Bakalım türk halkının bakış açısı nasıl?
Seviyorum
Sevmiyorum
Lgbti uyesiyim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer MADDEe 1 hastalık nedir tedavisi olan şeylere hastalık denir eşcinsellik bir hastalık olmadığı için bir tedaviside yoktur türk pskiyatri dernekleri eşcinsellikğin hastalık olmadığını ve bunun hastalık olduğunu söyleyen doktorların hipokrat yeminlerinin geçersiz olduğunu söyledi BU İŞİN BENCESİ YOK !
MADDE 2 kimse ailesi ve çevresi tarafından dışlanmayı hor görülmeyi istemez bu bir tercih değil bilimsel olarak kanıtı : anne karnındaki fetus yani bebek yabancı cisim olarak algılandığı için eşcinsel olma olasılığı artıyor
MADDE 3 kuran da bir erkeği sevemezsin bu günahtır demez ve lut kavmi diye tutturan o meşhur körkütük inananlara ise şunu söylüyorum orda yasaklanan şey zorbalık ve sapkınlıktı kadınları ve çocuklara zorla tecavüz ediyorlardır bu yüzden helak oldular
MADDE 4 tüm babasız büyüyenler eşcinsel olmalı eğer eşcinseller baba eksikliğinden kaynaklanıyorsa ki babası olmayan insanlara baktığınız zaman öyle olmadığınız görüyoruz özetle bu iş anne baba eksikliğinden olan birşey değil
MADDE 5 sen hiç birşey yaşamadığın bilmediğin dönemler 6 7 yaşlarında heteroseksüelsen kızlara ilgin olduğunu farkediyorsun bende o yaşlarda bir erkeğe ilgim olduğunu farkediyorum siz heterro seksüellerden tek farkımız kendi cinsimizi sevmemiz
MADDE 6 ERKEKLİK GURURU VE TOPLUM BASKISI SEN ERKEKSİN SANA YAKIŞIYORMU BÖYLE ŞEYLER YAPMAK BLA BLA GİBİ ŞEYLER DE BİZİ DÜZELTMİYOR AKSİNE BİZİ YIPRATIYOR ERKEKLİK TECAVÜZ ETMEYLE KARIYA KIZA LAF ATMAYLA KARINI DÖVMEYLE EVİNE İKİ EKMEK GETİRMEYLE OLMUYOR ! BUNUDA BİLİN
MADDE7 tecavüz ya da tacize uğrayan bir insan bile kendini kabullenmediği için sucu tecavüz edene atar senin içinde eşcinsellik duygusu olmasa sen tecavüze uğradığında bunu bastırır ve kimseye söylemezdin kendini inkar ettiğin suçu seni bu hale getirdiğin insana atıyorsun başarılı insanlar hatasını kabul eder başarısız insanlar suçu başkasına atar
ayrıntılı bilgi için
sitem evrendevang. com
facebook/emredevang. com
sorularınız için evrendevang@outlook. com
homofobik insan görünce kendimi taş devrinde hissediyorum. umarım bir an önce arap kardeşleri gibi ölürlerde insanlık biraz nefes alır
Araplıkla alakası ne mk salağı?
S*ktir mk i*bnesi ne kültürümde var ne başka bir yerde sonuna kadar Türkçüyüm ve sevmiyprum i*bneleri o kadar. Amerika'nın Avrupa'nın benliğinizi değiştirecek normalleştirme çabalarına kanan u*cubelersiniz net.
türkçü müsün yoksa islamcı bir terörist misin bence ikinci şık. amerikadan bu kadar nefret ediyosan o aklının erişemeyeceği teknolojisini kullanarak bana yorum yapmazsan sevinirim.
Türkçüyüm, müslümanım bir Türkün Amerika'dan nefret etmesi kadar doğal bişey yok ama beynin basmaz tabi mk
herşeyden nefret ettiğin için yadırgamıyorum ama türklerin adınıda kirleten sizsiniz bunuda hatırlatırım aptal insan
Ya sg Türklerin adını kirleten Avrupa'nın ve Amerika'nın o*rospusu olmuş özünü benliğini kaybeden tiplerdir.
ah evet çok haklısın ataların asyadan göç ettiği için muhtemelen mezarlarında ters dönmüştür arapsınız türk değil türkiyede türk yok türkiyede bilim sanat edebiyat hatta diva bile yok koca kıç kafalı aptal
Türkiye'de gerçek Türk az yok değil önce bunu öğren sizin gibi tipler bütün Türklerin çekik gözlü olması gerektiğini zanneden cahil boş beleş tipler işte mk. Çepni Türküyüm gayet Türke yakışır şekilde yaşıyorum kafan basmaz zorlama.
türkler sadık ve özgürlükçü olur. itaatkar ve cennette huri mikmek için şekilden şekle giren arap özentisi embesil olmaz o çok nefret ettiğiniz amerikaya gittiğimde ölümsüz olacağım zaman burda açlıktan öleceksiniz
Gelip a*ptalca şeyleri özgürlükten saymak haklı çıkarmaz eşcinselliği şekilden şekle de girmeyiz amerikaya git bence de mk en kısa zamanda sjsjsjs neyse senle mi muhatap olup durcam mk son yazışımdı bu
ay öylemi çok üzüldüm nolur gitme ve beni mik mutlaka
malca erkek kızla sevişmesi kadar güzel birşey varken erkek erkeğe nedir 🤔
hayır sonuçta Rabbim bir dişi bir erkek yaratmiski ikisi birlikte olsun diye eğer tek isteseydi sadece erkek yaratırdı
Güzel vampirella iş öyle değil işte bir zaman bende senin kanındaydı lâkin araştırdıkça gördüm ki işler hiç öyle değil buradan onayladığımı düşünme dinimiz yasaklamıştır o vakit katletmek caizmidir hayır takdir yüce Rabbındır lâkin tüm embriyolar dişi x kromozom ya da hayat kromozomu
döllenirken biri ağır basar ya x ya da y lâkin bazan hani ipten döndü kıl payı hesabı deriz ya böyle durumlar olabiliyor xx olacakken son anda y ince bir payla geçer sonuç bunlar işte bu durumda şunuda unutmamak gerek bu bir tercih değil sağlık sorunudur tedavi ilede düzelir iyleşen bir çok kişi olduğunu duymuştum yani onları dışlamak hor görmek katletmek insana yakışmaz insan olduğunu hatırlayıp iyleşmeleri için olanaklar oluşturmalıdır bize düşen umarım az çok yardımcı olmuşumdur saygılar dişi vampirella :)
önemli olan dönmek zaten ama sen soruna iyi bak 👍
soruyu ben sormadım ki senin yorumuna cvp verdim sadece
doğuştan gelen birşeye ne diyebiliriz onlarda insan benim için çok normal
mukemmelsın ıste bayldm dsuncene on yargılı deglsn demı asla esra genel olarak @pembesra
mukemmel ogrencmsn sen esra calısıyormsn yoksa @pembesra
bana ozelden bır yazarmsn cıdden onemlı bsy sorcam sana @pembesra
Cevap
27Cevap
Hastalık diyenleri görünce ister istemez sinirleniyorum. Siz nasıl sarışın esmer gibi farklı zevklere sahip olabiliyosanız onlar da öyle farklı zevklere sahip olabilirler karşı çıkmak size düşmez sevginin, aşkın cinsiyeti olmaz. Hetero birisi olarak kesinlikle destekliyorum.
Cinsel tercihlerinden ötürü insanları sınıf landır mamalıyız.
İnsan olarak bakmalıyız herkesin kendi tercihi ve özel hayatı bence.
ne yasadiklari umrumda degil. ama sadece kendileri dert cekiyomus gibi aglamalarindan arsizlikla birseyler elde etme calismalarindan. cinsel kimlikli bir hayati on planda tutup genclere bunu empoze etmelerinden nefret ediyorum
Kişilerin tercihi beni bağlamaz yaa isteyen istediği gibi yaşasın.
Ne seviyorum, nede sevmiyorum. Gözümde dıger insanlardan farkları yok.
tedavi edilmesi gereken bir durum olarak görüyorum.:)
vuuu sakın bana bununla kimse gelmesin cinayet sebebi olur
siz sevin ya da sevmeyin, onlar varlar ve hep olucaklar 🏳️🌈🏳️🌈
herkesin yaşayışına kimse karışamaz !
saygi duyuyorum secenegi niye yok
Lezbiyen severim ama
Hepsi iğrenç ya pis mahlukatlar.
Sevmem ama sevenede saygım sonsuzdur.
sokayım onlara ne biçim şey yapıyorlar öyle
homofobik biriyim sevmiyorum
İki lezbiyeni sevmek isterim zorla
Erkekleri istemezler bende onları hem zorla hemde zevk aldırıcam
Hayır be
Öyle değil yanlış anladın onlar sevişirken aralarına katılmak istiyorum
Yani onları alıştırmak istiyorum yavaş yavaş zorla değil bu hoşlarına gitmez mi
Lezbiyen diyoruz erkeğe ilgi duymayan birinin erkekle yaşadığı biseyde hoslanmazmi diye sorman çok saçma olmuş sende erkeksin bir erkek senle bisey yaşamak istese hoslanirmisin bu durumdan
hastalik tedavi olmalari lazim
Özel hayranlığım yok ama düşman değilim.
Ben biseksüelim..
LGBT üyesiyim.
Karışmam saygi duyarim
D)- Olumlu.
sevmiyorum
Saygı duyuyorum
göze batmasınlar
Normal.
alakam yok.
Kotu.
Sevmiyorum.
sapıklık..