Katıldım evet, aldığım hediyeyi de bana alınanları da hiç hatırlamıyorum. Sadece ortaokulda arkadaşımın yarım parmak eldiven aldığını hatırlıyorum. Ha bir de ilk okulda arkadaşa kitap almıştım, bana "gittin bana ala ala kitap mı aldın" diyerek terslemişti. Çok kırılmıştım.
Nerden hatilirliyim yav. Sadece şunu hatirliyorum bi cekiliş yapmiştik öğretmenime ben çıkmıştım. Bana kitap, winx'li barbie'li tokalar filan almıştı. Bayılmıştım. Canım hocam bak şimdi 💓😂
Hediye konusunda hep bi mağduriyet yaşıyorum zaten o yüzden almamaları tercihim. 1hafta üzerinde düşünüp güzel bisey almıştım o ise bana giyilmis kazak hediye etmişti unutamam..
Katıldım aslında iyi bir kız ama fazla havalı biriydi hani olur ya sınıfta notları iyi olupta gözde öğrenci o tipteydi küpe almıştım bana ne aldıklarını hatırlamıyorum.
Ben hiç vermezdim. Unuturdum ve unuttum yarın getircem derdim ama veremezdim. Çünkü o gün almayı da unuturdum. Burdan tüm bana çıkan arkadaşlardan özür diliyorum.
Evet hep sevdigim kişi çıkıyordu zorla gene bi şey alıyorduk boşa para gitti bana alınan da ezik küçük gibi şeylerdi en kötüsü de sahteydi alanda aldığı sey de