Annesine küfür ettim diye beni kapı dışarı etti bende ağlaya ağlaya annemlerin yanına gittim durumu anlattım babam eşime telefon açtı o senin kızın bidaha bu eve girmicek dedi. Annesi çok zor şartlar altında büyütmüş eşimi oda söylediğim lafa çok alındı. Eşimle kavga etme noktamız şuydu ben çalışıyorum aynı zamanda ev işi yapıyorum bende bana yardım etsin istiyorum ama eşim çok dağınık kıyafetlerini bile katlamıyor bütün işi ben yapıyorum. Sonra bende söyleniyorum kalk biraz yardım et diye eşimde hep işten gelince uzanıyor televizyonun önüne yatıyor. Rahatına çok düşkün biri. Bende bir süre eve gelmeyi düşünmüyorum babamla telefonda ben evi terk ettiğimde konuşmuştu hep babamı dinlemiş ama genel anlamıyla hep susmuş babam konuşmuş soğudum ondan artık. İyiki çocuğum yok bunun gibi üşengeç olurdu bu olay 2 gün önce yaşandı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Keşke annesine bişe demeseydin
Geçmiş olsun
Olur öyle şeyler
Umarım barisirsiniz
Ama senin barışmaya gönlün yok
Onunda pek gönlü yok gibi
Yinede evliliği kurtarmak için hamle yapacak durumun olursa değerlendir en azından kurtarmak için gerekeni yaptım ben dersin12 Yorumla
Soran+1 yılBeni çok yoruyor o
En İyi Cevaplar
Şimdi olay sadece kalk yardım et noktasından çıkıp karşındaki insanın hassas olduğu kişiye konuya geliyorsa bu hassasiyet acı vermek için kullanıkıyorsa ortada saygı problemi vardır sorunu çözmek yerine karşıdaki insanın canını acıtma hevesi vardır sen aldatılmanın acısını çıkarmışsın o annesinin ortada olan kırgıblık büyük evliliğe büyük darbe vurulmuş boşanma konusunda karar sizin elbette ama bu olay baya bi başınızı ağrıtacak inat uğruna evlilik bitirilir mi sorusu da ayrı bi nokta
11 Yorumla
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun Allah kahretsin seni
Öncelikle bir insanın annesine küfür etmek çok ağır bir saygısızlıktır.. heleki o eşiyse zoruna gider tabiki.. ama eşinizin yaptığı hayatta doğru değil, eş demek bulunacağın hayatın bir can yoldaşı demektir.. köle, hizmetçi değil.. eşinizin size yardımda bulunması, destek olması lazımdı bu konuda siz haklısınız sadece ve sadece edilen hakaret yanlış.. kapı dışarı etmesi de hiç etik değil cidden.. kafanızı dik tutuk ve üzülmeyin.. zaman içinde neler olucak gözlemleyin ( kendi fikrimce)
12 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyor beni
Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Görünüşe göre aranızda sevgi saygı kalmamış gibi , bir şeyler eksilmiş yaşamınızdan. Eşinde eş değil sanki kömüş gibi keyif yapmış işlerinde yardım etmek yerine.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8Cevap
Nasil bir egoist bu, bencil kendini düsünen bir varlik. Isden sonra magdem yoruluyor eee kadin yorulmuyormu isden sonra, isden sonra birde ev sinimi tek basina yapsin? Yok öyle o zaman erkek magdem ev isini yapmaya eriniyor bir zahmet bol keseden kadina parayi rahat yasicagi sekilde versin kadin calismasin ev isiyle ilgilensin ama yok onada eriniyor cogu onun icin annelerimiz zaten kizim calisin is sahibi olun dedi neden cünkü para normal temel gidalara ihtiyac olup istendiginde orada bile güc gösterisi yapiyorlar. Bu adam daha olgunlasmamis bencil varligin teki
44 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🙏🙏🙏kesinlikle
- +1 yıl
Tesekkür ederim ama gercekden insanlar karsilikli birbirlerini seviyorsa beraber isinide görür karsi tarafi düsünüp mutluda eder ama bu kadar bencillik olmaz üzülüyorum gercekden. Hayirlisi olsun ama esiniz degismez gibi rahatligina cok düskün olan birinden baba olur mu bilmiyorum ha baba olur ama babalik yaparmi onu bile sorguluyorum..
Soran+1 yılNefret ediyorum ondan
Aile & Toplum konusunda 10,6b cevap paylaştı. Ben olsaydım seni saniyede boşamıştım sen annene küfür ettirirmisin kendini onun yerine koy o adam nasıl yetiştiyse öyle gider bunu değiştiremezsinki evlenmeden önce düşünmeliydin bunu bence boşanın gitsin kocaya saygı yok sepet yok bazı kadın toplumu beyninizi yıkamış herkes eşit diye güç kuvvet olarak eşitmisin bence hayır askerlik yapıyormusunuz hayır zor ağır işleri hep erkeğin sırtında bi zahmet onlarıda yıka artık biz erkekler evin küçük çocuğuyuz bunu bir öğrenemediniz gitti nerde Osmanlı kadınları şimdikiler bir yumurtayı bile kıramıyor
127 Yorumla- +1 yıl
Kadin esi gibi calisip isden geldikten sonra yorulan birisi, dogal olarak magdem kadin calisiyorsa erkekde ortak sekilde kadina yardim etmeli, bunun osmanli kadinidir bidir sidir la alakasi yok. Calismayip evde durcaksada kadinin temellerini gidercek sekilde bol keseden cimrilik yapmadan ve güc gösterisi yapmadan parasini bol keseden sallamali. Erkek isden sonra nasil yoruluyorsa kadinda ayni sekilde yoruluyor kadin hem erkek gibi calissin hemde kadin gibi ev sininmi görsün? O evde iki kisi yasiyor o zaman kadin hem erkek hem kadin oluyorsa erkekden dahda erkek. Bir zahmet erkekde eline bez alip ufak tefek yardimda bulunsun. Kardesimizin anlattigi durumun tersini oldugunu düsünün bencil bir kadin olarak görün birde tersinden bakin siz böyle bir kadina katlanirmiydiniz? Asil saygisizligi kadinin esi ypaiyor lütfen biraz okuyup kendinizi insanlarin yerine koyun..
u +1 yılŞunun farkına varamadanız hala kadınlar kadına düşman bu devirde hemen gaza gelip böyle yanlışlar yapıyor hangi kadın ağır işte çalışıyor çoğunluğu ofis masa başı işlerde peki hayat müşterekse bunu bile bile neden evleniyorlar değilmi Osmanlıda şu erkek arkadaş yanlış anlamış sanki kadınları zorla iş yaptırıyorlar diye kadın kendisi yapıyordu erkeğine bebe gibi bakıyordu anaçtı anaç kurtuluş savaşını onların sayesinde sırtında mermi taşıyarak kurtardık bu ülkeyi şimdiki kızlar elinde ruj kredi kartı ordan oraya gezmeler yemek yapmayı bilmiyor temizlikten anlamıyor yozlaşmış bunun farkına varmadınız mı yeni nesil erkeklerde kız gibi yetişiyor bi sor bakalım buraya olgun erkekmi genç erkekmi istiyor diye çoğunluğu olgun diyecek onun için herkes kendi görevini yapmalı ya da bunları bile bile kimse zorla evlenmemeli
- +1 yıl
Bende masa basi bir isde calisiyorum ve kafa yoruyor bu isler, siz beden isi yapmadiklar icin yorulmuyormu saniyorsunuz. Sabahdan aksama kadar masa basi isi yorucu degilmi demek istiyorsunuz, bunu siz nasil deme hakkinda buluyorsunuz? O kadar kolaysa siz calisin masa basinda? Kagitlar kürekler hepsi robotla calisiyor sanki kücümsedigi ise bak..
- +1 yıl
Siz sanki yemek yapmadan temizlikden cok anliyorsunuz kendi yapamadiginiz isleri baskasindan beklemeye hakiniz yok kimse kimsenin kölesi degil bencilsiniz ve hersey etrafinizda dönsün annemin baktigi gibi herkes bana baksin kafasindasiniz oooh ne alak bende istiyorum o zaman, kadinlar kendini ezdirmedigi icin kötümü oluyor? Sizin kiz kardesiniz varsa o zaman o kocasinin kölesi olsun herseyinden ödün versin kendi hayatindan vaz gecsin köle olsun siz bunu istiyorsunuz. Siz kendinize nasil bakilmasini istiyorsaniz kadinlarinda ayni hakki var..
- +1 yıl
@KasiKesh abi senin düşündüğün gibi değil olay kadın şöyle diyor “ ben çalışıyorum.. üstüne ev işlerine gram yardım etmeyen benle ilgilenmeyen bir kocam var.. en son canıma tak küfür ettim diyor ama karşı tarafın dediğide önemli kimse kimsenin annesine boşuna sövmez be abim.. işde yormaz olur mu be abi sabah kalkıyorsun gidiyorsun ordan oraya masa başında.. elbet yorulur insan.. enerjisi biter..+ ev işleri var o işin üzerine hergün olmasada 2 günde bir yapsa yoruyor ki kocasından gram yardım yok..
Soran+1 yılBen masa başı işte çalışmıyorum mağazada çalışıyorum ve hep ayaktayım
u +1 yılBak avale yıllarca insanoğlu kadın üretken erkek ise toplayıcı olarak görev almış şu an Avrupa'da Amerika'da orta kesim yaşayan kadınlar hem çalışıp hem çocuğuna bakıyor evini temizliyor ve kadın bundan gocunmuyor kendine görev sayıyor bizim ülkede sizin gibi düşüncede olan kadınları köle diye veriyor gazı kim veriyor bunu yine kadınlar yani kadın kadına düşman bu ülkede sizin gibilerde oltaya geliyor işte ömür boyu mutsuz yalnız bir köşede ölüyor pişman oluyorlar ama iş işten geçmiş oluyor
Soran+1 yılNe anlatıyon sen ya
Soran+1 yılÇalışmazsam nasıl geçincez Allah aşkına senin kafanda var mı
Soran+1 yılher şey para değil aşkta önemli senin gibi insanlar olduğu sürece bı yol kat edemez bu ülke
- +1 yıl
Ben avrupada yasayan biri olarak sunu diyim o zaman, orada hic bir kadin bunlarin hepsini yapmiyor. Adam temizlikci tutuyor ve ailesinle ilgileniyorki kendi esi cocuklari ile mutlu mesut birbirlerine vakit ayirabilsinler diye. Buraya türkiyeyi lütfen kiyaslama abim. Benim maalesef sinir oldugum konu burada yasamadan bileden burada kadinlar hem calisiyor hem ev isini yapiyor hemde cocugunla ilgileniyor demen. Öyle olsa bile belli bir yerde bu is patlak verir abim.
- +1 yıl
Hic bir erkek kadindan beklenen bir yükün altina bile girmez. Kadin erkek gibi calissin, kadin gibi cocuk bakip temizlik yapsin birde kadinlikmi yapsin? Yapma be abim, cogu erkekler kadinin yaptiginin binde birini yapmaya üseniyor siz nasil bunu bir kadindan beklersiniz. Bunun cinsiyetle alakasi yok bunu insanlik adina diyorum. Sen sevdigin bir hanimina esine bu kada yük koyup mutlu edebilirmisin? Istemezmisin esin mutlu olsun güzel vakit gecirisin senle ve cocuklariyla birlikte kendine baksin? Burada böyle abi, esler gercekden birbirlerinin mutlugunu istiyor ve bu kadar yükü ne bir adam esine nede bir kadin esine yükler.
- +1 yıl
Beraber el ele vererek yemeklerini yaparlar, vakit gecirirler ve haftada bir kac kez gelen bir temizlikci tutar. Burada bunu gördüm onun icin türkiyede kadinlardan beklenilen ve onlara karsi davranis ve bakis acisi beni shocke ediyor. Kadinin degeri yok gibi abicim bu tarz düsünen erkeklerde. Yani seninde yasin 34 profilinde gördügüm kadariyla cocuk gibi esim bana bebek gibi baksin herseylede ilgilensin kafasindasin. Ha birde su var, bu devirde kadinlar neden calisiyor cünkü annelerimiz cok cektigi icin ve cocuklarinin kendi ayaklari üstünde durmasi icin destekledigi icn cogu artik okuyup calisiyor. Cünkü annelermizden biliyoruz, temel gida icin para isterler babalarimiz mirin kirin edip güc gösterisi edip vermezdi, magdem kadin evi evirip cevirip bakmasini istiyorlar o zaman onlarda kadinin hakki olan parayi vericek, neticede erkegin herseiyni yapiyor ve neden parayi hak etmesinki? köle degilki kadin. Herseyi yapsin ama para istemeye gelince veya aralarinda huzursuzluk olunca adam para vermeisn güc gösterisi yapsin, olmaz be abim. Kiz kardesin yegenlerin bir annen vardir onlarla böyle gecinmesini istemezsin. Tekrar diyorum bunun cinsiyetle alakasi yok, insanlikla alakasi var. Kadinlar degerli varliklar onlara karsi böyle davranmaya ve bu kadar bekleti icine sokmaya hakkiniz yok cünkü bir erkek dahil bu kadar isin altindan kalkamaz birakki kadin niye mecbur?
Aile & Toplum konusunda 8,6b cevap paylaştı. Sinirlede olsa eğer bidaha gelme diyerek ve ayrılık niyetiyle kovduysa seni zaten nikahınız üç talakla düşmüş dinen geçmiş olsun, artık kocanla yabancısınız. Başka evlilikler yapmadan evlenemezsinizde.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılannesine ne diye küfür edersin ki o etsen kıyamet kopar haklı eşin kb
10 Yorumla
+1 yılSakin olun sinirlerinize biraz annenlerde kal duzelir siniriniz dinince barisirsinuz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErgen Türk kadını işte işte iş kafayı bozmuşsunuz dağınık oluversin ne olacak ölecek misin
145 Yorumla- +1 yıl
+1 Annesine sövünce kafa atmadığına dua etsin.
Cevap sahibi+1 yıl@HayalsizDasporav Aynen dinleri imanları etraf toplu olacak ev düzenli olacak zaten ev ve evin eşyaları ile evliler böyle sürekli bıdı bıdı yapan kadınla ağzına çarparım iki tane otur şuraya 🤣
- +1 yıl
Sen sınırı aşmışsın :) Anne erkeğin mabedidir. Kırmızı çizgi
Cevap sahibi+1 yıl@HayalsizDasporav kocası da iyi yapmış ama helal olsun 🤣 şimdi anasının evini toplasın toplasın otursun
- +1 yıl
+1 Gerçekten öyle
Cevap sahibi+1 yıl@HayalsizDasporav böyle kadınlar yüzünden insan evlilikten soğuyor
- +1 yıl
25 e geldim bu tür insanlar yüzünden güven sorunu yaşıyorum :D
Soran+1 yılSiz ikiniz kafayı kırmışsınız geçmiş olsun
Cevap sahibi+1 yılYav he he kim kafayı kırmış belli simdi ananın evini topla topla otur Ama adam İyi yapmış Seni kapının önüne koymak da
- +1 yıl
Toplamana laf mı ettik o zaman sende topluyorsun diye adam sana bıçağı taksın? Kafaya bak gerçekten bu kızlar embesilleşiyor
- +1 yıl
Kusura bakmada.. sen kendini ne olarak görüyorsun bilmem.. tamam küfür ağır olmuş.. kimse kimsenin kölesi değil bacım.. hem çalışıyor hemde ev işleri üstüme kalıyor e nerde bu evliliğin anlam ve önemi? Bir küfürle mi haksız olunuyor afedersinde? Kadın bal gibi haklı kusura bakma.. kimse kimsenin arkasını tek başına toplamak zorunda değil cidden ama…kafayı yemişsiniz
- +1 yıl
- +1 yıl
@Bekirylm Aynen bencede kadin hakli annesne ettigi küfüre takan burada herkes o zaman asil kadinin esinin yaptigi basda saygisizligi neden konusmuyor´? Adamin saygisizligi neden söylenmiyor burada ve yaptigi ayibi? Birde onun üstüne kesin kadinlikda bekliyordur. Ayni seyi bir kadinin yaptigini düsünün hic bir erkek cekicegini sanmiyorum bu durumu..
- +1 yıl
@AvaLee Her yardım etmediğinde annesine sövelim? Ne kadar doğru acaba
- +1 yıl
@HayalsizDasporav
Kardeşim her şey bi anneye küfürle olmuyor ne boş yaptın? iyi sen benim kölem ol ama bi anneme söv nasıl adalet bu? Hiç yardım edilmiyor + kadın çalışıyor? Anlamıyorsan senin odunluğun
Cevap sahibi+1 yılHiç de haklı değil evi topluyorum diye sürekli vıdı vıdı edecekse varsın toplamasın evim pislikten belediye mührü vuruldumu sanmıyorum herkes işten gelir gelmez ev işi yapmak zorunda değil herkes evine eşyasını toplayacağız zamanı bilir Ben de üniversite okurken ev arkadaşı mı evden kovdum
- +1 yıl
@HayalsizDasporav Buradaki olay bir degil iki degil hep olan birsey ve insanin tabiki bir yerden sonra siniri asilip sabri zorlanir, sen hayatinda sinirlendiginde küfür etmedinmi? burada kimse kimsenin annesine küfür etmemis gibi ahkam yapmasin..
- +1 yıl
Ve kadin burada bir kere yardim etmedi diye küfür ettigini belirtmedi, birdaha okuyup anlayin aynisi sizin basiniza geldigini düsünün, hic birseyin ucundan tutmayan bir hanim efendiyle sagili sekilde konusurmusunuz, bir yerden sonra saygi gidiyor karsidan saygi görmeyince. Ve kadinin esi burada ona bu muameleyi gösterdigi icin en büyük sagisizligi yapiyor farkindamisniz?
- +1 yıl
@AvaLee Bak saygısızlığı tasvip etmiyorum ama ilk hamleyi annesine söven bir kadına nasıl saygı duyabilirim?
- +1 yıl
@AvaLee çok sinirlendiğim zamanlar da oldu çevremden birisinin annesine küfür etmedim. Sinirin de dozu olmalı.
- +1 yıl
Hanim efendi adam kendi kiyafetlerini toplanmaya bile eriniyor, bunlar 2 dakkikalik is insan bunu nasil yapmaz. Adam evlenmis evlenecek yasa gelmis bu yasda nasil kendi kiyafetlerini bile toplamaz ve bunu haniminin yapmasini ister, kadin burada cocukmu avutup büyütüyor nesini savunuyorsunuz iyimisiniz?
Cevap sahibi+1 yılTamam işte boşuna tartışmayın adam vermiş bp namesini eline göndermiş anasının evine olay budur yani helal olsun adama
- +1 yıl
@AvaLee Bak bunu sabaha kadar tartışılabilir sana göre ama bir kavga da konuşma evresini geçip küfreden bir kadına hele ki karşıdaki erkeğin annesine ve bir kadına ediyorsa ona tek bir saygı bile edilmez. NET
Cevap sahibi+1 yılKoskoca bir insanın kendi kıyafetlerini toplam adını sanmıyorum bazısı hemen yapılmasını istiyor ki bu da öyle kadınlardan o zaman insan yapacağı varsa da yapmaz bu yaşa kadar o kadın tarafından büyütür Mehdi kendi kıyafetlerini sorumluluğunu alabilir
- +1 yıl
@AvaLee ya toplar toplamaz o onun sorumsuzluğu annesine sövmesi yanlış işte neyi anlamak istemiyorsunuz? Kocasına sövseydi böyle olmazdı erkekler annesine sövülmesine katlanamıyor işte. Böyle şeylerde annesine sövülcekse ilerde büyük şeylerde ne ana kalır ne bacı ortada böyle bir şey mi olur saygısızlık
- +1 yıl
@Makinecamee Anlamaz feminist düşüncesi karşıdaki kadına sövmesi bile feministliğin kör olmasını açamıyor boş ver :)
- +1 yıl
@Makinecamee herkes onun yanlış olduğunu söylüyor.. ama kocanın suçu yokmu onu görmüyor musunuz diyorum 😐feministlikle ne alaka.. sonra Türkiye neden gelişmedi? kocaya lafınız yokmu merak ediyorum
- +1 yıl
@HayalsizDasporav harbiden ya en ufak şeyde birbirimizin anasına sövelim o zaman 😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@Makinecamee aynen abi etrafı toplamıyor sa bırak sende toplama eninde sonunda adam dağınıklığı fark edecek ne bu dağınıklık dediği zaman yapıştır ağzına lafı otur ya küfür etmesini gerektirmez
Soran+1 yılO hiç bi zaman dağınıklığı farkeden biri değil evlendigimizden beri hiç bi iş yapmadı aynı zamanda benim işim çok yorucu mağazada çalışıyorum hep ayaktayım onun işi daha masa başı
Soran+1 yılAnnesine küfür etme nedenim annesi beni hiç istemiyodu işim gücüm yok diye
Soran+1 yılZaten annesine doluydum
- +1 yıl
Konuyu uzatmayın. Kız suçlu.
Soran+1 yılOnun annesi kırmızı çizgisi olabilir. O benim babamı annemi evlendiğimizden beri kaç kere aramış hiç aramıyo sorumsuzun teki
- +1 yıl
HaklıyDIN artık haksızsın annesi seni istemiyor olabilir annesiyle evlenmiyorsun sonuçta. Kocan seni ne kadar çok sevdiyse annesi seni istememesine rağmen evlenmiş. Böyle bir sebepten böyle bir şey yaşanmış olması üzücü geçmiş olsun umarım bir daha böyle sebepler için sövmezsin sen de.
Cevap sahibi+1 yılÖyle küfür edip kendini küçük düşüreceğim ee iki medeni insan gibi ayrılırsanız daha iyi olmaz mıydı
Soran+1 yılBenim eşim öğretmen ama ben asgari ücrete çalışan biriyim eşimin ailesi hep okumuş etmiş kız bul diyormuş ben şimdi okumadığım için zaten eksiye düştüm eşimin ailesine karşı annesi asla beni istemiyordu hep suratı düşüktü düğünde istemede vs. Herşeyde surat yapıyordu sürekli görmezden geldim okusamda okumasamda eşim benimle zaten evlenicekti bana hata yapmıştı sonra çok pişman oldu geldi ve evlendik bide sevgiliyken beni aldatmıştı ondan dolayı pişmanlık duyuyordu bana karşı bende aldattığı için sevgiliyken onun hıncını çıkardım sanırım olay büyüdü evden kovdu işte
- +1 yıl
Geçmiş olsun yapacak bir şey yok artık
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılSeni aldatmış biriyle nasıl evlenebilir din hem kendine hem karşındakine saygın yok yazık
Soran+1 yılSiz ne kadar kötü insanlarsınız ya seviyordum evlendim işte
Cevap sahibi+1 yılBundan sonra ben sana yorum yapmam kendisine saygısı olmayan bir insanın başkasına saygı duymasını beklemek gülünç olur çünkü
+1 yılAdam haklı annesine ne diye küfür edersin ki?
00 Yorumla
+1 yılbosanin gani cocuk yoksa ne diye berabersiniz
00 Yorumla
+1 yılSebep ne olsun küfür etmeye hakkın yok
10 Yorumla
+1 yıladam hakli
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok çabuk okudun sanırım
+1 yılNiye küfür ediyon
10 Yorumla
+1 yılSuçlusun teyze
10 Yorumla