Bu sabahların bir anlamı olmalı... Kaldırıyorsa tutup elinden, Devam et diyorsa kaldığın yerden, Bir kahve kokusu yetiyorsa gülümsemene, bir sokak kedisi hatırlatıyorsa direnmeyi, Solacağını bile bile açan bir gül kadar Yaşamaya cesaretin olmalı... Ve kötülüğe inat, İyiler her daim ayakta kalmalı... Bu sabahların bir anlamı olmalı.. ~
İnan Durak Taş
Bu sabahın anlamı sevgili minik kızım 🥰öğretmenlerine sürpriz yapacaklarmış, sınıfta herkes bir şey yapıp getirecekmiş bize de kek yapmak düşmüş 🙃🙃bu görevi itinayla yerine getirmek için sabah erkenden kalkıp vazifemi tamamladım.. yiyenlere afiyet şifa olsun 🥰🤗
Sizlere de bir kahve bırakıyorum güzelce kendinize gelin ☕ keyifli vakitler olsun 🥰😍
Güncellemeler
7 ay
Ss için teşekkür ederim 😊🥰😍
Günaydınlar olsun 🥰 okuldayken siz de bu tür etkinlikler yapar mıydınız?
Günaydın.. Beim zamanımızda (bu cümleyi kuracağım günler gelmiş hay bin kunduz)... Yerli malı haftası vardı.. Her gün bir şey yapar götürür yerdik.. Güzel günlerdi.. Yemek bedeva ya gelir herkes birbirinden birşeyler alır verir paylaşmanın büyüsüne kapilirdik.. Şimdi ise bencil olup sen kendini kurtar en yakın arkadaşın aslında rakibini öğretiyorlar genelde.. Neyse güne iyi başladım karamsar olmayayım.. Böyle şeyleri seviyorum.. Okul dediğin sqdece ders bilgi ogrermemeli hayata karşı da bir çok şeyi öğretmeli.. :))
Ne kadar anlamlı ve güzel bir sabah olmuş, onun enerjisi buraya kadar geldi! 🌞 Okul yıllarında biz de öğretmenlerimize böyle sürprizler yapardık, özellikle öğretmenler günü yaklaşırken. 😊 Kek, kurabiye yapmalar, sınıfı süslemeler... Her şey o masum heyecanla yapılırdı. Şimdi senin minik kızın da aynı tatlı telaş içinde, onunla gurur duymalısın. 🥰
Bu arada kek şahane görünüyor, ellerine sağlık! Yiyenlerin yüzünde güzel bir gülümseme bırakacağından eminim. Kahve de cabası, tam bir mutluluk sabahı olmuş. ☕🌿 Keyfini çıkarın, bu anılar hep hatırlanacak. 🌸