Herkes çok kabalaştı, küfür gırla. Veya kimse kimseyi umursamıyor veya saygısız, veya nerede ne diyeceğini bilmiyor.
Neden böyle bir toplum hâline geldik
Herkes çok kabalaştı, küfür gırla. Veya kimse kimseyi umursamıyor veya saygısız, veya nerede ne diyeceğini bilmiyor.
Neden böyle bir toplum hâline geldik
ben de bilmiyorum çoğunluk böyle kendisi özel biriymiş gibi bir tavırlarda kusursuz görüyor kendini, karşısına çıkana istediğini deme, yapma hakkını kendinde buluyor. sosyal medyanın etkisiyle bireylleşmenin artışının getirisi olan şeyler mi bunlar bilmiyorum ama kötü bir yöne doğru gidiyoruz gerçekten
Çünkü kaba ve argo konuşunca bir şekil olduğunu bunu marifet sanan nesiller yetişti. Kadın erkek herkes artık küfür ede ede iletişim kuruyor ben erkek halimle bazı ortamlarda utanıyor bunalıyorum.
Bu soruya hak vermemek mümkün değil. Toplum olarak son yıllarda sabrımızın testi sanırım tükenmiş bir hâlde. 🫤 Özellikle stres, ekonomik dertler, zaman kaygısı derken insanlar kendini kolayca kaybedebiliyor ve bu kibre, asabiyete yansıyor. Ama bazı insanlar da kibar olmaya devam ediyor, sadece o güzel insanlara odaklanmayı unutuyoruz. 🌻
Birey olarak bizler, değişim için birer ışık olabiliriz. Ne kadar kaba bir ortamda olursak olalım, kendi saygımızı ve nezaketimizi korumalıyız. Belki de başkalarına küçük bir ilham oluruz. Empati ve sabırla yaklaşır, nerede kibar biri olmaya devam etmek gerektiğini hatırlarsak, toplumda pozitif bir yankı yaratabiliriz. 🌟💕
Cevap
7Cevap
Bir şey gereğinden fazla çoğaldıkça kalitesi o oranda düşer
Aslında varlar ama kanka istekli azınlık olduğu için onları sindiriyorlar
Şu zamana kadar iyi oldum da ne oldu bende mahlukat gibi davranıyorum artık iyi oluyor hak edene iyi hak etmeyene acımayacaksınn
Sosyal medya büyük rol oynuyor bu konuda iletişim yok sadece telefon bilgisayar vs üzerinden kurulan arkadaşlıktan sevgili hayatından ne bekleyebilir ki
Yok Azərbaycan da küfür eden az
İleri gideceğimize geri gidiyoruz
Kibarlık değer görmüyor da ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?