Öncelikle ben maskülen bir erkeğim ve özellikle feminism tarafından maskülenitenin ne kadar aşağılandığını ve demonize edildiğini gördükten sonra dahada erkek oldum ve kadınlardan ve feminenlikten hoşlanmıyorum. Böyle kadınsı, femboy performative male vs tarzı erkekte hiç sevmem. Femineniteden hoşlansam zaten eşcinsel olmam. Bize erkek adam lazım. Maskülen adam gibi adam.
10 sene evvel daha cahil ve apolitik olduğum bir dönemde bir tane lgbt derneğine gitmiştim. Orada maşallah lgbt hariç herşeyle ilgileniyorlardı. İçerisi pkklı dhkpclı vs kaynıyordu. Kömünism, sosyalism, kürtçülük vs. ne ararsan var sonra dedimki benim bir Türk olarak burada işim yok çıktıö gittim. O gün bugundurde ne bir lgbt derneğine üye oldum nede bir onur yürüyüşüne katıldım.
Ayrıca ben muhafazakar biriyim. Muhafazakar diyince aklınıza dinciler gelmesin. Dindar lgbt lerde var genelde bunu bir imtihan olarak görüp, çözümü nefsine hakim olmakta bulan ama ben onlardan değilim. Ben muhafazakar derken daha gelenekçi, traditionalist birisi olduğumdan bahsediyorum. Geleneksel toplumu, geleneksel Türk aile yapısını ve genel ahlak kurallarını savunuyorum. Bence lgbt bireyler kimseye zarar vermedikleri müddetçe kapalı kapılar arkasında ilişkilerini yaşayabilirler bende yaşıyorum ama bunun bemce kesinlikle topluma propagandasının yapılmaması lazım vede normalleştirilmemesi lazım. Ben böyle düşünüyorum.
Varmıdır benim gibi milliyetçi muhafazakar maskülen lgbt bireyler. Kendimi bu konuda yalnız hissediyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer