Nedir bu lgbtye karşı bu tepki?

Öncelikle bilmeyenler lgbt ye dair en ufak şey bilmeyen boomerlar atlamasınlar. Bu insanın içinde olan ve bir zamanlar benimde baskıdan dolayı kabul etmek istemediğim bir durumdu. Ancak hiçbir insan bunu bilerek seçmiyor. Bu bir tercih durumu değil. Eğer bir kadından hoşlanmasaydım , o zaman olmuyor derdim ama siz insanların aşkını küçümseyecek bedenini küçümseyecek kadar cahil olamazsınız. Bu lgbti+ karşıt yürüyüşü ciddi ciddi homofobi propagandasıdır. Siz karşıt değilsiniz. Sadece baskıcısınız. Hatta eminim çoğu eşcinsel ve bunu kabul etmek istemeyen tipler. Hoş yürüyüşe katılanların çoğu da dindar hocalar kapalılar ve mağara kaçkınına benzeyen erkekler. Modern görünümlü okumuş hiçbir insan yoktu kahrolsun nefretiniz , kahrolsun faşizm.
Güncellemeler
+1 yıl
Birisi de gelmiş bana kadın olup kadınlardan hoşlanmak sapkınlıktır diyor ben alıngan veya içine kapanık olsam belki intihar ederdim. Bir şey yazmadan önce bin kez düşünebilseniz keşke. Allah Allah diyip allahın verdiği nimet olan beyini kullanmak zor olmamalı. Ha bir de homofobik olanların islam için karşıyım diyenlerin saçlarını boyatıp tecavüze ses çıkartmamaları da cabası. Keşke taşı taşa sürtseydim de bu devirde doğmasaydım yav
Güncellemeler
+1 yıl
Ben okumuş modern kadınların hastasıyım. Öyle kadınlar için her zaman feministim. Ama bu Tuğçe kazaz gibi boomerlar , tecavüze uğrasa üzülmem.
Nedir bu lgbtye karşı bu tepki?