Bunlara maruz kalmaktan çok yoruldum?

Arkadaşlar eşimle 2 aylık evliyiz ve kafa yapılarımız uymuyor anlaşamadığımız çok yer oluyor en önemlisi de birbirimizi anlamıyoruz biz günden güne daha çok yorulup yıpranıyoruz.. eşim işe yeni başlamıştı bankada.. evlendik 2 gün sonra işe gitti 1 hafta eve gelemediği günler oldu eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz sağolsun insanlar beni yanlız bırakmıyor hep yanımdalar ama ben eşimi istiyorum balayına bile gidemedik izin vermiyorlar 2 aydır evdeyim bundan biraz sitem ediyorum eşim de elinden bir şey gelmediğini söylüyor. Diğer zamanlar da benimle çok üstten konuşması vardı egolu gibi beni küçümser aşağılar gibi anlamıyorsun çünkü deyip duruyor biz yeni evlendiğimiz hafta çok şiddetli bir kavga ettik onun ailesi de duymuştu eşim ailesinin duymasına çok çok üzüldü ve o günden beri hareketleri soğuk uzak duruyor bana önce kendini değiştir dik başlılığını bırak kocana cevap verme önüne geleni söyleme diyor ben kocamdan bir şey göremediğim için bunları yapıyorum söylüyorum değişmesi gereken neden benim mesela yeter ! Kavga edicez cevap verme üstüne gitme alttan al.. bugün yaşadığımız bi olayı size anlatayım mı gün içinde çalışırken bir kere ama bir kere olsun beni aramaz eşim.. her gün ben ararım napıyorsun diye… bugün kayınvalidemle mutfakta yemek yaparken annesini aradı yanımda kırıldım açıkçası.. akşam telefonda konuşurken ise bunun nedenini sordum ona bunu bana soracağından o kadar emindim ki dedi adım kadar iyi biliyordum şimdi buna takacak anneni aradın da beni aramadın diye soracak diyordum yanılmadım dedi demek ki bundan sonra senin yanında annemi aramamam gerekiyor sen yokken aramam gerekiyormuş dedi bana ben bu cümlelere maruz kalmaktan çok yoruldum mutlu da değilim en büyük kötülüğü kendime yapıyormuşum ben eğer kendimi değiştirirsem oda değişecekmiş bana karşı si**** git ne diyim abi

Bunlara maruz kalmaktan çok yoruldum?