Dayım saçmalamadı mı sizce de?

Ben 16 17 yasında kendi isteğimle kapandım.

Şu an 25 yasındayım ve 1 haftadır açıldım. Dün ananemlere gitmiştik dayım da insan 40ından sonra azıtırmış falan diyor. Ne alaka anlamadım , teyzem de açık birisi 32 yasında falan , aha bu da saçı açmış diyor.

Annem de 6 yıl önce açılmıştı ama o dedemin zoruyla cocuklen kapanmıştı , evlenince de babamdan dolayı devam etti. Yani bazı konularda kısıtlanıyordum kafayı kapatıp dar giymiyordum , bol elbiseler giyerdim.
Ve o elbiseler artık beni boğmaya başladı. Şal yaparken migrenim tutardı resmen. Şimdi baglayıp cıkıyorum nesini abartıyorlar anlamıyorum
Güncellemeler
6 ay
olarak şunu ekleyeyim bana bir de sen de çok kapalıydın diyordu ben de napayım karın gibi tayt giyip kafama şal mı dolasaydım öyle mi iyi olacaktı dedim sustu. Kapalıyken vücudum belli olmasın diye çabalardım , Spor , motor sürmek , yürüyüş yapmak , bazı konularda hareket kısıtlılıgı cabasıydı. Çünkü Kayseri'de insanlar kapalı insanların bisiklet sürmesini bile garipsiyor. O bakışlar beni tilt etti. Ve 16 17 yasında da kimseden izin almamıştım şu an da almadım.
Dayım saçmalamadı mı sizce de?
Cevapla