Esimin ailesini hastaneden kovduğum icin haksizmiyim?

5 yasinda bir kizim var. Esim cerrah ve ben avukatım. 3 gun once isten eve geldim kizim yukarıdaydı bakicisi ile. Yukari ciktim ve kızımla ilgilendim. Asagida calışma odama gecmek icin indim kızımda o an bana bir sey göstermek isterken merdiven boşluğundan asagi düştü. Hersey cok hızlı oldu ve apar topar ambulans cagirdik esimin calistiçgi hastaneye gittik.

Esimin is arkadaşları yardimci oldu esim o sirada ameliyattaymış ve onu aradigimda da acmamisti zaten. Benim babam vefat etti annemde yurtdisinda yasadigi icin hemen gelemedi. Neyse kayinvalidemlerin bir sekilde haberi oluyor ve hastaneye damliyorlar. Kayinvalidem ve görümcem bana demediklerini birakmadilar. Ne kotu anneliğim kaldı, ne beceriksizliğim ve daha neler neler.

Kizim ameliyattayken, esim, annem, ailem yanimda yokken bana orada neler dediler. Esimin is arkadaşları beni sakinleştirdi yanimda durdular ya. Biraz kendime geldigimde ve kizimin iyi haberini alınca herkesi oradan kovdum ama nasil bagirip cagiriyorum. O sirada tabi esimde geldi beni tutmaya calisiyor ama cinnet gecirdim resmen herkesi tuttuğum gibi attım oradan.

Esim simdi bana onlardan özür dilemem gerektiğini ve eve davet etmem gerektiğini söylüyor. Ben ise hakli oldugumu düşünüyorum. Benim annem yanimda degil babam yok diye uzerime bu kadar gelemezler. Aci çeken bir annenin uzerine bu kadar gidilmez, gidilmemeli. Sizce esimin ailesinden özür dilemelimiyim?

Esimin ailesini hastaneden kovduğum icin haksizmiyim?