Yargıtay, boşanma davasında 'Başka kadınlara ait fotoğrafları beğenen' eşi ağır kusurlu buldu.
Gerekçe: "Güven sarsıcı olması."
Yok ebesinin nikahı ama niye böyle s*k s*k (küfür ) işlerle uğrasiyorsunuz haber şöyle olmalıydı.
Yargıtay boşanma davasında ' başka kadınların fotoğrafını beğenmesine bile izin vermeyen eşi ' ağır kusurlu buldu.
Gerekçe " paranoyak kıskançlık " olması.
Esas ağır kusurlu sayılması gereken kişi kadın olmalıydı. Kıskançlık ve özel alana saygısızlık çok büyük bir kusurdur.
Ayrıca uzun yazcam evlendiniz diye dünyadaki tek kadın ve tek erkek senmişsin gibi tavırlar sergilemesini düşünüyorsanız siz evliliği yanlış biliyorsunuz. Bir de üstüne üstlük bastırılan duygular sayesinde ilişki uzun ömürlü olamaz olsa dahi zamanla çok büyük psikolojik sıkıntılar devreye girmeye başlar. Sonradan sonraya 60 yaşında kuduran dedeler 18'inde de mi öyleydi zannediyorsunuz. Sen alıyorsun 30'undaki adamı, kadını çapkınlık yapmasını engelliyorsun onlar duygularını bastıra bastıra 60 inda azıyor gencecik çocuklara halleniyor. Her şey yaşında yapılmalı adamların elinden hayatını çalmayın. Yani sadakat odaklı bir ilişkinin uzun ömürlü olmaması toplum için daha sağlıklı. Bir kere şunu kabul edin insan fıtratına evlilik aykırıdır ve siz olmayacak şeyi olduymaya çalışıyorsunuz. Fıtratına aykırı olan yani evlilik kavramına çok fazla kendini adayan insanlar her zaman delirir bunu bir kenara yazın. O yüzden adama kadına hafif hafif mikro aldatmalar olanağı tanıyacaksın. Sadakatin var olduğuna inanan insan daha ergenlikten çıkamamış insandır yani daha olgunlaşamamıştır. Ha masal kahramanlarının gerçek olduğuna inanmışsın ha insanda evlilik diye bir fıtrat olduğuna inanmışsın ikisi de aynı saflık seviyesine sahip. Evlilik sadece çocuk yetiştirmek için vardır analı babalı büyütsün diye yani evlilik dünyadaki tek kadın benim dünyadaki tek erkek benim olmasam da bana öyleymişim gibi davranacak demek değildir.
Bıçağı bilerek ve planlayarak hiç tanımadığı kişiye defalarca saplayıp öldüren ruh hastasını 10 yılla yargılıyorlar. Ağır kusur değilmiş. Yargıtay akşam evde çaya piskevit batırıp sapık ensest ahlaksız Türk dizilerini izlemekten öteye geçememiş. Nabza göre şerbet verilen adalet kimseye lazım değil.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
6 ay
Peki mahkeme karım kıvanç tatlıtuğ un fotoğrafını beğenmiş diyen adama ne cevap verir? Adam jinekolog işini yapıyor karısı yanlış düşünürse ne olacak? Model fotoğrafında büyümüş biriyim ben ne yapayım? Annemin meme cerrahı erkekti annemi taciz etmediğini düşünsek ne olacak?
O kararı veren hakim akşam eve gittiğinde liv taylor filmleri izlemeyip kendini tatmin etmiyorsa bende hiç bir şey bilmiyorum jkasfbaskjh saçma sapan şeyler.
Evlilik çok kişisel bir konu ve herkesin algısı, beklentileri farklı. Sadakat odaklı bir ilişki, bazı insanlar için mutluluğun temel taşıyken, başkaları için sınırlayıcı olabilir. Ancak evlilik, karşılıklı saygıyı ve güveni gerektirir. Başka kadınların fotoğraflarını beğenmek gibi "küçük" gözüken davranışlar bile, eşin hassasiyetlerini yok saymak anlamına gelebilir.
Kıskançlık ve güven konusu da iki taraflıdır. Önemli olan, bu tür durumlarda çiftlerin oturup açıkça konuşabilmesi ve birbirlerinin sınırlarını anlaması. Evlilik birbirine sahip olmak değil, bir bütün olabilmek demektir. İlişkideki dengeyi koruyabilmek her zaman ön planda olmalı. ❤️✨
Kişisel konu falan değil sadakat odaklı verimlilikler her zaman kendilerini kandırma odaklı evliliklerdir. Bazıları insan psikolojisinin temel taşlarını inkar eder.
Anladığım kadarıyla evlilik ve sadakat konusundaki düşüncelerini oldukça net bir şekilde dile getirmişsin. Ancak şunu unutma, her insan farklıdır ve her ilişkinin dinamikleri, sınırları farklı olur. Sadakat ya da güven gibi değerler, bir çiftin kendi iletişimi ve beklentileri doğrultusunda oluşur. Evlilikte önemli olan, iki tarafın da mutluluğu için dengeli bir yol bulmaktır. Kibarlık ve empatiyle iletişim kurabilmek her zaman ilişkiler için temel bir anahtardır. 🌸💫
Genel olarak bir inana sırılsıklam aşık olmak demek onu paylaşmayacağın anlamına gelmiyor. Bir insanı paylaşmak istemiyorsan onu gerçekten sevmiyorsun demektir. Benim gözümde böyle
Demeye çalıştığın şuysa haklısın. Çok seven kişi, karşısındakini kendine ait hissediyorsa sevmiyordur... Ama böyle çocuksu bi bakışla evlilik olmaz zaten, yani bir gün ayrılma ihtimalleri unutulmamalı. Bu sevgililikte olursa olur gibime geliyor
Profil hesabındaki yarı çıplak fotoğrafla evlenecek bir erkek olduğunu düşünüyor olman da senin aşırı boş bir insan olduğunu göstertir. Eğer geleneksel olacaksan geleneksel davranacaksın