dedem vefat edeli 6 sene oldu. ben 13 yaşındayken trafik kazasında kaybettim onu. son aylarda bir saniye olsun aklımdan çıkmıyor. sürekli ama sürekli aklımda hep onu düşünüyorum. onu hep özlüyordum ama şu son bir senedir cok kötüyüm. ilk vefat ettiginde aglamamıstım, pek birsey hissedememistim ama Şu an hiç çekmediğim kadar acı çekiyorum. zaten cok uzun zamandır cok fazla sıkıntıyla ugrasıyorum ve yoruldum artık. İntiharı düsünüyorum 5 aydır. normalde aklıma gelirdi ama bu kadar ciddi şekilde düşündüğümü hatırlamıyorum hiç. intihar eden birini anlamak onun hissettiklerini hissetmek düşündüğümden çok daha zor birseymis. artık mutlu bile olmak istemiyorum. dedemin yanına gitmek istiyorum. bazen diyorum yazın köye gittigimizde son bir kez mezarına gitsem orada ölsem.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aman kuzum… böyle seyler düsünme dua oku tevekül et… kitap oku dizilere bak… Şu an yaptigin cok büyük günah…
biliyorum ama elimden birsey gelmiyor. cok mutsuzum bosuna yasıyorum
dedenden başka kimsen yok mu annen babanla aran nasıl onlara söylesen bu durumunu
annemle babamla aram bir iyi bir kötü anlayamıyorum ama genel olarak kötü. cok üstüme geliyorlar. ne zaman birseye üzülsem dedemin yokluguna aglıyorum. konu ne olursa olsun hep aynı derde aglıyorum. onlara bu konuyu acsam da beni anlamazlar. hic dert anlatmadım onlara. kuzenlerim dayılarım teyzelerim var ama kimseye acamam icimi.
Umursama kimseyi ailen olsa bile boş ver onları şu an hayatta bir sorunun seni zorlayan bir şey var mı kaybetme acın hariç
yanında olabilecek senle konuşabilecek kimse yok mu
beni her şey zorluyor zaten nefes almak bile. daha 19 yaşındayım bu sene universiteye gidemedim şu psikolojimi düzeltemedim bir türlü. hala da aynı durumdayım. sağlık sorunlarım da var mahvediyor beni hepsi. sadece ölüp dedemin yanına gitmek istiyorum. onu çok özlüyorum şu sıralar.
kimseyi sıkmak istemiyorum anlatmak istemem. bi ara dayıma kendime zarar verdiğimi söylemiştim yazıp ama sonra utandım daha yazmadım. bana yanındayım seni anlıyorum falan demisti de iste.
Üniversiteyede gidersin psikolojinde düzelir önce bir sakin ol. Kimseyi sıkmak istemiyorum diyorsun biri sana böyle bir şey anlatsa seni sıkmış mı olurdu öyle düşün sadece içindekileri söyliceksin kötü bir şey değil bu
Kendine zarar verme fikrini ölme düşüncesini tamamen kafandan atmaya çalış önce aklına geldikçe hayatta istediğin bir şeyi düşün
Sağlık sorunların neler 😞
biri bana içini açsa mutlu olurdum ama ben birine dertlerimi anlatınca sıkıyormuş gibi hissediyorum. üniversiteyi kazanmak istiyorum ama kazansam bile yaşama sevincim yok hevesim yon kalmadı yani.
ibs ve reflü var bende çok zorluyorlar beni aşırı ama
Benimde yaşama sevincim yok ama kendine zarar vermeyi aklından geçirme dediğin şeyden bendede var. İçini açmak kötü bir şey değil hep empati yaparak konuş ama seni önemseyen birine aç içini dayın takmamış belli
Reflünün en büyük sebebi stres onu halledersen kendine dikkat edersen düzene girer
dayım bu anlattıklarımdan iki hafta sonra falan bize gelmişti demisti balıkesire yanıma gel istedigin kadar kal istedigin zaman. yaz bana istediginde konusuruz. iyi biri
Ona aç o zaman içini konuş dayınla dedene çok üzüldüğünü anlat yaşamak için amacım yok diye. Ben babama anlatıyorum bunları
Psikoloğa gitmeyi düşünüyor musun
ben kimseye anlatamıyorum anlamaz beni kimse. keske bende babama anlatabilsem. şakalaşıyoruz gülüyoruz ama ona böyle konualrı anlatsam da anlamaz beni. dayıma hayatta anlatamam cekinirim
evet paikologa gitmek istiyorum daha once 5-6 sene gittim 12 yasından 17 ysına kadar falan psikiyatristler ilac verp göndereyim kafasındaydı hepsi de. umursamıyorlardı pek
Psikiyatriye gidersen öyle yaparlar hatta o ilaçlar çok kötü etkiler kesinlikle kullanmaman lazım bir psikoloğa sadece konuşup bu yaşadıklarını anlatmak için gitmelisin istiyorsan
İyi gelir mi bilmiyorum ama bana anlatabilirsin konuşmak istiyorsan dinlerim
umursamıyorlar ki hicbiri anlatsam da bosa
İyi birisine gelirsen yardımcı olur psikologların çogu umursamayan bir şey bilmeyen olarak çalışıyor
ben birini kaybetmedim ama bende senle aynı durumdayım yaşama amacın olmadan yaşamak berbat bir şey
evet artık beni hayatta tutabilecek bir neden bulamıyorum
istiyorsan konuşalım kendime zarar vermeyi düşünmüyorum ama benimde nedenim yok yaşamak için
İstemiyorsun galiba 😞
yeni girdim siteye görmemisim o yuzden kusura bakma, yazabilirsin
İstek at istersen yazim bende çok kötü bir dönemden geçiyorum
🙄