Hiçbir yere ait hissedemiyorum?

2 sene önce annem babamı aldattı ve kavgalar koptu, ardından ise velayet yarıya bölünerek iki tarafada verildi. Ama tabii babamda daha sık kalıyordum, çünkü artık anneme karşı bir şeyler hissedemiyordum. Şu an annem babamı aldattığı adamla değilde başka bir adamla evlendi, bu adamında ikiz çocukları var biri kız biri erkek. Benden büyükler elbette, bazen annem atıyor durumuna görüyorum ve baktıkça neden bu kadar mutlu olamadık diyorum her seferinde. Babamda bir kadınla evlendi, annesiz kalmamam için fakat fark ediyorum ki bu amaçla değilde sevdiği için evlendi kadınla. Ben kadından rahatsız olduğum için annemin yanına gidiyorum sürekli, üvey kardeşlerim ile sürekli bana yargılayıcı bakışlar atıyor. Anlayacağınız hiçbir evde huzurlu hissedemez oldum, zaten annemin evlendiği adam benden pek haz etmez. Cidden çok üzülüp kıskandığım dönemler babamı aldattığını sonra ise ona gittiğini söylediğim için düşman oldu bana. Küçük yaşta tattığım bu duygular cidden ağır geliyor bana, zaten okulumda toz oldu gitti sorunlar yüzünden. Ne yapacağım biraz akıl verin lütfen, bu psikolojide olan ebeveynlerimden akıl almak mantıklı gelmez diye düşündüm. Cidden hiçbir yere ait değilim galiba.
Hiçbir yere ait hissedemiyorum?