Tesettürü taşıyamamak ve ileride açılmaktan korkmak?

merhaba iyi akşamlar. ben 20 yaşıma gireceğim sizden onay vs beklemiyorum sadece fikir istiyorum. ben 5 vakit namazımı kılan bir kızım elhamdülillah. aile baskım hiç yok ama her zaman annem ve babam dinine çok önem vermese de bize namazlarımızı kılmamızı söylerler. ben de namazlarımı kıla kıla ilk 18 yaşımda kapanmak istedim. annem tamam kapan ağır gelırse cıkarırsın ama hemene bunu yapamazsın dedi ablam ise öyle açılıp kapanmazsın biraz daha düşün dedi. şu an 20 yaşındayım son 2 haftadır bu isteğim gene devam ediyor. kendime şal aldım her akşam takıyorum ağlıyorum çok güzel içinden çıkmak istemiyorum bunun heves olmadığına eminim ve kapanacağım zaten. çok açık giyinen biri de değilim bu arada hatta kapanacağım için bir kaç ay önceden sosyal medyalarımı kapattım düşünmek için ve sınav için. üniversite de yeni hayat ve yeni kararlarım olacak bu yüzden de kapanmak istiyorum çünkü üniversite de nefsime yenilmekten korkuyorum. velhasılkelam benim sorum hem taşıyamamak hem de ilerde açılmaktan korkmak (zaten şu an yapamazsam bile ileride illa kapanacağım 23 24 fark etmez şimdi burada 3 4 yılın hesabını yapıp da kapanmaysyım az daha açık durayım da değil), korkum eski halimi özlersem ve açılmak istersem diye korkuyorum. bu ahir zamanda Allah’ın beni bırakmasını istemiyorum gerekirse aklıma bunlar girmemesi için telefonu bile bırakırım ama işte o korku varya beni anladınız. şeytan imanım ağır bastığı için mi vesveseledi onu da anlamadım ama fikirlerinizi merak ediyorum benim yaşadığım nedir? bu ikileme düştüğümde hemen din ile ilgili videolar izleyip peygamber efendimizin “erteleyenler helak oldu” sözünü getirip bununla yaşıyorum. kısacası taşıyamamaktan hakkını verememekten korkuyorum arkadaşlar buraya kadar okuduysanız Allah razı olsun şimdiden teşekkür ediyorum.

Tesettürü taşıyamamak ve ileride açılmaktan korkmak?