Aile & Toplum Evden kaçmak yatılı temizlikçi olöak mantıklımı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Köle gibi kullanıldım herkes eziyo beni sizce kaçsammı evden iyice deliye çıktı adım 27 yaşindayım sizce napmalıyım Güncellemeler7 ay Vazgeçtim bundan da Evden kaçmak yatılı temizlikçi olöak mantıklımı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% 7 ay Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sokakda kalirsin evi mumla ararsin bilesin en kotu ev sokakdan iyidir 1 3 Yorumla Soran 7 ay Kadın sıgınma evine gitsem Yorumla priwateman 7 ay Hic bir yer evin kadar olmaz bunu unutma bir omur kadin siginma evinde tutacaklarini sanmiyorum Yorumla Soran 7 ay En azından biraz para bıriktirip çıkarım ordan Yorumla
Zynppp3 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 7 ay Evden kacma sebebin de onemli gidecegin yerin guvenilirligi daha onemli kanka 0 4 Yorumla Soran 7 ay Kadın sıgınma evi nasıl sence Yorumla Zynppp3 7 ay Ailen bulur seni orada meslegin falan varsa is ayarlayip hemen kacip hem ise baslayacajsin evini falan ayarlayacaksin kimse hicbir sekilde bulamsz Yorumla Soran 7 ay Meslegim yokki Yorumla Zynppp3 7 ay O zaman su isi yapabilirim dwdigin bi is varsa ona bak arastir maasini isini ona gore herseyi garantile oyle git Yorumla
Gizli Üye (36-45) 7 ay 27 yaşında evden kaçmak nedir ya? Aile evimi eşinin evinden mi? İkiside birbirinden b. ok durum. Bence başka çözüm ara. 0 0 Yorumla
boşverbenibee Takip Et Xper 7 Yaş: 29 7 ay İş hazır mı 0 12 Yorumla Soran 7 ay Yok bulurum ama yapabilşrmiyimki Yorumla boşverbenibee 7 ay Şartlara göre hareket et uygunsa gir ise düşünme Yorumla boşverbenibee 7 ay En azından dene Yorumla Soran 7 ay Kadın sıgınma evi nasıl sence Yorumla boşverbenibee 7 ay Kötü diyorlar ama evden kotu mu bilemem Yorumla Soran 7 ay Nedenki Yorumla boşverbenibee 7 ay Yani sikintilo tipler oluyor bazen Yorumla Soran 7 ay He Yorumla boşverbenibee 7 ay Sevgilin falan yok mu Yorumla Soran 7 ay Yok kimse beni istemiyo adamlar kaçıyo resmen 1500 tllik makyaj mazemesi aldırdım diye sevgilşm sogjk yaptı ayrıldık bidada aarmaadı sormadı Yorumla boşverbenibee 7 ay Ayıp etmiş Yorumla boşverbenibee 7 ay Umarım birini bulursun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sokakda kalirsin evi mumla ararsin bilesin en kotu ev sokakdan iyidir
Kadın sıgınma evine gitsem
Hic bir yer evin kadar olmaz bunu unutma bir omur kadin siginma evinde tutacaklarini sanmiyorum
En azından biraz para bıriktirip çıkarım ordan
Evden kacma sebebin de onemli gidecegin yerin guvenilirligi daha onemli kanka
Kadın sıgınma evi nasıl sence
Ailen bulur seni orada meslegin falan varsa is ayarlayip hemen kacip hem ise baslayacajsin evini falan ayarlayacaksin kimse hicbir sekilde bulamsz
Meslegim yokki
O zaman su isi yapabilirim dwdigin bi is varsa ona bak arastir maasini isini ona gore herseyi garantile oyle git
27 yaşında evden kaçmak nedir ya? Aile evimi eşinin evinden mi? İkiside birbirinden b. ok durum. Bence başka çözüm ara.
Olur mantıklı
İş hazır mı
Yok bulurum ama yapabilşrmiyimki
Şartlara göre hareket et uygunsa gir ise düşünme
En azından dene
Kadın sıgınma evi nasıl sence
Kötü diyorlar ama evden kotu mu bilemem
Nedenki
Yani sikintilo tipler oluyor bazen
He
Sevgilin falan yok mu
Yok kimse beni istemiyo adamlar kaçıyo resmen 1500 tllik makyaj mazemesi aldırdım diye sevgilşm sogjk yaptı ayrıldık bidada aarmaadı sormadı
Ayıp etmiş
Umarım birini bulursun