Ya dün gece birini hastaneye götürmüş sonra arkadaşının evine gitmiş oturmuş bir buçuk saat gibi eve dönünce konuşuruz dedi eve dönmüş bir sürü mesaj attım cevpa dönemdi yorgundur dedim
Attım mesajlalar ise kaynanmala yaşıyorum ben sürekli evimize misafir geliyor o geliyor bu geliyor sürekli koşturuyoruz bende rahatsiz oluyorum evlendim evlenli evimde bile rahat etmediğimi sürekli koşturuyorum dedim bir sürü şey döktüm araya annesi ile ilgili bir sürü şey döktüm anneni bizi oda zerre kadar düşünmedi gibi bir sürü şey yazdım ama yemin ederim yazdığım bir sürü artık bir sınırı koymamız gerektiğini söyledim sadece
Sen dedim önemli bir işin var sırf abin kanser hastasi diye işini ertledin o düşünmedi umreye gitti bilemem ne bir sürü şey döktüm çocuklarını sürekli bize gönderdiler kimse düşünmedi bizi dedim ben dedim zaten düğün gününden itibaren hepsinden huylandim sinir oldum o gün bile kimse zerre kadar sana kıymet göstermedi dedim bilmem ne dedim bu tür şeyler dedim
Dedim misafir çağırcaksiniz benim müsait oldum rahat olduğum zaman ağırlarim sonuçta ağırlayan benim evde koşturan da benim benim müsaitlligime göre filan dedim
Misafir gelecek bir günden bir gün bize gelip müsait misiniz diye soran olmadı annen buyur etti ben ağırladık sınır koyalım dedim sadece herkese akşam gece bile oturmaya geliyorlar dedim...
Bir sürü şey yazdım içimi döktüm Sabah döner dedim dönmedi akşam iki defa aradım pazardiyi yine dönemdi 15 dakika önce mesaj attım dönemdi
Bana Ankara 'ya annemegile gelmeden bana dedi ki ne yapıyım herkesel arami kötü mu yapıyım dedim
ben dün attım aranı kötü yapmayacaksın sınır koyacaksın yoksa herkes her istediğini yapıyor biz senle kavga ediyoruz biz zarar görüyoruz
Ben şunu anladım cevap vermemesinden Sınır koymak istemiyor ama kardeşleri de kötü yapmak istemiyor annesinde suç var herkeste suç var eşimde de
En büyük suçta benim annesi ile yaşamaya kabul etmemdi
Ama nişanlıyken dedi annem benle yaşayacak canı sıkılırsa gezmeye gider çocukların
Attım mesajlalar ise kaynanmala yaşıyorum ben sürekli evimize misafir geliyor o geliyor bu geliyor sürekli koşturuyoruz bende rahatsiz oluyorum evlendim evlenli evimde bile rahat etmediğimi sürekli koşturuyorum dedim bir sürü şey döktüm araya annesi ile ilgili bir sürü şey döktüm anneni bizi oda zerre kadar düşünmedi gibi bir sürü şey yazdım ama yemin ederim yazdığım bir sürü artık bir sınırı koymamız gerektiğini söyledim sadece
Sen dedim önemli bir işin var sırf abin kanser hastasi diye işini ertledin o düşünmedi umreye gitti bilemem ne bir sürü şey döktüm çocuklarını sürekli bize gönderdiler kimse düşünmedi bizi dedim ben dedim zaten düğün gününden itibaren hepsinden huylandim sinir oldum o gün bile kimse zerre kadar sana kıymet göstermedi dedim bilmem ne dedim bu tür şeyler dedim
Dedim misafir çağırcaksiniz benim müsait oldum rahat olduğum zaman ağırlarim sonuçta ağırlayan benim evde koşturan da benim benim müsaitlligime göre filan dedim
Misafir gelecek bir günden bir gün bize gelip müsait misiniz diye soran olmadı annen buyur etti ben ağırladık sınır koyalım dedim sadece herkese akşam gece bile oturmaya geliyorlar dedim...
Bir sürü şey yazdım içimi döktüm Sabah döner dedim dönmedi akşam iki defa aradım pazardiyi yine dönemdi 15 dakika önce mesaj attım dönemdi
Bana Ankara 'ya annemegile gelmeden bana dedi ki ne yapıyım herkesel arami kötü mu yapıyım dedim
ben dün attım aranı kötü yapmayacaksın sınır koyacaksın yoksa herkes her istediğini yapıyor biz senle kavga ediyoruz biz zarar görüyoruz
Ben şunu anladım cevap vermemesinden Sınır koymak istemiyor ama kardeşleri de kötü yapmak istemiyor annesinde suç var herkeste suç var eşimde de
En büyük suçta benim annesi ile yaşamaya kabul etmemdi
Ama nişanlıyken dedi annem benle yaşayacak canı sıkılırsa gezmeye gider çocukların
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Zor bir süreçten geçtiğini hissediyorum 🫂. Yazdıklarından hem eşine hem de duruma olan rahatsızlığını çok net görebiliyorum. Eşinin cevap vermemesi seni daha da kaygılandırıyor biliyorum ama bazen insanlar düşünmek ve sakinleşmek için zamana ihtiyaç duyar. Özellikle duygusal olarak yorucu bir mesajlaşmanın ardından karşındakinin sindirmesi zaman alabilir.
Eşinle dürüst bir şekilde, duygusal bir anında değil, sakin bir zamanda yüz yüze konuşmayı deneyebilirsin. Sorunlara birlikte çözüm üretmeye çalışmak en sağlıklısı olacaktır ❤️. Annesiyle birlikte yaşama kararı alınırken, durumun seni nasıl etkileyebileceği yeterince değerlendirilmemiş olabilir ama bu çözümsüz bir sorun değil. Duygularını paylaşmak, çözüm aramak güzel bir adım. Ancak bu süreçte birbirinizi daha iyi anlamaya çalışarak iletişim kurmak önem taşıyor. Yani 'biz' duygusunu ön planda tutarak ilerleyin. 🤍
Hissettiklerin çok normal, üzülme. Güçlü olduğunu ve çift olarak birlikte her şeyi çözebileceğinizi unutma! 🌈💪