sürekli kızlar çok tatlısın diyor yeter abi yakışıklı diyen hiç yok kimse sevgili gözüyle görmüyor mu
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Senden çok hoşlanıyordum ve hala da çeken bir his var gereksiz bir şekilde sanki yıllar sonra aradığımı bulduğumu düşündüm ama o güveni vermiyorsun sorry ve karakter olarak erkeksi değilsin henüz
😂😂
Nerden çıkardın knk karakter olarak öylr olmadığını
Mızmız bir kişiliksin knk yani hoşsun ama için boş senden de çok var bir süre eğlenmeliksin o kadar tkhvgjbgh
Çok komik
İçimin boş olduğunu nerden çıkardın
Sen gülerken iyiydi ama:) çünkü kişilik olarak olgunlaşmamışsın ve ancak takılmalık birisin narsist ve ergen bir yapın var senin gibi birisini hayatıma almak asla istemezdim ben çünkü dış görünüme bakar beğenirsen de ilgiden beslenir ve ayrılırsın asla ilişki için çaba gösterezsin bir kişi ile durmazsın yani hayattaki değerleri bilmeyen boş birisin
Zaten öyle knk hiç bir insan 1 ömürlük evlemelik istemez dış görünüş en büyük etken sıkıldıktan sonra istemezsin herkes böyle sen özel değilsin
Herşeyi çıkar için yapar insanlar mesela Bi insan kediyi besler yemek verir der ki ben bunu karşılıksız yaptım ama orada onu doyurdun kendini tatmin ettin, kendini mutlu ettin vicdan işi yani sen hoşlanırsın görünüşünden o seni mutlu eder, sıkıldıktan sonrw mutlu olamadıktan sonrw istemezsin herkes böyle psikolojik olarak
Herkes kendi adına konuşsun bence bu arada bana knk demezsen sevinirim çünkü seninle knk bile olmak istemem ben ondan ona ondan ona gidecek kadar midesiz kişilik yoksunu ikili oynayan bir kişi değilim benim bünyem kaldırmıyor doğru birisini bulup o kişi ile hayatımı sürdürmeyi tercih ederim saf ve temiz bir biçimde yani dış görünüş önemli etken tabii sonuçta görünümünü beğendiğin birisi ile tanışmak istersin o kişi ile hayal kurarsın ama kendi başına da yeterli etken değil her görüntüsü iyi olanıda tanımak istemek hastalık orası da daha ayrı bir konu herkes herkesi beğenebilir ama uyum sağlayamaz kimse bu dünyada kalıcı da değil herkes yaşlanacak sadece dış görünüş için gerçekten bir şey hissettmediğin birisini hayatına almak mantıksız gününü gün etmek olur saçma boş bir yaşam tarzı bu çağın erkekleri öyle işte doyumsuz nerede güzel kız onu elde edene kadar elinden geleni yapar doğru dürüst kişiliğini bilmeden elde etmeye uğraşır her türlü umut verir sonrada sıkılır bırakır birde kendini savunur utanmadan zorla mı olacaktı derler kalbi kurumuş sevgiden bir yoksun şeytani narsist fikirleri bunun savunulur bir yanı yok sen doğru buluyor olabilirsin ama ben bulmuyorum
ve ne kadar benim gibiler kaybetse de karşı olmaya devam edeceğim kendinizi mutlu etmek için oyuncak gibi bir süreliğine bir sürü kişiyi kullanabilirsiniz şimdilik kendinizi nimetten de sayabilirsiniz ama günün birinde yalnız kalacaksınız ve o kullanıp sıkılıp beğenmediğiniz kişileri özlerken pişman bir halde bulacaksınız kendinizi kimse kendini kalıcı ve hayatının sonunda kadar birsürü kişi ile olabileğini sanacak kadar önemli sanmasın bu arada herkes kendine özel ve özgüdür bana görede benden daha önemlisi yok benden bir tane daha da yok tabii ki özelim hele ki bu çağın boşlarından daha önemli bir yerdeyim kişilik bakımından özünde hiç kimse hiç kimseyi tatmin etmek memnun etmek zorunda olarak gelmedi bu dünyaya kimse kimsenin eğlencesi değil sıkıldîğı için ilişki isteyen luna parka gitsin zaten bu konu nereye geldi oysa ki kafam güzelken sacmaladım bir şeyler ne kadar uzadı laf anlatmaya uğraşıyorum anlayamayacaksın günün sonunda sonuç olarak herkes aynı kalacak en iyisi burada keselim kitap yazar gibi yazdırdın bosuna
Tm senin kuyruk açın var herhalde benim gibiler yüzünden hahahahahah🤣🤣🤣🤣
Sen böyle devam et yazık acıyorum sizin gibilere
Bazen kendimi sorguluyorum kendime kızıyorum 80 milyon bilmem kaç insanın içinde sizin gibi as*lak lara denk geliyorsam bende de bir sorun vardır bu ne ya
Ağlamaaaaaaaaa
Acıması gereken biri varsa o benim her gün evde tek basına oturmaktansa evde olmadığım gün yok arkadaşlarımla sevgilimle, sende tek başına depresif yaşamaya devam et ve millete acıyarak kendini kandırmaya devam et yazık
😂😂 asıl sen ağlama burada takılmandan belli oluyor bakıyorum da gerçekler acıtınca saldırganlaştın kuyruğuna bastım zehirini kusuyorsun kendi değerini alçaltmaya tam gaz devam biraz susmayı dene kendini küçük düşürüyorsun böyle insan olamadıktan üslup öğrenip kendini yetiştiremedikten geliştiremedikten sonra hepsi boş o saydıklarınla ben değerimi ölçmüyorum şimdilik yalnız olabilirim ama söylediklerini gerçekleştirebilirim mümkün olmayan şeyer değil asla mümkün olmayan değerli kişilik zor olan ise iyi insanları bulmak sizin gibiler anlamaz bunu bütün gün övülme derdinde olan her şeyi dış görünüme bağlayan aşağılïk kompleksli zavallısın işte burada kız düşürmeye uğraşıyorsun övgü almak derdin öyle besleniyorsun içinde duygusal boşluk var yoksa burada hiç tanïmadığın kişilerin onayını alma ihtiyacı bile duymazdın bahsettiğin gibi olsaydın vede sevgilin adına da çok üzüldüm düşünsene birini hayatın alîyorsun sacma bir sitede rezil rezil boy boy fotoğraf koyup sevgili arayan onay bekleyen saçma s*lak kompleksi konuşan kendini sergileyen beklenti içinde övgü dilenen kücük çocuk gibi seninle her türlü basit kişiliği idare eden bir o basit seçeneklerin arasındasın zamanını harcıyorsun öylesine kötü durum ben yalnızım ama en azından ilgi dilenmiyorum hoş elimi sallasam ellisi gelir o ayrı konu ama ben tenezzül bile etmem
Yooo niye zehrimi kusayim doğru dürüst yazdıkça aşağılamaya çalışan sensin ben değil
Gözümde iki değerin vardı oda düştü gerçi iyide oldu sen kimsin ki birde bir şeyler hissettmiştim iyi birisi olabilme ihtimalini falan düşünmüstüm komik evren bana kaliteni daha doğrusu kalitesizliğini gösterdi bu sayede sen böyle böyle kaybedeceksin dış görünümünle avut dur kendini tek yapabileceğin bu zaten
Sen ve doğru dürüstlük hahaha
Muhattap olmayalım by by
Kesinlikle kuyruk açın var muhataba başlamadan önce bile aşağılamaya çalışan sendin
O senin algı problemin ne yapayım yarım günümü yedin zaten ben zavallıymışım ya benimle uğraşacağına git flörtlerine vs uğraş hadi defol yettin
Durduk yere aşağılayan sensin algı ile alakası yok birisi sana boşsun karaktersizsin dediğinde algı olarak insanlar bunu iyi bir şekilde anlamaz bide hatalı biz mi olduk komik, insanlara karşı olan tavrını düzeltmediğin sürece hayatın değişmez azıcık saygılı olmayı öğren
Bak hala kendi yazdıklarına tavırlarına bakmıyor da bana laf atıyor ben ayna gibiyimdir bana gönderileni yansıtıyorum hepsi bu tavrım senin kim olduğunla ilgili yani ben en baştan kötü bir şey demek istemedim sonradan senin tavrına karşılık verdim ve suçlu oldum gerçekleri söyledim aslinda senin gibi ego lu hareketler içinde bulunmadım
Saygıdan bahsetmeden önce karakteri ahlakı öğren
Ben sana doğru düzgün soru sordum dedim ki nerden çıkardın öyle olduğunu falan filan diye burada ayna gibi yansıtılacak bisi yok bildigin soru sordum düzgün yazmak yerine yok zaman harcamalıksın, boşsun karaktersiz senin gibi çok var, sen öyle istemişsinde öyle yazmışsın çünkü bunları demeden önce gösterdiğim tavır yok kendi acını milletten çıkarma
Bende düzgünce dürüstçe soruna karşılık düşüncemi söyledim eleştirdim üslubum tamam belki kabaca olduğum da olmuş olabilir ama merak etme sende aynen öyleydin baya bir sen gülmeseydin küçümsemeseydin ona bakarsan kimseye ezilemem ben neyse benim işlerim var bol bol düşünmeye devam
Ben komik olduğu için gülmüştüm aşağıladığım için değil, sen bilerek yaptın eğer karşı tarafın aşağıladığını anlamadıysan sohbetin ilerlemesine göre aynı üslubu devamı ettirirsin ama ben tavrımı değiştirmediğim halde aynı şekilde argo konuşuyordun yani sırf istediğin için öyle konuştun
Bende senin sorularına ve bazı cevaplarına gülüyordum komik bulduğum için ama bunu yansıtmamaya uğraştım kalp kırmamak için sense benimle dalga geçtin bende karşılığını vermek istedim sonradan da gerçekçi olayım dedim ama biraz ağır konuşmuşum sinirlenmişim istemsiz bilmiyorum ama sende kendi tavırlarına bak derim
Sende beni kırdın dert etme bundan sonra tamamen uzak duracağım zavallı olmayan çevreli sosyal kişi
tatlısın demek yakışıklısın demekten iyidir biri yicek gibi söylemek diğeri beğenmek bunu ayırt edemiyon mu
Ona bakılırsa insanlar bebekleri falanda tatlı bulur kedileri falan
Ama mesela ben Bi bebeğe şahsen çok yakışıklı Bi bebek diyen görmedim, gördüysemde tatlı diyene nazaran daha az yani hangi mantıkla söylendiği belli onların
yakın olmadığın birine yakışıklı güzel demek fanlık yapmak oluyor o yaşları geçti herkes dxshda