Annem babam beni haketmiyor evlenip kendi ailemi kurarak doğru mu yaparım?

Annem babam ben çok küçükken ayrıldılar onların yüzünden hiç aile ortamı sevgisi tadamadım. babam başka bir kadınla evlenip sanki benim için fedakarlıkta bulunmuş gibi davranıp senin için herşeye katlandım filan dedi sanki kadınla benim için evlenmiş. Annemle kaldım beni ordan oraya sürükledi bir sürü okul değiştirdi bir sürü mahalle değiştirdi hiçbir yere bağlanamadım alışamadım onunda yüzünden neymiş kiralıkmış evler bilmem ne. Sevgilileriyle muhatap oldum saçma sapan iletişimlerde bulundu hastalandı filan. İkiside bana düzenli huzurlu mutlu bir aile ortamı vermedi bana bişey yaşatmadılar bugüne kadar mutluluk anlamında. Ne eğitim hayatım ne kendi hayatım düzen mutluluk içinde geçmedi istediğim hiçbir şey olmadı. Her istediğim duygu içimde kaldı. Benim hayatımı bilip benimle herşeye rağmen birlikte olmak isteyen evlenmek isteyen beni sahiplenen birisi var bende şans vermeyi düşünüyorum bundan sonra maddi manevi rahat içinde yaşamak istiyorum. Kendi ailemi kurmak doğru geliyor siz ne dersiniz?
Annem babam beni haketmiyor evlenip kendi ailemi kurarak doğru mu yaparım?