisi sende kalsın. Fikir ve düşüncelere mantikli bakmazsan kendini üzersin kal sağlıcakla 🙏
Haksızsin. Bunun yerine seviyeli davrananilirsin. Kimseyle kendini soyutlamak zorunda degilsin
Ben aşırı duygusal ince düşünceli bi insanım
İnsanlarda kaba ve çıkarcı
Daha fazla üzülmemi ister misin çünkü bunun sonu intihaŕa kadar gidecek
Böyle düşünen biri için ölmek daha iyidir tabi. Tercih senin. Aha kapı orada.
Pardon. Bu yorum başka bir soruya atılacaktı. Sana gelecek olursak sen de söyle bi problem var. Herkesin odak noktası olmak istiyorsun. Seni odak noktasından çıkardılar mi üzülüyorsun. Ve herkesi silmek istiyorsun
Ben kimsenin hiçbir zaman odak noktasına girmedim ve girmekte istemedim
Ben sevgilim varken bile bi şekilde erkek kankama zaman ayırdım 1 saatlik yolu göze alıp onun yanına gittim zor zamanında yanında olmak için ama kendisi "sevgilim yanlış anlar diyip" beni sildi
Napmamı bekliyorsun bu durumda it gibi peşinden mi koşayım
Kusura bakma herkesin senin kadar güzel bi hayatı yok! Saçma sapan bi hayatım var ve saçma sapan hayatımda gayet mutluyum
Kimseyi istemedim ve sildim silmeyede devam edeceğim
Sende seninle çıkarı için arkadaşlık eden insanların seni sevdiği için seninle arkadaşlık ettigi yalanına inan kendini kandırarak yaşa
Öptüm seni. Bayy
Haksızsın
Niye
Kendini beğenmiyor kendini sevmiyorsun diye başkaları da beğenmeyecek sevmeyecek diye bir şey yok. Bu yüzden de kendini tamamen soyutlamak pek mantıklı değil açıkçası o yüzden haksızsın ama sana hak ettiğin değeri vermeyenleri silmekle haklısın
Sana mesaj attım
Tamam