Bir bayanda ev kadını olmuycagını nasıl anlarsınız? Diyelimki evlendiniz bu kadınla sonumuzun olmuycagını nasıl anlarsınız
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eger esinizde cok fazla mudahale edecek, karisacak, sizde soru isareti olusturacak konu buluyorsaniz.
Tebrik ederim 👏👏
Bu dediğinizi yaşadım ve gördüm ve bu tür kadınların narsist olma olasılığı yuksek yani kışlık bozuklugu
Rica ederim umarım eşinizle aranızı düzeltirsiniz
Düzelmez Ki boşanma davası açtım 😂😂 ondan kurtulmak icin
Hakkınızda hayırlısı olsun ikiniz icinde.
Benim için olacağı belli de onun için sanmıyorum bir insan yaşadıklarından ders almaza aynı havda gider
O kişi siz olmayın..
Kiminle olursa olsun ama siz olmayın bakın sizi tanımıyorum isteyim Şu an kahvaltımı yapmadim neden bunları yazıyorum size.. aileye güven azaldı.. kadına güven azaldı.. erkeğe güven azaldı.. bunda payınız olmasin diye tüm çabam.
Bir kadın kocası dışında birden fazla erkekle konuşuyorsa tabiki güven olmaz değilmi güvenden bahsetmişsiniz eğer kadın olsun erkek olsun eğer karekteri yerleşmemişse güven olmaz bazı insanlar evlendikten sonra kendini belli ediyor öyle kadınlar varki kocaları gözü kapalı güveniyor niye hareketleri söylemleri ne bakıyor bu durum erkekler içinde geceli tabi
Evet sonuna kadar guvenilecek erkek ve kadın var tüm kalbimlede inaniyorum ancak şu an söz konusu olan kadin güvenilmez birisi ona göre temkinli davranırsanız daha makul olacaktır.
Yaa kusura bakmayiniz yorumu farkli soru için yazdığımı saniyordum
Sizin eşinizle alakali yazdığım bir durum değil kusura bakmayiniz tekrardan
Güvenilecek kadin ve erkekler var umarım iyiler iyilerle olur
Hem iş hem yorum yazmaya çalışırsanız böyle olur.. evli bir kadın bekar bir adamı rahatsiz ediyormuş yaptigim yorumlarım ona yazıldığını düşünerek yapılmıştır sizinle alakalı değil yanlış anlaşılma için özür dilerim :(
Hayat öyle değil. iste iyilere iyiler denk gelmiyor
Iyi düşünelim iyi güzel şeyler olsun
Hala akli disardaysa. Yemek yapamiyorsa. Durmadan gel disarda yiyip, icelim diyorsa
Ben çok iyi anlarım bak bunun ayrımını biraz kendimden de misafirliğe gittiğimde anlayabiliyorum bunu
İyi ev hanımı oldum diye boşadı kocam. Neymiş onu hayatımın merkezine koymuşum?
Senin kocan tam bir dangalak mış ha kimseyi hayatının merkezine koymakta hata ancak bu hayata değer verene değer vereceksin ister eşin ister annen isterse başkası olsun
Kaçtı resmen günün sonunda. O sahip oldugu şeyin nankörü oldu
Bu nedenle birini boşa yanda yeni gördüm
Öyle işte ailesi de verdi gazı mutlu değilsen oğlum diye diye
Bunduygununçok iyi anlıyorum ben şunu öğrendim değer vermeyene değer vermiyceksin bu arada tekrar evlendi değilmi eski eşin
Yeni boşandık. Ben bilmiyorum şu an ne yaptıgını
Öyle insanlar hep yedekte birileri vardır
Bilmiyorum vardır yoktur ben ondan başkasına bakmadım
İşte ondan dolayı kaybetmisin başkasına bakman lazimda demiyorum tabi herkes kendine yakışanı yapıyor bu hayata inanın buna
Ben ondan başka kimseye göz ucuyla bakmadım evliliğüm boyunca her şey onunla güzel olsun istedim. Ama o bunlarla yetinemedi demek ki
Sen en iyisini yapmışsın dediğin gibiysen o kaybeti inanın ve önceden dediğim gibi bu tür insanların sonu belli herşeyi zaman gösterecek
Başta demiştiniz iyi bir koca olmaya alıştığım için başıma geldi
Benim gibi sürekli yatıyorsa anlaşılır
😂
Zayıf kadınlar iyi ev kadını olamıyormuş😂
Niye iş o
Evlenmeden anlaşılır
ev kadını ne alaka ya çalışan biri evlenemez mi
Farkındaysan burada çalışmasın demiyorum çalışan insanda da ev kadını olur bu soruyu farkındaysan karektere üzerine sorulmuş bir soru