Kocamı eve geç geldiği için evden kovdum hata mı ettim?

Arkadaşlar yeni evliyiz 8 aylık ve hamileyim Aynı zamanda da önceden çeyizlerim yapılmadığı için evimizi yeni kuruyoruz ve eşimin akrabalarından birinin evinde oturacağımız için o evi temizliyoruz eşyaları çıkartıyoruz tadilat ediyoruz yani hamilelik dönemi ile beraber zor bir dönemden geçiyorum Kaynanamın da ben evi dizerken 20 senedir değiştirmediği koltukları değiştiresi tutmuş Eşime ve kayınbaba mı kendisi için Koltuk bakmaya gönderdi eşim de trafik var diyerek 1 saate geleceğim veya 2 saate geleceğim diye diye aradan 1.06 ila 7 saat geçti Evde de hiçbir şey yok buzdolabı bomboş ve hamileyim çocukta tekmelemeye başlayıp karnımda acıkmaya başlayınca iyice gerildim 10 dakikalık mesafede olmamıza rağmen kaynanam kendi gelip beni almak yerine Eşimin erkek arkadaşını arayıp benim gelini alıp benim eve getirir misin demiş ben iyice sinirlendim Ve eşim giderken kart falan da bırakmadı. Sabah sadece bir sandviç yedim akşama kadar da o şekilde bekledim Eşim koltuğu annesinin evine bırakıp hızlı bir şekilde gelir diye düşünürken bir veya 2 saatte orada oyalandı Eve gelince gelince de bana dokunma defol git annenin evinde uyu dedim ve kovdum Hakaret de ettim saydırdım da o da bana Yorganı kaldırdı sırtıma doğru sert bir şekilde vurdu çarptı sonra da senden nefret ediyorum tam bi ooosun dedi ve gitti

Kocamı eve geç geldiği için evden kovdum hata mı ettim?