Annem babama flörtümün olduğunu söylemiş, gün içinde babam hesap soracak kesin ne diycem hiç konuşmadık bu konuları daha önce?

Şimdi sorumu görünce muhafazakar bir ailen mi var diyeceksiniz hayır hatta kapalı kimse yok bizde ama tutucu bir ailem var. Hic sevgilim olmadı, ilk kez biriyle flörtleşiyorum, aslında başta saklıyordum ama annem ansızın ondan gelen bir mesajla anladı. Akşam babam gel meyve sordum nar seversin ye diye çağırdı. Annem de odama gelip anlattım daha fazla saklayamadım özür dilerim dedi. Bunlar güya evlendiğine birbirlerine söz vermişler aramızda asla yalan dolan ve sır olmayacak diye. Bu yüzden anneme huy olmuş maalesef.

Hadi dün bir şekil uykum var diyip odamdan çıkmadım ama bugün illa konusunu açacak. Ben babamla hiç böyle mevzuları konuşmadım ki zaten çok çekingen biriyim, ne demem gerekiyor sizce?

Bir de babam benden şüphelenip biri mi var demişti ona ilk kez yalan söyleyip aaa ne alaka falan diyip geçiştirdim kaç kez ondan dolayı da utanıyorum.

Bu arada bizimkilere göre flört veya sevgili fark etmiyor. Erkek-Kız arkadaşlığı yoktur derler.

Annem babama flörtümün olduğunu söylemiş, gün içinde babam hesap soracak kesin ne diycem hiç konuşmadık bu konuları daha önce?