Ailem beni görücü üsulu evlendirip kaynana ve kayınbaba ile yaşamam için teşvik ediyor?

Ne kadar istemesem de ailemin isteğiyle uzaktan akrabam olan biriyle tanıştım benden iki yaş büyük Almanya’da yaşıyor kendisi ile evlenirsem Almanya’da yaşamam gerekecek ben de şart olarak ailesiyle kalmak istemediğini söyledim yani evlenince ayrı eve çıkmak istediğimi söyledim bu kişi de ısrarla ailesiyle yaşamak istediğini söyledi eğer kabul etmezsem bu işin olmayacağını söyledi ailem de bana şu an psikolojik baskı yapıp hemen ayrı istenir mi diyor önce çocuğunuz olması lazım ayrı çıkmanız için diyorlar hayır ben 24 yaşındayım niye onun anne babasının karını çekeyim Bir de bu işin olmayacağını anlayınca bana yedirdiğini içirdiği şeylerinparasını çattı haram etti sizce bu kişiyle ne kadar sağlıklı bir evlilik olur Ve babası bana şöyle bir beyanda bulundu sen oğlumla evlensen bile ayrı isteyemezsin öyle bir hakkın yok diye tehditkar konuştu annesi bana sen kaynana Kaynata düşmanısın şeklinde kötü sözlerde bulundu siz olsanız nasıl bir yol izlersiniz kaynanayla kalmak ne kadar doğru sizce

Ailem beni görücü üsulu evlendirip kaynana ve kayınbaba ile yaşamam için teşvik ediyor?