Arkadaslar oncelikle yalvariyorum ki yargilamayin anlamaya calisin?

ben Şu an 26 yasindayim, 21 yasinda evlendim bekarken ailemden cok cektim fizsel olsun pskljk olsun. sokaklarda rezil rusva oldum. sanirsiniz ki uvey evladim uzerimde neler denendi. tek cikis yolum evlenmekti ve tek destekcim babaannemdi.
ben evlendim babaannem sayesinde iyi birisi sandigim kisi ile, evlendikden sonra nu evde olan olmayan herseyi yalanlayarak cevresine kahvedekilere falan anlatiyordu ustelik kendisini de acindirarak yapmadigim seyleri yapti diyerek. daha sonra ben esimle ayni is yerinde calisiyordum buda bana surekli ablam diye yaklastigi kadini anlatiyordu o kadinda evliydi ama bana onun hayallerini ettigini, sevdigini falan anlatiyordu hergun bende buna karsilik dedim ki seni onun esine soyleyecegim bu benden once davranmis kadin adam ve bu yanlarinda bi adam daha bunlar benim uzerime geldi guya beni doveceklerdi😭 hatirladikca kotu oluyorum bende dedim ki ben kimseye birsey anlatmadim anlatan buydu, suclu ki kendini temize cikarmak istemis dedim bide bunu dedikden sonra bavul topluyordu foto cekmistim sucsuz olan kacmaz dedim. ordaki iri yari adam buna bir tokat atti. herneyse bundanda cok cektim ayrilmakda istiyor galiba ama nekadar kotu olsada ayrilamam. yoksa aile evine geri donecegim duzenimide iyi kotu olsun seviyorum simdi ben bu adama artik beni ne hale soktugunu siz anlayin dovdum, tehdit ettim, ettirdim, herseyi ama. hersehi yaptim hala ayni oysaki ben ona herseyimi verdim evi ben duzdum hiyinmeyi ogrettim hergun onune guzel yemekler aldim emin olun kendime dehil hep buna aldim araba aldim parfumler aldim herseyi yaptim. maddi durumun varmis demeyin bekarken birikim yapiyordum kurtulma amaci ile bide dugunde az cok bisiler takildi.😭 ve karsiligi bumuydu kimsemde asla yok ne ailem ne arkadas ne komsu 1 tane bile asla yok sadece kucuk bir kardesim var oda bu yasta bunlara sahit olmasin diye arada yanima alip ben bakiyorum. annem ve babamla asla gorusmuyorum kiz oldugum icin sevmiyorlarmis. beni cok ayrimciliga ugradim babaannemede sddt uygul
Güncellemeler
7 ay
babaannemde siddet uyguladim belki annem beni sever diye cok pismanim asla affetmez butun aile uzerime geldi inkat ettim simdi oda benimle. konusmiyir en son yuzume. tukurdu kaldim oyle siz olsaniz me. yapardiniz esinizi masil baglardiniz ya da baska bisi nolur?
Güncellemeler
7 ay
simdi niraz rahatsiz oldu ona kapiyi acipda wc ye kactim kendi telefonumu caldirdim oda wc ye gelip bagirdi kim aradi diyor🤣🤣 cok hosuma gitti diken ustunde olmasi
Arkadaslar oncelikle yalvariyorum ki yargilamayin anlamaya calisin?