Yaşlandın başımda kaldın dedi tartışırken çok ağrıma gitti napacağım ben nasip bu işler o kadar kalbimi kırdı ki cünleleri..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
7 aySenin gibi birçok kişi var. Biri de benim. Annen, evliliği sanki kendi evli değil gibi çocuk oyuncağı sanıyor anlaşılan. Evlilik herkesin yürütebileceği bir şey değil. Başlı başına bir sorumluluk. İnsan zaten okuyayım, atanayım derken belli bir yaşa geliyor ki her bölümün atanması da kolay değil. Özele başvursan torpil gerekiyor. Mesela benim cv. bırakmadığım mağaza, özel okul ve dershane kalmadı yaşadığım şehirde ama staj dışı tecrübe isteyip almadılar. Mağazalar da asıl mesleğin iyi. Atanmaya bak gözü ile bakıp almadı. Uzaktan eğitimle ders ver diyor kimileri ama ben hiçbir zaman uzem derslerini verimli bulan biri olmadım. Paramı alıp dersi verdiğim öğrencilere verimsiz olacaksam o aldığım parayı da hak etmiş olmam. Bu yüzden de hiç kalkışmadım uzem derslerine. Hak etmediğim parayı istemem. Para belki önemlidir ama o paranın da hakkını vermek lazım. Ben, kendim bile verim alamamışken uzem dersi aldığım zamanlar bunu bir başkasına niye önerip vereyim? Hâl böyleyken elimde işim olmadan evlensem ne olacak? Yarın bir gün anlaşamasam ya o evliliğe hapsolan binlerce kadın gibi olurum ya da boşanır elimde çocukla ailemin evine dönerim. Kendi yüküm yetmiyormuş gibi bir de çocuğum aileme yük olur maddî olarak ama çalışan biri olursam çocuğuma da kendime de yeterim maddî olarak olur da anlaşamayıp ayrılırsam. Ailen bu iki ihtimali nasıl göze alabiliyor? Hadi elinde işin varsa yine neyse…
21 Yorumla- 7 ay
Annene bir sorsana. O evlenince saraylarda mı yaşamış? O da evde kalıyor. Çok saçma bir deyim evde kalmak deyimi.
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
7 ayEvlenme çağı geçmiş olana evde kalmış denir ve biliyoruz ki evlenmenin çağı, yaşı falan yok. 80'inde evlenenler de olmazdı öyle olsaydı. Evlenmek istiyor olsan da karşına uyuştuğun biri çıkmamış olabilir veya koşullar müsaade etmemiştir, oluyor böyle şeyler. Bu evde kaldığın manasına gelmiyor çünkü o laf günümüz şartlarında manasını yitirmiş durumda.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 578 cevap paylaştı.
7 aySeni çok iyi anlıyorum. Ben erkek olmama rağmen benzer baskıyı ben de yaşıyorum. 28 yaşındayım ve annem ‘evde kaldın, yaşın geçti’ gibi cümleleri sürekli söylüyor.
Oysa günümüz dünyasında 30 yaş evlilik için geç değil, tam tersine insanların kendi hayatını, işini, kariyerini, psikolojisini oturttuğu yaşlar.
Eskiden 18–20 yaşında evlenen kuşaklar bunu hâlâ geçerli sanıyor ama zaman değişti. Bizim kuşak hem ekonomik şartlar hem toplumsal değişim hem de bilinç açısından çok daha farklı yaşıyor.
Kimse 30 yaşında ‘yaşlanmış’ olmuyor. Asıl önemli olan doğru insanla, doğru zamanda ve sevgiyle kurulan bir ilişki. Evlenmek bir yarış değil; nasiptir ve doğru kişiyi bulmak bazen zaman ister.
Senin hiçbir eksiğin yok. Ailenden gelen baskı da senin değerinle ilgili değil, eski neslin alışkanlıklarıyla ilgili.10 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı. Sakın acele etme anlık bi kızgınlıkla vs hayat 30 dan sonra baslıo onların gençlik dönemi ile bizimkiler bir değil onların zmaanında çoğu kişi 22-23 oldugunda evde kaldı gözüyle bakıolarmıs bugunse zati eğitim hayatımız 25 şi buluyo eee daha iş hayatı var kariyerin ve maddi düzenin oturması var ki birde bikaç yıl nefes alması var kadın erkek farketmeksizin 30 a kadar zaten herkes bi hayat koşturmacasında yani şu an hiçbişeye geç kalmısın deilsin aksine yolun basındasın bence akısına bırak ve umarım musmutlu günler sizinle olur kızçe hoşçakal 🌺🤗
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle cümleler gerçekten içimizi acıtır, seni çok iyi anlıyorum. Her şeyden önce unutma ki evlilik ve ilişki bir yarış değil, zamanın geldiğinde elbet her şey yolunu bulacak. 🌸 Annenin bu tarz tepkileri ne yazık ki toplumun dayattığı kalıplardan kaynaklanıyor. Hemen bir konuşma ortamı yaratabilir, hislerini ona açıkça ve sakin bir şekilde anlatabilirsin. Ona bu sözlerin seni ne kadar kırdığını ifade et. Belki seni endişesinden ötürü yanlış kelimelerle yönlendiriyordur. Kendine haksızlık etmeden, sabırla bu tür konuşmaları yönetmelisin. Unutma, kendi mutluluğun her zaman önceliklidir. 💖✨
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
78Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yaa bu sözler canını sıkmasın. Ben de senin yaşlarda iken hadi cek git kendi evine derlerdi.
Evde kaldin olayi ise bizim zamanda kizlar 20-25 yaş aralığında kesin evlenirlerdi. Onun icin söyleniyordu. Cunku kimse yaşlı diye görücü gelmiyordu. Artik zaman oyle değişti ki zaten görücü diye bisey de kalmadi.
Bir de yaş ilerledikce beklentiler arttigindan kimse begenmiyordu artik. Sen de begenmez duruma geldiginde artik evde kalmis sayilirsin ☺️☺️
Tamam bu işler nasiptir ama insanlar da kendi kaderlerini kendileri belirler. Herseyi kadere yüklemeyin bence00 YorumlaHiç te geç sayılmaz aileler bazen çocukları için kaygı duydukları zaman bu kaygıyı yaşımıza bakmadan yanlış kelimeler seçerek dile getiriyorlar onların gözünde ne kadar buyursek buyuyelim hala o küçük çocuk olduğumuz için ne kadar gururumuzun kiralabilecegini dusunemiyebiliyorlar
10 Yorumla
7 ayanana deki ben yaslanmıssam sende benden yaslısın ayrıca evlenip niye rahatımı bozim evli kadınlara bak hem çalısıyorlar hemde çocuk doguruyorlar hemde tüm ailenin ev islerini sırtlanıyorlar benim babamın evi burası burada rahatım yerinde gitmek gibi bir derdim yok senin kocanın evi olduğu kadar benimde babamın evi burası evde kalıp kalmayacağımıda sana sorucak değilim keyfim yerimde .
de
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayKıyamam yaa. Lütfen üzülme evlilik hiç birimizin demesiyle olan bir şey değil , evlilik zamanını bekler , çıkıp dışarı evlenecek kişi arasanda evinden çıkmadan otursanda evlilik zamanını bekler , lütfen üzülme ve günümüzde emin ol 30 evlenemmişlik zamanı değil , maalesef öyle ve insanlar 35 den sonra evlilik düşünüyor senin yaşında düşünende çok ama dediğim gibi evlilik zamanını bekler ve ben üzülmeni istemiyorum.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 602 cevap paylaştı.
7 ayKanka evde kalma olayı senin evlilikten ve evleneceğin kişiden ne beklediğine bağlı biraz. Belli bir yaşı geçince seçim havuzun değişir ama tamamen bitmez.
Sen annen böyle konuştuğu için içerlemişsin. El alem bunu söylese umrunda olmaz ama annen söyleyince koyar tabi.
00 Yorumla
7 ayEvde kalabilirsin hayatta herkesin kısmeti farklı belki evde kalmışsındır ama zeki ve başarılı bi insnasındır ya da toplum tarafından değer gören saygın bi insansındır ya da ailenin maddi durumu çok iyidir ya da sağlıklısındır sağlık sorunun yoktur ya da içsel anlamda huzurlu ve mutlusundur
00 Yorumla
7 ayNe yazık ki artık insanlar kolay kolay evlenemiyor. Hem maddi olaylaran ötürü hem de insanların beklentileri çok arttı. O yüzden annen kendi zamanı gibi görmesin şimdiki zamanı. Evde kalmış sayılıyorsan hepimiz evde kaldık demektir. Yanlış bir evlilik yapmak yerine istersek 40-45 yaşında evlenelim fark etmez bence.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. evet toplumsal olarak öyle. burada sayılar değişken kimi 35 de evde kaldın der kimi 25 de. annem 18 de misal evde kaldım demiş. o zamanlar öyle. yuvasını kurcak insanlar. üzülme ama yapcak bişey yok. kısmet bu işler. umarım hızlıdan bir at beyaz olan. bi de üstünde prens gelir asık olursun evlenirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayKendi zamanında 16 17 yaşında evlilik normal olduğu için senin yaşın fazlasıyla gecikmiş bir yaş gibi geliyordur o yüzden söylemiş olabilir diye düşünüyorum. Bir yerde okumuştum 35 yaşına kadar evlenmediysen ilk boşanmayı anlatmışsın gibi birşeydi. Erkek için değil belki ama kadın için 35e kadar yolu var bence. Ayrıca hiç evlenmeyebilirsin de bu tercih sonuçta. Ben evlilerin bekarlardan daha mutlu olduğunu sanmıyorum. Hatta çoğu pişman bile...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 aySinirle söylemiştir bilerek söylediğini düşünmem. Ya da kötü niyetle. Evlenip mutsuz olsan daha mı mutlu olacaktı? Her şey evlilik mi? Kendisi evlenmiş de ne olmuş başı göğe mi ermiş? Annelerimizi seviyoruz ama biraz kendi son hallerine baksınlar çok mu mükemmel bir hayatları var? Kendisine hatırlat.
01 Yorumla
Cevap sahibi7 ayKalp kırmak istersen karşılığında söyle bir aynaya baksın evlilik ne hale getirmiş.
Aaaa çok kırıcı olmuş 🤦🤦🤦
30 yaş eskiden bana çok büyük bir yaş olarak gelirdi. şu an 30 yaşındayım. Bence büyük bir yaş değil. Daha başındasin hayatın. Elbet biri çıkar karşına. Sıkma canını
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 939 cevap paylaştı. Annen saçmalamış ama evde falan kalmadın yani o eskidendi. Evlenmek için evlenilmez, çocuk oyuncağı değil bu, sonuçta ömrünü biriyle paylaşacaksın ve dikkâtli olmalısın. Annenin dediklerini de salla gitsin, üzülmeye değmez
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 538 cevap paylaştı.
7 aySürekli evlen evlen diyen evliliği bir başarı olan gören insanlar cahildir gericidir vasattır... üzgünüm ailen de cahil demekki allah yrdım wtsin isin zor
14 Yorumla
Soran7 ayÖyleler ailemdir seviyorum ne olursa olsun ama zihniyetleri yanlış
- 7 ay
Seviyorsun ama çekmek zorunda degilsin o laflarını... giderim evden bırakirim sizi diye tehdit et yokluğunla sına daha agizlarini acamazlar
Soran7 ayYok umursamazlar
- 7 ay
Ben denedim işe yaramıştı valla şimdi evlilik kelimesi geçmiyor evde😂
7 ay30 yaş evde kalmak değildir kanka
bu tamamen eski neslin baskıcı
algısı senin değerini yaş değil
karakter belirler annenin sözü
kalbini kırmış olabilir ama gerçek
hayatta herkes kendi zamanında açar
kapını kimse tutmuyor rahat ol 🙂00 YorumlaYük hissedeceğin bir durum yok. Ayrı eve çıkarsın ya da çalışıyorsan eve destek olursun. Herkes evlenecek diye bir şey yok hayatını etkileyecek bir karar. Basit bir şey değil bu o yüzden saygı duymalılar kararına. Yetişkin olarak bu karar sana ait
00 Yorumla
7 aytürkiyede bi tane sağlıklı anne bulamazsın. hepsi aynı. takma kafana.
evlenip tanıdım sandığın kişinin hiç o kiş olmadığını anlayıp mutsuz olma ihtimaline karşı bekarlık gerçekten sultanlık.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 ayEvlilik, yaşı gelince değil doğru kişi gelince yapılan bir şey
10 Yorumla Kendini hiç yük gibi hissetmene gerek yok çünkü herhangi bir yük olacağın durum yok aileme karşı. Annen öyle söyleyince ister istemez kötü hissetmişsindir ama eminim ki annen onu senin mutluluğunu görmek isediği için öyle söylemiştir. Diyeceksin ki senin yazdığın gibi niye söylemiyor anneni en iyi tanıyanlardan birisi sensin ben anneni tanımıyorum demek ki annenin söyleyiş tarzı öyle
10 YorumlaYoo 30 yas evde kalma olmuyor aksine bu yaştaki kizlar daha olgun daha iyi düşünüyor bana gore daha vaktin var ama çokta bekleme daha eyer evlenmek istiyorsan
10 YorumlaBu hayata gelme amacını evlenebilmek olarak görecek kadar Anadolu çomarı olmasan, dert etmezdin Nerimancım
11 Yorumla
Soran7 ayHahah of of gelde anlat işte..
Herkesin kısmeti farklı yani evde kalsan da kalmasan da şu an bir eş adayın yok o yüzden elinde olmayan sebeplerden dolayı kendini üzmen sadece senin zararına olur
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Valla annem, çevrem herkes bana da diyor sürekli. Özellikle annem hergün "damadım olsa" diyor. Bak istisnasız üç vakitte. Beş vakite çıkarınca artıkın bi düşünürüm 😂😂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nasıl bir tartismaydi bilmiyorum ama hoş olmamış. İnsan yükü ağır. iste o yüzden kadının kendine ait evi olmalı ve de maaşı yoksa ya bana evi ya koca evi maalesef..
00 YorumlaÜlkedeki evlilik yaşı oranı yükseldi ama artık seçen değil seçilen olmak üzeresin. Şahsi fikrim teşekkürler
016 Yorumla
Soran7 ayHiçbir zaman secen taraf olmadım zaten erkeklere adım atamadım atmamda karakterime ters
Soran7 ayNasıl anlamadım zaten ben hiç secmiyordum işte 20 lerdede bana gelenleri değerlendiriyorum şimdide bana gelenleri değerlendiriyorum birsey değişmiyor
Soran7 ayBazen ben bazen karşı taraf istemedi
Soran7 ayBende istiyorum biri olsun seveyim sevileyim
Soran7 ayYa ben sevgili yapmayı beceremiyorum bilmiyorum anlamıyorum o işlerden o yüzden görücü deniyorum
Soran7 ayYa dısarı çıksamda ortamım hep kız kadın cafede falan da gelip tanısmak isteyen olmuyor
Soran7 ayTaktik falan varsa bildiğin söylede yapayım birileriyle en azından tanışmak içinn
Soran7 ayHahah evlide az var zaten
Ne alaka ya? Bu işler nasip işi yani evde kalmayla ilgisi yok istemediğin birisiyle evlenip hayatını zehir mi etseydin
02 Yorumla
Soran7 ayEvet aynen öyle
- 7 ay
yani söyle düşün genel de bizim ülkede 30+ kadınların ilişkileri pek düzgün değil eski ilişkileri vs bitmez sorun olur yaş gittikce daha zorlaşır ben meselağ 30+ sildim hayatım dan
Aile & Toplum konusunda 870 cevap paylaştı. Anne bile olsa insan işte çiğ süt emmiş. Kendi elinden kendin tutacaksın başka eve çık çalış hayatını kur eyvallahın kalmasın kimseye
10 YorumlaYa illa evlenmek zorunda değilsin ne alaka Bir de evde kaldın denecek kadar büyük dediysen yaşlanmak ne alaka
00 Yorumla
7 ayben 40 dan sonra yaşamayı düşünmüyorum. sen kadınsın. 30 nasıl bilmem. ama 35 de bitiyorsun. Doğa anne siz böyle yaratmış. bitti.
00 Yorumla
7 ayTam evlenilecek yaş bana göre. Artık ne istediğini çok iyi biliyorsun bu yaşlarda karakterin oturmuş oluyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı.
7 ayEvlilik karari gercekten zor evlenmek icin evlenenlerinde sonunu goruyoruz işte hayirlisi artik
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı. İş bul git evden evde kalmamış ol bi meslegin falan var mı istediğin zaman evlenirsin kime ne ki bu bi tercih
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayBoş ver Bi psikopatın eline düşüp daha kötü şeylerle karsılasacagına ya da kadın cinayetine kurban gidecegine evde kal
Annen aslında yuva kurmanı istiyor ama sözleri yanlış olmuş
06 Yorumla- 7 ay
- 7 ay
Gizli Üye(30-35)7 ayBende 30 yaşındayım erkek olarak bana da aynısını her Allahın günü söylüyorlar. Valla bir tane beğenen hoşlanan kız bulsam evleneceğim o kadar sıkıldım ama yok yani bu zamana kadar bir tane kız arkadaşım, sevgilim olmadı ben ne yapabilirim
00 YorumlaOlur olur devir eski devir değil yeni dünya brutal modda onlar eskisi gibi zannediyor
02 Yorumla
Soran7 ayEvet baskı yapıyorlar
7 ayHala zamanın var hadi evde kaldın diyelim kalsan nolcakki kimene
01 Yorumla
Soran7 ayOff bilmiyorum yük gibi hissediyorum
- Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı.
7 ayMerhaba herşeyin hayırlısı bir kızgınlık anında söylediğini düşünüyorum çok takılmamak gerekiyor
04 Yorumla
Soran7 ayDünden beri ağlıyorum
- 7 ay
Bence gereksiz yere kendini yıprattıgini düşünüyorum konuşmak istersen yardımcı olabilirim seni dinleyebilirim
Soran7 ayOlur
- 7 ay
Buyrun gelin lütfen konuşalım
7 ayAsıl evlenenler evde kalıyor çocuk bakmaktan biz bekarlar geziyoruz hep anne de :)
11 Yorumla- 7 ay
😀😀
- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
7 ayde ki annecim ben evlenilecek değil eğlenilecek kızım.
10 Yorumla Kafayı yemiş ruh hastası seni başından savmak istiyor
10 Yorumla
7 ayAh ah... Her gün egzersiz yapsan psikolojin olumlu yönde %200 değişir
00 Yorumla
7 aybence çıtır çıtırsın erkek olsam çoktan seni çoktan almıştım. yeriiim seniii
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 322 cevap paylaştı. Evde kalacaksın tabi dışardamı kalıcam de sende 😀😀
00 Yorumla
7 aybence normal ki ileride evlilik yaşı ortalaması otuz falan olacak gibime geliyor
00 YorumlaEvet maalesef evde kaldın ama iyi tarafdan bak orası senin kendi evin yabancı deyilsin
00 Yorumla
7 ayHiç gitmesin. Kadının yaşam vizyonu evlenmek ve çocuk yapmak.
01 Yorumla- 7 ay
yani medeni değil. kendini tanımak ne demek onu bile bilmiyordur.
Gizli Üye(25-29)7 ayAçık konuşmak gerekirse evliliğin yaş sınırı bence yok bazıları evliliği sadece çocuk olarak görür ama bazıları evlenip çocuk bile düşünmezler ki haklılar da bu düşünce ile ekonomi almış başını gitmiş 1 eve tek maaş giriyorsa tut ki bir de kirada oturuyorsanız o maaşın size bile etkisi olmaz ev kirasına gider sadece o yüzden siz siz olun göze alamayacağınız işlere girmeyin evlilik güzeldir fakat geçinebiliyorsan..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. yani kalmışsınız bişey olmaz banada annem diyor 32 yaşındasın kaldın başıma diyor
00 YorumlaTartışmada olur öyle şeyler, nasip neyse de o olur.
00 YorumlaBende 40 yaşındayım daha bekarım bu saaten sonra bir şey olmaz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 942 cevap paylaştı. Kısmen evet... Realite böyle seni kırmkş olsa da.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı.
7 ay30 yaşında işsiz ve evde de bir iş yapmıyorsan gözüne batmissindir
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bu işler tabi ki nasip, ama biraz da çıtayı hangi seviyeye koyduğuna bağlı.
00 Yorumla
7 ayBanada biri evde kalmışsın demişti bak yine aklıma geldi 😅
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 545 cevap paylaştı.
7 ayAnneye bak çay demle çalışmıyonmu tövbe tövbe insan evladına bir şey der mi ya
00 Yorumla Annene söyle ortalık ors gvt kaynıyor senin zamanındaki gibi değil de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBende ailemle buna benzer şeyler yaşıyordum sonra kendime 1+1 küçük bir ev aldım kafam rahat.
Sanada küçük bir ev bulalım istersen.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayHayır sevmediğin biriyle evleneceğine bekar kal daha iyi her evlenende mutlu olmuyor evlenince ne olacak yani
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
7 aybir anlık sinirle söylemiştir emin ol.
düzeltin aranızı. koca bulunur ama anne asla.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ay28 yaşındaym hergün bunun annemle kavga ediyoz
07 Yorumla- 7 ay
Mesleğin var mı?
Cevap sahibi7 ay@Zamanın_izinde fabrikada işçiyim
- 7 ay
Rabbim kolaylık versin. En büyük kız mısın evde?
Cevap sahibi7 ay@Zamanın_izinde tek kızım bide 21 yaşnda erkek kardeşm var ama pek kolaylık vermiyor Rabbim
- 7 ay
Öyle deme. Alanım bu benim. Yazarsan anlatayım. Tavsiyem iyi gelir umarım.
Cevap sahibi7 ay@Zamanın_izinde ne alanı
- 7 ay
Yazarsan anlatırım
Gizli Üye(25-29)7 ayBence bu senin suçun degil. Yani aman hadi ordan et üzülme.
00 Yorumla- Devamını Gör (76)
Devamını Gör(121)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Annem bana 30 yaşındasın evde kaldın diyor. 30 yaşına gelince evde kalmış mı olunuyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler