Akıl verin lütfeenn?

3 senelik bi ilişkim vardi ailelerimiz onaylamayinca bende erkek arkadasımj terk ettim zaten aramizda sorunlar vardi ve ailesi yuzunden evlenemiyorduk ailesinin bahanesi abilerin evlensin sonra sen evlen demeleriydi saçma sapan bir düşünce bu zamana kadar herseye sustum ama bir yerden sonra bu sadece bir bahaneymiş gibi geldi ailesi beni istemiyormuş gibi hissettim isteme olsun diyip sonra vazgeçtiler aileme de mahçup oldum biz ayrildiktan sonra 1 hafta bana ulaşmaya calıştı son kez goruselim dedi bende yok dedim bir baktim ki yurt dışına gitmiş yabanci bir numaradan gelen mesajla şasirdim oymuş megersem gidecegi icjn gorusmek istemiş ben gorusmeye gitmeyincede yurt disina taşinmis aylardir orada gecen ay sen tamam barisalim de ben oraya bile gelirim dedi yine istemedim ama yazmaya devam etti bi zaman sonra kafami karistirip yine umut verdi aptal bende inandim ama soguk yaptim hep sonrasinda ben hep pesinden kostum artik kosmayacagim gibisinden biseyler ima etti ben ona pesimden kos demedim hic bir zaman hep kaçti benjm yanimda olmadi birde gelip yasadigimiz 3 seneyi kafama kaktı benj hep yanliz hissettirdi bende onu her yerden engelledim ve surekli karsima bir yerlerden cikiyor aylar geçse bile sizce bu olanlardan sonra baska biriyle olabilirmiyim olsam sevebilirmiyim bana çok şey yasattilar artik gecmiste birakip sifirdan hayatimi duzeltmek istiyorum başarabilirmiyim aranizda bu tarz seyler yasamis birileri var mı
Akıl verin lütfeenn?