AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
Ama koca bulamamış olman onun sorunu değil ki senin sorunun
Bu seninle alakalı sevgilin yok mu söyle istemeye gelsinler seni
Öyle düşünme bu işler nasip.
İnşallah sende tez vakitte hayırlısıyla evlenirsin.
Sen de benim gibi oldun sanırım kuzen benden 3 yaş küçük evlendi sanırım biraz kıskanma mı oluyor ne
Oluyor gibi gibi
geçen berbere gittim oğlan lise mezunu onın ablası küçük olduğu evlenecekmiş benim yaş 27 oldu ne evlencek para var ne de partner aile desen yok işler iyi değil
Hayat herkese adil değil işte kimisi evleniyor mutlu kimisi evleniyor mutsuz kimiside neden evlenemiyorum diye üzülüyor hayat bayat
benim dayımda 40 ından sonra evlendi ama pek de mutlu değil gibi çok da heveslenmek gerekmiyor aslında
Ne alakasi var talibi varken evlenecek tabi dur ablami bekleyiyim deyimcek herhalde
Sıra diye bişey yok. Kim önce bulursa evlenmek isterse o evlenir
sevdiğini bulduysa evlensin seninle ne alakası var
her ailedeki kadınların 1 yprak hakkı vardır haklısın sen ona nasip olan yaprağı istiyorsun ama yaprak kime düşer belli olmaz. :D
Bana düşmediği kesin
sana da düşer neden karamsarlık yapıyorsun
Öyle ama bu yaşa kadar olmadıysa bundan sonrada olmaz zaten
niye olmasın ki bende 33 yaşındayım hayatımda da kimse yok ama olabilir yani.
Bacın seni beklemeye bekler de, sevgilisi onu bekler mi :) bir de bu taraftan bak
Evlilik ve ölüm kaderdir demek kardeşinin kaderinde senden önce evlilik
Bulmuş evleniyor sen bul sende evlen kıskançlığın anlamı yok
Kardeşinin mutluluğunu paylaşmaya odaklan. Bu hislerin hiç iyi değil.
Bu işlerin sırası olmaz sen geç evleneceksin diye onunda nasibinden vazgeçmesi yanlış..
Tamam da ne hakkı. 8 sene fazlan var evlenseydin
E sen evlen o zaman hak derken bence koz kardeşin demeli abla ben evlenicem hani falan diye
Ben de aksine kardeşim evlensin istiyorum benden önce çünkü bir yaş Küçük
Damat adayı getirdin de onlar mı hayır dedi
neden hakkına girilsin demek ki böyle olması gerekiyordu.
Ne yani, sen kimseyi beğenmiyorsun diye kardeşin bekar kalmak zorunda mı?
Hak ile değil de evlenecek kişiyi bulmakla ilgili bir şey değil mi bu?
Niye hak olsun kimse sana koca bulma evlenme demedi. Kız kardeşin evlenince mi evlilik aklına geldi.
Keşke herkes benden önce evlenseydi de hiç evlenmemiş olsaydım diyeceğin gün gelince bu soruna pişman olacaksın
Neden evlenmek kötü bir şey mi
Neden öyle oldu acelesi neymiş
Sor annen belki senden önce koca buldu dayanamıyor
Onun nasibi erkenmis olabilir yani kötü bişey yok bunda
Ne yapacak 40ına kadar evlenmesen kız seni mi bekleyecek
Alakası yok. Takma kafana. Öncelik sırası diye bir şey yok. Hayat ne getirirse. Nasip.
ne hakki be evlenseydin sende omur boyu seni mi bekleyecek, bu mantigi da anlamis degilim sacmaliga bak arkadas...
29 Yaşına kadar sağda solda adamlarla gezeceğine düzgün bir adam seçip evlenseydin, şimdi hiç ağlama
Benimde erkek kardeşim benden önce evlenecek gibi 😒😏😒😏
Sevgilin veya erkek arkadaşın var mı?
senin manitanla evlenmiyorsa hiç bir şeyine girilmiş olmuyor
Erkek kimi kaparsa erkek onu seçmiş demekki yapacak bir şey yok
Erkekler mi karar veriyor
Elbette tabiki
Bence hiç kötü hissetme şanslı olduğunu düşün hele de elinde mesleğin varsa daha ne istiyorsun birini hayatına alıp sorumluluk altına girmek kolay değil ki devrin gençleri de pek evliliğe uygun değiller.
O nasibini bulmuş napsın sen evleneceksin diye yıllarca beklesin mi kardeşin adına mutlu olman gerekiyor sende nasibin bulduğunda evlenirsin ne var bunda
Beklemesi gerekiyor
Ama kız bulmuş daha senin ne zaman bulup evleneceğin belli değil onu neden böyle eli kolu bağlı bekleteceksin
Neden böyle bir düşünceye kapıldın ki bırak mutlu olsun günü gelince sende evlenirsin
Ne alaka evlilik bir başarı mı? Kısmet işi bu bu
İnanlar başarı olarak görüyor
Yav ne başarısı bizim başarımız bir erkeğe mi bağlı evlenenlerin çoğu iki seneden sonra bekar parası olup gezen kadınlara özeniyor sen kendini sevsene
Dogru diyorsun işte insanlar yüzünden böyle düşünüyorum
İnsanları umursarsan hayat cehennem olur umursama evlensen de bu sefer çocuk ne zaman derler asla susturamazsın
Kendin yıllarca kendine bir erkek bulsaydın ya? Kız kardeşin evleniyor diye neden senin hakkına girsin? Çok kıskançsın. Allah biliyor görüyor.
Erken evlenen erken bosanir hayatini yasar. Ama gec evlenirsen hic ayrilmazsin. Karakter oturmus olur hedefler belli olur
birisini bulup evlenicem dedinmi? sen bulupta o öncelikli davranip evlenicem dediysede olmaz ablan evlensin bi sonra sen demeleri de haktır kız evlenmek istiyor yuva kurmak istiyor senimi beklicek?
Evlenecek birini bulmaman kardeşinin suçu mu ki seni beklesin
Beklemesi lazım
Hayır beklemek zorunda değil, senin yaptığın şey bencillik kimse kimseyi evlenmek için beklemek zorunda değil evlenmek isteyen evlenir.
Evlenemedim diye suç benim mi oldu sonrada insanlardan evde kalmış muamelesi gör
Evde kalmak tabiri saçma benim için. Tercihlerle alakalı senin birini aramayışınla ilgili veya teklifleri reddettmenle. Bu işler nasip işidir, kardeşinin nasibi önüne çıktığı için evleniyor. Elbet seninde nasibin bekliyordur ama bu süreçte kardeşinin de seninle birlikte nasibini bulduğu halde beklemesini istemek çok yanlış ve bencilce olur.
Ya bende aynı şeyi yaşamıştım kizkrdesim benden önce evlenmişti ben onla berebar bulmuştum birde bulduğum kisini beni bırakıp başkasını aldı güzel krdesim ihanete uğramış tüm üzülme vardır bir hayir
Kardeşlerim benden önce evlendi başa çıkılacak bir şey yok
benim de benden küçük iki kardeşim evlendi zoruma gitti ama yapacak bir şey yoktu
Bir abla olarak boyle bir kiskancligi ne yazik ki anlayamiyorum...
Sirayla degil bu isler , nasiple.
Neden hakkına girmiş nasibi gelmiş evleniyor ne güzel Mutlu olman gerekirken kardeşin evleniyor diye kıskançlık yapmanın gereği yok
Senin karşına hiç talip çıkmadı mı bu yaşına
Çıktı ama ben istemedim
O zaman böyle söylemeye hakkın yok o ıstemıs evlenıyor senı bekleyecek degılller
nasip diye birsey var gercektende. senin nasibin daha sonradir ve dahada iyi olucaktir belki. sabirli ol. ve kardesini sakın kiskanma. onun icin iyilikler isteki sanada iyilikler gelsin
boş ver bence o yaşlarda evlendi evlendi yoksa zor olur hevesi varken evlensin
her şey nasip meselesi bende 36 yaşındayım hala bekarım :)
Bunun vakti olmaz, büyük önce evlenir diye kural yok nasibi olan evlenir
Sinir bozucu akrabalara dikkat et. Nasip kısmet kardeşim için çok mutluyum. Allah mutlu mesut etsin deyip geçiştimek en mantıklısı. Kardeşin için çok erken bu arada seninki normal şu devirde.
Senin yaşın normal ama kardeşin küçük ya. 21 küçük bi yaş. Okumuyor mu?
29 yasindayim ciddi iliski ariyorum uygunsa tanişabilir miyiz
Gel sende benle evlen yıldırım hızıyla nikah kıyar onları geçeriz
Eş bulup evlenseydin ondan önce sende seni tuttular mi sanki uzulcek bir şey yok bulan gidicek
Sana sordu mu müsade aldı mı aldıysa sıkıntı yok ama gerisi yanlış
Başa çıkman gereken durumun ne olduğunu anlayamadım?
Yani hocam sen gitmek istedin de seni vermedilersw evet hak ama değilse hakkına girmemis oluyorlar. Ama durumun bence de biraz üzücü bi de toplum direkt evde kalmıs muamelesi yapıyor. Bence sen de artık bulmaya çalıs birilerini :(
Ne alaka ki sen ablasın diye erken mi evlenicen ne hakkı senin kocanı mı çaldı mağarada mı yaşıyorsun
O bulmuş evleniyor sen bulsaydın sende evlenirdin. Napalım şimdi kardeşinin işini mi bozalım.
Ama bulamiyorsam benim suçum mu?
Bulursun bulursun kısmet işi biraz da bunlar. İnsan içine çık sosyalleş biraz gerisi gelir.
Hayır senden daha şanslı olduğunu gösteriyor sende çabuk olsaydın
@fatihler_gebersin neden fatihler gebersin
Sorularıma bak öğren
Tamam seni takip edeyim sorularına bakayım sonra konuşuruz tamam mı
Birkaç tanesini okudum bu Fatih gerçekten o***** çocuğuymuş
Harika sonunda benimle Aynı fikirde olan biri çıktı
Ya ben size hayranım zaten bu kızlar nerede buluyor bu kadar o***** çocuğunu nasıl buluyor merak ediyorum
Çekim gücü
Bak ona ben de inanırım ama sonuçta galiba hiçbir şey çözemedin
Neyi ya o kadar yakışıklı ki her defasında aldanıyorum ister istemez işte
Evet ben de bu kızları anlamıyorum ya bu yakışıklılara böyle düşüyorlar sonra yok param gitti yok kızlığım gitti yok o gitti yok bu gitti sızlar duruyorlar sonra
Var mıdır acaba benim gibi parası olmadığı halde parasını kaptıran
Ben ben çok ilginç bir hikayem var
Yazsana özelden buradan anlatamam sonra madara olurum
Sen erkeksin ya gerek yok
Peki sen bilirsin
Ahım şahım bi evlilik beklentilik içinde olursan böyle izlersin işte
Öyle bir beklentim yok
Ya tipten yargılarsınız insanları ya da yok ben yapamıom edemiom o bu dersen çok beklersin daha
Böyle düşünmen garip bende ablamdan önce evlendm hic böyle bise demedi aksine mutlu ol yeter dedi degisik bi düşüncen var