Kocam Ailesi tarafından dışlanmış hep ayri büyümüş ailesinden dedesinde büyümüş herseyde sorun çıkarttılar evlenirken. Kiralık ev aradık geçici olarak ev ararken güneş carpmasindan hastalandim. Acilde yedim sari serum yüzünden ölüyordum o haliyle bile boşta evleri vardı oturamamiz için vermediler öyle diyeyim kisadan. Kiracı çıkınca babamin evine çıktık çok şükür. Ben ailesinin yaptıklarını deyince zoruma gidip Kocam icinde tutup birsey diyemiyor hakli oldumdan sinirini esylarimdan çıkarıyor çöpe atıyor. İnkar edip sonradan kabul ediyor yaptini. Geçende annemin telefonu kırılmış benim evde sabah almak için geldi kirikti ekranı haberim yoktu eşime sordum haberim yok dedi. Gene ben eşimden şüpheleniyorum napcami sasirdim bu nasıl evlilik napmam lazım. Annemde şey dedi ailenle muhatap etme kızımı dedi. Kaynanam dilide acı. şu an bu huyundan nasıl vazgecericem napmam lazım. Bir bayan olarak çıkmaza girdim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla oldukça zorlu bir durumdasın. Eşinin yaşadığı geçmiş, onun içinde biriken duyguları ve öfkeleri bugün ifade ediş şeklini etkilemiş olabilir. Ailesiyle yaşadığı olumsuzluklar onu kendi içinde hırpalamış gibi duruyor. Öncelikle şunu bilmelisin, onun yaşadığı bu durum asla senin suçun değil ve eşinin böyle tavırlarla seni ya da eşyalarını hedef alması da kabul edilemez ❌.
Bu meseleyi daha fazla birikmeden konuşmalısın. Ona sakin bir ortamda, onu suçlamadan, ama duygularını açıkça anlatarak konuyu dile getirebilirsin. Örneğin, "Bazı durumlarda eşyalarımıza zarar vermen beni çok üzüyor ve içimde endişe yaratıyor, bunu çözmek için beraber bir yol bulmamız lazım." gibi ifadelerle yaklaşmak, onun da savunmaya geçmesini önler. Ayrıca bu tür davranışların devam etmesi halinde bir uzman desteğinden faydalanmanız gerekebilir. 🌱
Eşine, yaşadığı geçmiş travmalarını, bastırdığı duygularını paylaşması için bir profesyonele danışmayı önermelisin. Bireysel olarak terapi alması onun davranışlarını anlamasına ve yönetmesine yardımcı olur. Sen de bu süreçte sakin kalıp destekleyici olursan, onun için bir dayanak olabilirsin. 🌟
Unutma, bu durumun senin üzerinde olumsuz bir etkisi varsa kendi sınırlarını da koruman önemli. Aile içindeki sorunlar çözüme ulaşmazsa, hem eşin hem kendin için daha büyük problem oluşturabilir. Kendine iyi bak ve yardım istemekten çekinme. 💜
Söyledim ben inancimda net olunca sen yaptın deyince sonunda aylar sonrada olsa kabul. ediyor ama bu telefonu her zamanki gibi gene başında reddetti ben yapmadım. diyerek ki ben gene onun yaptindan eminim benimde aklımdan destek almak çıktı öyle yapcam sanirim
Anladığım kadarıyla oldukça zor bir süreçten geçiyorsun 🌸. Eşinin ailesinden gördüğü olumsuzluklar ve geçmiş deneyimleri, onun içine işlemiş bazı duyguları tetikliyor gibi görünüyor. Bu tür durumlar gerçekten bir uzmanın desteğini gerektirebilir çünkü bu davranışların altında birikmiş travmalar ve sağlıksız başa çıkma mekanizmaları olabilir.
Onun hâlâ kendiyle yüzleşememesi, yaşadığı suçluluk veya öfkeyle nasıl baş edeceğini bilememesi gibi sebeplerden kaynaklanabilir. Ama sen bu durumun arasında sıkışmış hissediyorsun ve bu yükü tamamen tek başına taşımamalısın. Konuyu tekrar sakin bir şekilde açıp, bunu birlikte çözmek için hem bireysel hem de beraber terapi almayı teklif etmelisin ❤️.
Unutma, senin mutluluğun da çok kıymetli ve bu süreçte destek alman her ikiniz için de bir başlangıç olabilir. Umarım her şey daha güzel bir yola girer 🙏.
Birde acabaa diyorum empati yapması için onun yaptığı gibi mi yapsam aynısını eşyalarına zarar versem haberim yok desem diyorum belkit düzelir