İlahi adalet nerde Allah için tükendim artık?

Evli adamla ilişki yaşamıştım bekretimi aldı bütün her şeyimi onunla yaşadım sadece onunla yaşadım zaten bedenimi kullanmış ruhumu duygularımı psikolojimi hepsini kullanmış yakaladıktan sonra da yapmadığını bırakmadı adam bana hukuksal psikolojik savaş açtı sanki ilişki yaşanmamış gibi bir senaryo çizdi karısıyla beraber yaptılar eminim. Uzaklaştırma aldırdı sürekli kadına söylemiyim diye ben kadına söyleyince ihlal ettim diye gidip ihbar etti üç gün hapis bile yatırdı. Ben hapisteylen çocuğunun doğum gününü kutluyorlardı nerde ilahi adalet?

27 yaşındayken hayatımın içine etti 30 yaşına gelmek üzereyim üç senedir yaşayan bi ölüyüm son bir senedir yapmadığı kalmadı zaten inthar edemem günah ve kendime zarar veremem ama yaşamıyorum resmen hergün ağlıyorum bedenimin ruhumun kullanıldığına mı yanayım sonrasında yapılanlara mı yoksa hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam etmelerine mi?

Kadına hiç üzülmeyin ne muhtaç ne aciz adamdan çok daha zengin bir kadın eğitimli ona rağmen devam ediyor o evliliğe bense bütün bunları yaşadım yetmezmiş gibi

adamın benle birlikte olduğu yazlıkta yaşıyorlar hala nerde ilahi adalet?

İlahi adalet nerde Allah için tükendim artık?