Arkadaşlar bana yardım edin hiç iyi değilim gücümün bittiği yerdeyim nerdeyse aklımı kaybedecem?

Eşimle her şey iyidi önceden birşeyler kullanıyordu birakti çok calişkan birisi oldu 2 iş yapiyordu bizimle de ilgileniyordu çocuk var 3 yaşina giricek. Neyse ben 6 ay önce acildim ve eşim istemedi (zorla kapanmiştim ztn 12 yaşinda) ama sadığım eşime ilgim var bireyde gitmem … eşim bana araba almişti sinirle zararına satti işe başlicalrim başliyamiprjm kış gelecek çocuğu kreşe bisiklet ile görüyorum zor. Onu brisktim aylarca herşeyi tek başina yapiyprum. Çocukla tek beni ilgileniyorum ev işleri ile de artık çok yoruldum. Eşim 2000€ tek başina yedi madde Aldi eski haline döndü. Sen acildin giyimin de kötü diyip beni suçluyor. Annem Türkiye’den bize misafir geldi dün mutfak toplayamadim moralim bozuk yorgunum. Kalksana artık dedim sen kendine bak mutfağı topla bi diyor. Yani kötüyüm artık gücüm bitti param yok ne yapcam bilmiyorum
Arkadaşlar bana yardım edin hiç iyi değilim gücümün bittiği yerdeyim nerdeyse aklımı kaybedecem?