Yarın misafirler gelecek, bugün dip köşe temizlik yapıyorduk, ben acıktım bi şey yemedim bi şeyler yiyim geliyim dedim diye, bana g., ber dedi, sonra ben de gittim mutfağa kendime bi şeyler hazırladım yedim, sonra da gittim odama oturdum yardım etmedim, diğer odaları falan her yeri kendi çekti süpürdü sildi temizledi, şimdi de keşke yardım etseydim diye vicdan yaptım düşününce, çünkü annem 60 yaşında, hiçbir konuda anlaşamıyoruz, ondan bu zamana hiç sevgi görmedim, hep hakaret ve şiddet, her kavga ettiğimizde bana bi ev bul defol git diyor, ben de en kısa sürede gidebilmek için birikim yapıp gideceğim, onunla böyle olmamıza çok üzülüyorum ve içim dayanmıyor
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yasli iste. kolay değil seni buyutmus ve buyuturken gencligi gidiyor insanin. biraz alttan al. sana bisey olsa annenden baska kimsenin faydasi olmaz. kkizginlia soyledigi seyleri gercek sanma. anneneni kaybettiginde cok vicdan azabi cekersin sonra. benim annemin vefat edeli 3 yil oldu hala ruyalarimda goruyorum. insan cok özlüyor. her yaptığın sey hatira kaliyor. milyonlari versen geri gelmiyor. benimde durumun seninki gibiydi bu arada
İnsan böyle b. k gibi davranacağı bi çocuğu niye dünyaya getirir ki, bu dünyaya gelmeyi ben mi istedim, bana yazık değil mi, benim kalbim yok mu ben üzülmüyor muyum, yaşlı olmasıyla alakası yok, çocukluğumdan beri beni sevdiğini güzel şeyler söylediğini hiç hatırlamam, hep şiddet ve hakaretle büyüdüm, buna rağmen bugün olduğu gibi her konuda yine ben vicdan yapıp üzülüyorum, o bana yaptıklarına hiç üzülmüyor, onun yüzünden içine kapanık özgüvensiz insanlardan kaçan biri oldum. Tabiki ben de özleyeceğim annem sonuçta onu çok seviyorum ama keşke böyle yapmasa, iki düzgün kelime etmek çocuğuna iyi davranmak çok mu zor. Kendimiz böyle gördük diye bana da böyle davranıyor, ben sürekli ağlıyorum.. Allah rahmet eylesin senin annene de, mekanı cennet olsun
yaa psikolojik sorun iste. hep birlikte yasiyorsaniz ondanda oluyor. biraz ayrı kalsaniz anlar. sana bisey olsa eminim cok uzulur. oda vicdan azabi çeker
yemin ederim okadar cok uykum vardiki. disimi bile fircalamadan yatacaktim. annem geldi aklima uykum kaçtı. ben hep yardım ediyordum anneme ama pek konuşmuyordum yani mac tv falan izliyordum. keske biraz daha annemle sohbet etseydim. benimde annem sinirliydi bagrirdi falan.
sen kendi uzuntunu anlatıyorsun bana şimdi. kendii üzüntüsünu insan unutabiliyor. ama iste vicdan azabi geçmiyor. cok kotu bişey. nefes bile alamiyorsun icin daraliyor. benimde hayatim hepey mahvoldu ama simdi umrumda degil. keske annemle biraz daha sohbet etseydim. diyorum
Uykunu ben kaçırdıysam kusura bakma, evet birlikte yaşıyoruz, yetişkin insanların aile evinde yaşaması zor illaki takışmalar oluyor, bunu herkes söylüyor ama kiralar almış başını gitmiş, daha bunun kendini geçindirmesi de var, ancak düzgün kafa dengi bi ev arkadaşı bulabilirsem ayrı eve çıkabilirim, tek başına geçinmek çok çok zor. Şimdi özlüyorsun, günün birinde ben de senin gibi düşüneceğim Allah gecinden versin, hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin anne babama, ama yaşarken o an öyle olmuyor, insan beyni bi zaman sonra kötülükleri unutuyor geriye keşke şunu da yapsaydık birlikte pişmanlıkları kalıyor Ben de annemle oturmak konuşmak istiyorum ama o benim ona anlattıklarımı gider başkalarına anlatır dedikodumu yapar, artık karar verdim, ben üstüme düşeni yapacağım her konuda ona yardımcı olacağım o ne derse desin, benim vicdanım rahat olsun da. O beni sevmiyorsa benim de yapacak bir şeyim yok
bende ayri eve cikmak istiodum hep. zaten her genc ayri eve cikmak istio. ama ayri eve cikmak cok kötü. evde yalniz olmak cok kötü. hicbir arkadaşın falan aile eksikligini gideremiyor. penceresi kirik
koltugunun bacagi kirik.2. el esyalari tuplu kucul televizyonu eski perdeleri halilari kombisi bozuk evde büyüdüğüm gençliğim gecti. simdi sifir 10 milyonluk evde ankaranin enguzel semtinde oturuyorum. ama eve giresim gelmiyor. resmen eski evimi ozluyorum. bu anlattiklarimi baskasi bana anlatsa hayatta inanmaz. fuzuli boş masallar anlatiyor derdim. yasamadan anlasilmiyor bazi şeyler
İnan bana hayatta en küçük kavga anne kız kavgasıdır. Annenin gönlünü al bence
Ben onunla her zaman iyi geçinmeye çalışıyorum ama o böyle hakaretlerden iğneli laflardan vazgeçemiyor çok üzülüyorum, insan kendinisi en çok sevmesi gereken kişinin, annesinin dediklerine yaptıklarına üzülüyor, en küçük kavga deyip basite indirilecek bir şey değil
Huzur evi yolu görünmüş bence ona
Hayır ya saçmalama ağzından yel alsın, ben vicdan yaptım üzüldüm diyorum senin dediğine bak, sen kendi anne babana öyle mi yapacaksın
Huysuz ihtiyarların yeri orası bence benimkiler uysal şu an
Of bile demem