Kendini bir şey sanıyor. Çok okuduğunu sanıyor. Kapalı birisi. Sürekli laf sokuyor doğduğumdan beri aşağılıyor.
Çocuk yaştan beri okur araştırır üretir kendimi geliştiririm. Ama bu baskıcı yobaz ailem yüzünden özgüveni çok düşük bir birey oldum.
Yazılım ürettim yurtdışına sattım, anadil gibi İngilizcem var, iki tane uzaktan üniversite diploması aldım.
30 yaşında bile hala devam ediyor aşağılamaya. Yapay zeka boş insan işidir diyor. Sen Amerika'ya güveniyorsun ama Allah Amerika'nın cezasını verecek batacak diyor ki ne Amerikan devletini övdüm bugüne kadar ne yurtdışına bile çıkmadım.
Müzikle uğraştım zamanında 200 tane beat yaptım stüdyo kayıtlarım bile var müziğe de haram dedi. Neyle uğraştıysak hep moral bozdu aşağıladı. Bu denli cahil, can sıkıcı, eleştirel bir insan.
Annem demeye bin şahit ister. Nasıl hala yanında kaldım hayat şartları bir şekilde aile evine tekrar döndüm ama insan artık bu cehalete katlanamıyor. Hiçbir zaman destek göstermedi hep köstek oldu. Biz ise ona hep anne dedik acıdık merhamet ettik. Yanında insan bile bırakmadı zaten.
İnsanın annesinden nefret etmek zorunda kalması çok kötü bir şey.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer