Yüzümde sivilce çukurları var. Kendimi çok çirkin hissediyorum. Bu izler sevilmeye engel midir sizce? Fiziksel güzellik herkes için önemlidir, siz böyle birini sever miydiniz?
İzler sevilmeye engel değil ama çözümü var diye biliyorum durumun varsa kendini iyi hissedeceksen yaptır çünkü insan başkaları tarafından değil önce kendini sevmeli kendisiyle barışık olmalı yoksa 7 cihan sevsin ne değişir.
Senin ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Bende sivilce tedavisi gördüm. Sonra yüzümde leke ve çukur oluştu. Bu duruma aşırı üzülüp sonra hastalanmıştım. O gün karar verdim en önemlisi sağlık. Seni seven insan kusurlarınla sever. Yüz güzelliği değil gönül güzelliği önemli olan. İçini ferah tut. Kusurlarınla barış. Yoksa özgüvenin düşüyor yazık etme kendine
Bu sevilmeye engel değil resmini gönderdiğin kısımlar senin fiziki sadece %1'lik kısmını gösterirken karşı cinsle iletişimde %10-15'lik etkiye sahiptir diye düşünüyorum bu yüzden bir doktora başvurabilirsin. Ancak bu durumda bile karşı cinsi etkileyeceğin yegane alan arkadaş -eş dost ortamlarıdır.
Ya tabi fiziksel Güzelliğe bakılır ama bir bütün olarak göğüs kalça yüz burun bel
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bendede vardı güzellik merkezine gidip plazmapen tedavisi yaptırmıştım lazerle o çukurları bilerek yaktılar cilt kendini tekrar iyileştirince o çukurluklar kayboldu
meraba bence yuzundekı cukurlara aldırıs etmemelısın cok kotu olmadıkları gıbı senı sen oldugun ıcın senle olsunlar arkadaslık ya da sevgılılık yapsınlar.. onemlı olanda bu sen oncelıkle kendıne ozguven duymalısın bence gayet normalsın canım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kilo ver ve yüzüne limon sür gözeneklerini sıkılaştır