Aile & Toplum Koca evinde her şeyi baştan sona öğrenen kadın var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler7 ay Anneme göre böyle kişiler çok rezil oluyor 🤣 Koca evinde her şeyi baştan sona öğrenen kadın var mı? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. vardır belki 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 7 ay Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Şimdiki kızların birşeyden anladığı yok ne istediğinizi dahi bilmiyorsunuz 0 2 Yorumla Soran 7 ay Sanki siz çok biliyorsunuz Yorumla GaraGuru 7 ay Ben gayet iyi biliyorum Yorumla
haddadi69 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 7 ay Kız pısırı yetişirse öyle oluyor 0 7 Yorumla Soran 7 ay Anne baba prenses gibi davranırsa aynen öyle Yorumla haddadi69 7 ay Aslında presses gibi davranan dfa değil de daha çok böyle anne baba ezerse pısırık kalırsa ondan oluyor Yorumla Soran 7 ay Olabilir annem babam eleştirileri ile beni çok ezdi pısırık kaldım vallahi Yorumla Soran 7 ay Daha evlenmedim ama Yorumla haddadi69 7 ay Üzüldüm sizin adınıza yardımcı olabileceğim bir şey varsa sorabilirsiniz Yorumla Soran 7 ay Kimse yardımcı olamaz bana asla annemle bugün tekrar kavga ettik bir yemek yapmaya çalıştım ya ağzımdan burnumdan getirdi Yorumla haddadi69 7 ay Anneni ustan gibi düşün ustalar kızar da söver de :) Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% 7 ay Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Vardır 0 0 Yorumla
Sorayımbende Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 7 ay Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vardır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Neyi mesela 0 3 Yorumla Soran 7 ay Ev işi yemek Yorumla Cevap sahibi 7 ay Sen yap evişlerini ve yemeği Yorumla Soran 7 ay Yapacağım yapmayacak mıyım sanki daha evlenmedim başlangıç aşamasındayım her şeyde bakalım inşallah geliştiririm kendimi annem zaten dedi ben kızıma hiç bir şey yaptırmadım diye kayınvalideme de dedi et kesmekten midesi bulanıyor Yorumla
Gizli Üye (36-45) 7 ay Herşeyi? 0 6 Yorumla Soran 7 ay Aynen ev işi yemek Yorumla Cevap sahibi 7 ay Kocan mı öğretecek:) Yorumla Soran 7 ay Hayır zamanla kendisi Yorumla Cevap sahibi 7 ay Yardım almadan Yorumla Soran 7 ay İnternetten öğrenilir Yorumla Cevap sahibi 7 ay 👍 kolay gelsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
vardır belki
Şimdiki kızların birşeyden anladığı yok ne istediğinizi dahi bilmiyorsunuz
Sanki siz çok biliyorsunuz
Ben gayet iyi biliyorum
Kız pısırı yetişirse öyle oluyor
Anne baba prenses gibi davranırsa aynen öyle
Aslında presses gibi davranan dfa değil de daha çok böyle anne baba ezerse pısırık kalırsa ondan oluyor
Olabilir annem babam eleştirileri ile beni çok ezdi pısırık kaldım vallahi
Daha evlenmedim ama
Üzüldüm sizin adınıza yardımcı olabileceğim bir şey varsa sorabilirsiniz
Kimse yardımcı olamaz bana asla annemle bugün tekrar kavga ettik bir yemek yapmaya çalıştım ya ağzımdan burnumdan getirdi
Anneni ustan gibi düşün ustalar kızar da söver de :)
İlla vardır
Vardır
Vardır
Neyi mesela
Ev işi yemek
Sen yap evişlerini ve yemeği
Yapacağım yapmayacak mıyım sanki daha evlenmedim başlangıç aşamasındayım her şeyde bakalım inşallah geliştiririm kendimi annem zaten dedi ben kızıma hiç bir şey yaptırmadım diye kayınvalideme de dedi et kesmekten midesi bulanıyor
Herşeyi?
Aynen ev işi yemek
Kocan mı öğretecek:)
Hayır zamanla kendisi
Yardım almadan
İnternetten öğrenilir
👍 kolay gelsin
Çok bence 😀