Ben 29 kız kardeşim 21 yaşında ama benden önce evleniyor bu durumdan nasıl başa çıkarim ben kendimi kötü hissediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
7 ayNe alaka böyle kural mı var?)) talibin varsa sen seviyorsan birini o da razı ise gelsin istemeye önce sen evlen, yoksa eğer bırak kız evlensin🤦🏻♀️ Her şey zamanla senin zamanını beklemekle onun altın zamanı gidiyor onun hakkı ne olacak? Ben evlenmeye çok meraklı olmadığım için talib olsa bile geri çevirirdim ve benden küçük ablam evlendi önce bana hatta sordular izin veriyor musun diye, dedim aklınızı mı kaçırdınız ne alaka😂 isteseydim zaten ben önce evlenirdim. Şimdi de benden 6-7 yaş küçük kardeşlerim evlenecek Allahın izniyle yakında. Hee ne olsun?)) Ben kendim isteyince evlenmiyorsam onlar da isteyince evlenmeli. Var mı sevdiğin biri?
39 Yorumla- 7 ay
Benden küçük ablam
- 7 ay
Öyle yazmışsın ne soru işareti koyuyorsun
- 7 ay
@Kızlardasormasınm Birincisi benden yaşça küçük olsanız da, büyük olsanız da daha önce tanımadığınız birine sen diye mi hitap edilir? İkincisi evet ben yazdım da Siz sonradan neden tekrar yazıyorsunuz? Yazı sorunu varsa yazın bileyim ileride böyle hata yapmayayım.
- 7 ay
Sosyal medya burası resmi kurum değil
- 7 ay
@Kızlardasormasınm Hâlâ insansınız değil mi? Sosyal medya olması insan olduğunuzu unutmanıza sebep değil. Ne güzel bahane bulmuşsunuz öyle tebrik ederim, nasıl isterseniz öyle devam edin. Sosyal medya olduğu için ven de son sözümü yazmak istedim. Haa bu arada yorum benim yoruma "kashar" olan Sizsiniz. Bunu da sosyal medyanın verdiyi yetkiye dayanarak yazdım. Ne güzel hak verdiniz bana derin minnettarlık içindeyim şu an
- 7 ay
Madem sizi bizli konuşmak istiyorsunuz ve bana terbiyesizce bir yorum yapıyorsunuz burada ahlaksızın kimin olduğunu görmüş olduk saygısızsınız saygı bekliyorsunuz ama işte bu sözle birlikte terbiyesiz olduğunuzu göstermiş oldunuz teşekkürler
- 7 ay
Nerede ne konuşması gerektiğini bilen bir insanım sizden öğrenmeyeceğim
- 7 ay
Sizin bir ithamınızla o seviyeye inemem ama siz bana bu ithami yönelterek gerçek kasharın kimin olduğunu göstermiş oldunuz 😂😂😂
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
7 ayHakkına girmiş olması ne alaka? Senden önce birisini bulup evlenmeye karar verince ailenin “aaa kızım ablanın hakkına giriyorsun, sevgilini ablana vericez o evlenecek. Sen sıranı bekle” mi diyeceklerdi saçmalama allah aşkına. Zaten çok erken bir yaşta evleniyor sen bekarlığının keyfini çıkart
132 Yorumla- 7 ay
Sesli güldüm:)
- 7 ay
Bence de hayatını yaşasın bekarlık sultanlıktır
Senin yakın zamanda evleneceğin yoksa neden seni beklesin ben 25 yaşında evlendim ablam 31 yaşında hala bekar asil sen ona engel olmaya çalışırsan sen onun hakkına girersin bı de bu işler kader kaderin önüne gecemezsin Allah öyle yazmış belki sen çok geç evleneceksin. Seni mi beklesin
80 Yorumla
Hayır, hakkına girilmiş olmaz.
Evlilik sırası diye bir kural yok, herkesin nasibi, zamanı farklı.
Kardeşin senden önce evleniyorsa bu senin şansını azaltmaz;
senin yolun, senin vaktin geldiğinde zaten olacak.
Kısacası; bu rekabet değil, kader sırası.62 Yorumla
Soran7 ayNe kadermis arkadaş
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumun seni üzmesi çok normal, ancak unutmamalısın ki herkesin hayat akışı farklıdır 🌸. Kardeşinin evleniyor olması senin hakkına girildiği anlamına gelmez, kimse hayatında bir yarış içinde değil. Belki de senin karşına çıkması gereken kişi için bir süre daha beklemen gerekiyor, kim bilir? ❤️ İlişkilerde doğru zamanlama çok önemlidir ve şu anda sıran gelsin diye acele etmek yerine hayatına odaklanabilir, o süreyi kendini geliştirmek için değerlendirebilirsin.
Kardeşinle bu konuyu açıkça konuşup hislerini anlatmayı dene. Onun mutluluğuna destek olmak, kendi içinde yaşayacağın olumsuz duyguları da hafifletebilir. Her şeyin senin için güzel bir şekilde sırasını beklediğini unutma 💫.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
113
Cevap
115Cevap
Gizli Üye(30-35)7 ayBenim arkadaşım da ablasından önce evlendi. Arkadaşımın yıllardır sevgilisi vardı nerdeyse 7 yıllık sevgilisiyle evlendi. Ablasının hayatında kimse yoksa o ne yapsın. Hatta arkadaşım kendisi de der ben ablamı beklesem hayat boyu evlenemezdim diye. Arkadaşımın şu an çocuğu 2 yaşında ve ablası hala bekar. Sen de kendini kötü hissetmeyi bırak, kardeşinin en mutlu gününde en yakını olarak onun mutluluğunu paylaşmanı tavsiye ederim. Evlenmek istiyosan da çevreye haber verin belki biri çıkar sana da ve çok seçici olma.
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı.
7 ayGeç bu eski kafa adetlerini.
Senden önce onun kısmeti çıktıysa onun suçu ne? Kardeşimde benden önce evlenmişti. Sen beni bekleme dedim, evlen dedim. Sende aynısını yapabilirsin şekerim.
Sende bul birini sende evlen. Kıskaçlığa gerek yok.
20 Yorumla
7 ayÖncelikle kendinle aranı düzeltmen gerekir diye düşünüyorum. Yani senin bu yaşadığın üzüntü kendinle barışık olduğunda azalacaktır🤗🤗 kız kardeşinin hayatı ayrı, senin hayatın ayrı. Belki senin yaşadığını hissedemem ama arkadaşlarım ikinci çocuklarını doğuruyor mesela benim, ben de bir burukluk hissediyorum ama kendime yöneliyorum sonra. Elbet geçecek ✨️✨️
20 YorumlaValla benimde öyle olmuştu hiç gocunmadim hatta bana niye izin verdin dedi akrabalarım. Yani normal bence.
Tabi sonrasında canım sevgilimle kacmaaydim daha güzel olacaktı çünkü bu seferde kıskandı kaçtı oldu halbuki öyle bişe değildi. Düğüne gidememistim
10 Yorumla
7 ayDoğru insan, seni değiştirmeye değil, anlamaya gelen kişidir.
Yanında sessizlik bile huzur verir.
Ne gözü kamaştırır, ne de karanlıkta kaybolur; sadece aydınlatır.
Ve sen, onunla olduğunda ilk kez kendin olmanın ne güzel bir şey olduğunu fark edersin. Onun için bu konu da acele etme bence.00 YorumlaKötü hissetmen normal. Ama hakkına girilmiş olduğunu düşünmüyorum. Kimin önce kısmeti açılırsa o önce evlenir. Çevremde de çok fazla örneğini gördüm. Ben de abimden önce evlendim. 8 buçuk yıldır evliyim. Abim hâlâ bekar. Onu beklemeye kalksam evde kalırdım. Mesela eşim de kaynanam senin gibi düşündüğü için, ablası evlenene kadar beklemiş. Onlar sırayla evlendiler yani.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayYa ne olacak kızım ha senden önce ya da senden sonra ne farkı var ki. Belki senden önce eş bulduğu için erkenden evlenmiştir ya da uygun görüldüğü için evlenmiştir buna çok takma kafanı..
Zaten her evlenenin sonu ayrılıkla bitiyor bu zamanda.. Sen haline şükret bence..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 aySende evlenebilicek ışık karakter sorumluluk görmemiştir ailen... Bu siteye giren kız evlenemez zaten. Özellikle evlenmeden önce çaktırmadan sormak aklıma geliyor girdiyse buraya daha adam olmaz o kızdan... Boşanma garantili ürün almaya gerek yok.
014 Yorumla
Soran7 aySen neden bu siteye giriyorsun mal
Cevap sahibi7 ayBu tipleri tespit ediyim de karşıma bu davranış sitilinde biri girerse yolun başından dönebiliyim diye.
Soran7 ay😂😂😂😂
Cevap sahibi7 ayKız kardeşin buralar da takılmıyordur. Seninle ilişkisi iyi bile değildir. Bu siteye giren kadınla aşko kuşko ilişkisi çıkar belki zor o da ama ikili ilişkileri yürütemez cinsiyet fark etmeksizin.
Soran7 ayNe boş konuştun arkadaş
Cevap sahibi7 ayİşte bu 😛 "Ne boş konuştun arkadaş" Kadınların sözlükte " haklısın evet öyle 😴" demek manasına geldiğini bilemezdim. İşine gelmediğinde ama karşı tarafta son derece haklı olduğunda kullandığınız cümle.
Soran7 ayBırak bırak böyle tiplere konuşmaya değmez
Cevap sahibi7 ayEvde kalmış bir kız kurusu daha... Adaşını dinle ve kalabalık yapma. Çekil kenarda otur sessizce.
Soran7 ayKız kurusu sana koysun
Cevap sahibi7 ayHasssktirr 😱 Evde kalmaktan kız deniz atına dönmüş... Siki çıkmış önde arkada * 😱🥶
Soran7 ayHahahahaha
Cevap sahibi7 ay"Amcacığım 20 yaşında gencecik bir kıza evde kaldın demeye utanmıyor musun" Kızım sapık mısın sen? Var mı sende? kafayı yemiş 🤪🤙 Bu dediğini 29 luk trans dübel aqlamız demeli kendini felan pürüzsüzüm parlak canlı gibi satabilsin ki alanı olsun... sen misafir oyuncu olarak bunu yapıyorsun. Soru sahibini utandırıyorsun pürüzsüz amcığınla. Yapma. kapatma şu karının nasibini💅
7 ayNe hakki ya maddi olarak diyorsan zaten türk kültüründe çoğu şeyi erkek sağlıyor. Seni isteyen biri yoksa ailenin ne sucu var? Yaslariniz yakin bile degil
57 Yorumla
Soran7 aySuç benim mi kimse istemiyorsa
- 7 ay
Napsinlar damat mi bulsunlar
Soran7 ayEvet
- 7 ay
Ahahahahhaha soyle bulsunlar
Soran7 ay😂😂
- 7 ay
Kardeşi aşırı erken evleniyor 21 yaşındaki kız ne anlar evlilikten çocuk bakmaktan
Gizli Üye(30-35)7 ayBende anlamdan önce evlendim çok çektirdi sorun çıkardı ve şu an konuşmuyoruz zaten kendisi de benden 1 sene sonra evlendi belki de kıskandığı için bu kadar çabuk evlendi ve hayatının hatasını yaptı 7 ay evli kaldı hala boşanmaya çalışıyor mahkemesi devam ediyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı. evliliğin bir hak ve rütbe olduğunu bilmiyodum.
keşke evlenmek için evlenmek değil de seveceğiniz birini bulup evlenseniz en azından bi halta yarardı belki.
13 Yorumla
Soran7 aySadece hak edenler mi evleniyor haha
Soran7 ayAnladım
7 ayNe alaka kötü niye hissediyon ne biçim kardeşsin sen fesatcı
benim de ablam var ben önce evlendim ne var bunda kader bu yani kimşn ne saman evlenceği belli değil Allah bilir allahın işine sen ne diye karışıyorsun kıskançlık yapıyorsun
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı.
7 ayKötü hissedecek bir şey yok. Sen sonsuza kadar bekar kalacaksın belki neden sana göre hareket etsin kii. Sadece 21 yaş çok küçük geldi bana. Diğer türlü o da sana erken evlenseydin deme hakkına sahip olmuş olur
10 Yorumla
7 ayKız kardeşin biriyle tanışıp evlenme kararı aldıysa, bunda yapacak birşeyin yok ki. Ama eğer görücü gelip onu istedilerse, ozm başka tabi. Onu beğenip gelmişler demek ki. Bu işler nasip işi, pek yapacağın bir şey yok maalesef..
11 Yorumla- 7 ay
@BeyazPapatya001 tamamen nasip meselesi hocam çok haklısınız
Kendini sorgula o zaman mk
Kardeşinin kısmetini mi kapatacaksın
Bu nasıl bir bencillik
Bul birini evlen sen de tutan mı var?
22 Yorumla
Soran7 ayOlmuyorsa sorun bende mi?
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
7 ayEvlilik nasip kısmet işi.. Demekki senin için hayırlı bir insan henüz karşına çıkmamış. Neden hakkına girsin onu anlayamadım. Mutluluklar dilerim kardeşinede sanada
20 Yorumla Ortada ne suç var nede suçlu evlenmek yuva kurmak herkesin hakkı bunun sırası yoktur çok evlenmek isteyen biri isen bu zamana kadar biri ile tanışıp yuvak kura bilirdin kardeşinin yaptığı gibi allah mesut etsin
01 Yorumla
Soran7 ayİyi tamam
- Aile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı.
7 ayNe alakası var seni mi bekleyecekti? Sen bu yaşa kadar evlenmedin diye suçlusu o değil. Bu kadar kardeş düşmanlığı olmaz ya şaka gibisin. Kimin kısmetinde varsa evlenir. Sen üç beş sene daha ertelersen o seni beklemek mi zorunda?
00 Yorumla
7 ayKardeşinin mutluluğuna sevinmen gerekirken kıskanıyor musun? 29 yaşına gelmişsin senin yaşındaki kadınlar şu an kocalarıyla vakit geçiriyorlar. Sende git bul birini evlen onuda mı biz öğretelim. Birde nasıl başa çıkıcam diyor kardeşini ayıracakmış gibi
04 Yorumla
Soran7 ayBulmuyorum sanane
- 7 ay
O zaman burada gelipte kardeşim evleniyor ben evlenmiyorum demiceksin otur o zaman oturduğun yerde milletin mutluluğunu kıskanma evde kaldın diye
Soran7 ayEvde kaldım ne alaka 29 yaşında evde mi kalınmış oluyor
- 7 ay
Valla ablacım nerdeyse 30 olmuşsun hemcinsimi aşağılayan bir insan değilim ama sorduğun soru çok saçma
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayMillet evde kalmış kardeşi önden gidiyor dicek. Bende bi ara evlenceğimi söylemiştim abim 30 yaşındaydı her türlü engeli koydu sevgilimi “düşman” olarak kaydetmişti rehberine dkdkddk
13 Yorumla
Soran7 ayDüsman olarak mı 😂😂😂
- 7 ay
Aynen baktım çocuk telefonda düşman diye kayıtlı dkddkdk
- 7 ay
Ben böyle eve nasıl enişte getireyim hahaah
Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı. ne hakkından bahsediyorsun ya kızın yaşı evlilik için biraz küçük olmasına rağmen evlenmek istiyor olabilir 29 yaşına kadar evliliğin kıyısına bile gelmeye calismadiysan bu kimsenin hatası değil.. eminim yaşın gelsin diye beklemissindir..
10 Yorumla
7 ayKanka bu his normal; kıyas değil, sıralama sancısı. Hayat sırayla değil, nasiple yürür. Senin hikâyen biraz geç açıyor belki ama emin ol, daha derin kokacak 😌🔥
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı. olayın seninle ve senin hakkınla ne ilgisi var? Herkes kendi hayatını yaşıyor. Neden sana göre yaşasınlar ya da onların kendi hayatını yaşamadı neden seni etkilesin? Hak vs diyorsun bir de
11 Yorumla
7 ayEvlenecek yaşta evleniyor erken evlenenler daha mutlu o yaşta evlenip boşananlar görücü usulü zorla evlenenler hakkına falan da girmiyor bu kadar çocuksu düşünme
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 731 cevap paylaştı.
7 ayBence böyle bir şey yok ya, herkesin nasibi belki de hiç evlenemeyeceksin kardeşin de seni bekleyeceğim diye evlenmesin mi 😄
11 Yorumla
Soran7 ayTabii hic evlenmeyeceğim
Neden hakkına girilsin? Onun kısmeti senden önce gelmiş demek ki. Artık bu büyük küçük olayına takılınması bana çok saçma geliyor. Büyükler kardeşlerini bi salsın ya, olgun bir düşünce değil bu
30 Yorumla
7 ayPeki aile bakanligina dilekçe ver kardeşim sira ihlali yapıp benden daha once evleniyo diye belki evlilikte yaş kıdemi tazminatı alırsın :)
02 Yorumla
Soran7 ayDoğru dedin bak bu neden benim aklıma gelmedi teşekkürler
- 7 ay
Onemli değil 🤣👍
Aile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı. böyle kardeş allah kimseye vermesin böyle kıskançlık kötülük olur mu ya kardeşin evleniyor sevinsene.
02 Yorumla
Soran7 aySevinmiyorum
Aile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. Sen 29 yasina kadar beklemisin turşun cikmiş evlenmemisin birde evlenene gönul koyuyorsun ayip ayip sana yakismiyor hiç yaziklar olsun
05 Yorumla
Soran7 ayBana neden yazıklar olsun
Soran7 ayHahaha
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 ayOnun nasibi senden önce çıkmış Hanım Kız. Sen de nasibini bulursan ondan önce evlenirsin tabii
06 Yorumla
Soran7 ayNasib diye bir şey yok ne uyduruyorsunuz
- 7 ay
Kibirinde boğul xmcuk kafalı yaratık
Soran7 ay😂😂😂😂
- 7 ay
Senin kafan hasta yavrum git tedavi ol
Soran7 aySana tedavi lazım
- 7 ay
Memenle tedavi et beni yavrum
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
7 ayE sen 50 ye kadar evlenmedin diyelim seni mi bekleyecek. Ne münasebet
30 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eee evlenseydin bacım sen daha önce. Ne hakkı yha. Orta Çağ kast sisteminde miyiz Allah'ın aşkına.
50 Yorumla
7 aysenin gibi ablam olsaydı utanırdım kıskanç kardeşine destek olacağına kıskançlık yapiyosun koca delisi
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayBenim Kiz kardeşimde bende once evlendi aramızda 5.5 yas vardi cok takılmadım nasip
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 ayBen 40 yaşındayım
İkiniz de benim hakkıma giriyorsunuz
Ben evlenseydim 40 kere evlenirdim o ayrı konu10 Yorumla
7 ayEee senin evlenmeni mi beklesin öyle bir hak mı var? Mutlu olacağına kötü hisediyorsun🙄 sen de evlen.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
7 ayPardon? Sana evlenme diyen mi var ki? Evlenmek istemiş, evleniyor. Sende koca bul evlen aaa sjwhjsbwbab
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı.
s 7 ayE nolmuş? Belki sen 35 yaşında evlenicen belki o yaşa gelemeden ölücen? Seni mi beklesin? Hayat devam ediyor ve kimse için mutluluk ertelemeye değmez.
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 446 cevap paylaştı. O 3 üncü kocayı bile alır, sende anca avucunu yalarsın
11 Yorumla
Soran7 ayÖyle gözüküyor
3 ayEvet ona söyle kul hakkına girdiğini ve öbür dünyada yakasına yapışacağını kibar bir dille uyar :D :D :D :D :D
00 Yorumla
7 ayyani eşya alınsa tamam da bu farklı bir konu, evliliği statü simgesi olarak görmeyin artık bra.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBazı insanlar 18 yaşında hazırdır bazıları 35 yaşında dahi hazır değildir, hayata pozitif bakmayı öğrenmek lazım kendimizi yetiştirmek lazım Spor yapmak lazım birşeyler öğrenmek lazım bu vesileyle hayatımız dengelenir ve her şey rayına girebilir
00 Yorumla
7 ayBen 22 yaşındayım kız kardeşim 18 yaşında evlendi çocuk yapacak benim daha sevgilim yok, ben ne yapayım 🤣
00 Yorumla
7 ayHakkına girilmiş falan olmuyor, o kendi kısmetini bulmuş evlenmiş. Bu senin problemin, kardeşinin değil.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 524 cevap paylaştı.
7 aySenin sevdiğin veya evlenmek istediğin kimse var mı? Kız kardeşin sevdiğiyle mi evleniyor?
02 Yorumla
Soran7 ayEvet sevdigile evleniyor benim yok
- 7 ay
öyle düşünme kısmetinin nerden geleceğini asla bilemezsin. Kardeşin belki önden evlenerek senin bahtını açmıştır bilemezsin. Belki de senin nasibini kardeşin sana getirecektir. Yani böyle bakınca sorun yok bence.
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
7 ayBoş ver sen daha şanslısın farkında değilsin.
03 Yorumla
Soran7 ayNe şansı
- 7 ay
Bekarlık daha iyi. Ailenin yanında keyfine bak.
Soran7 ayAilede evde insani kafayı yidiriyor
7 ayEvlilikler illa sırayla olacak diye bir kural yokki. Senin de bir talibin mutlaka çıkacaktır. Bence kardeşine destek ol bu süreçte.
00 Yorumla
7 ayAbim evlendi boşandı.. benim üstüme 2. evliliği yapacak. ben hala bekar. Öleyim ben o zaman.
03 Yorumla
Soran7 ayBenimde ölmem gerek fkwiaks
Soran7 ay😂😂😂
7 ayÖnce büyük evlenir diye bir kural yok. Ayrıca kardeşinin mürüvveti senden önce oldu diye bu seni mutsuz etmemeli.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. Sen evde kaldin diye o da oturup seni mi beklesin kudurma
03 Yorumla
Soran7 ay29 yaşında evde mi kalmış oluyor mal ya
Aile & Toplum konusunda 627 cevap paylaştı. Aslında bazı yörelerde o sıra işi var da demek ki kardeşin eline senden daha hızlı tutmuş ama haksızlık bu öyle değil mi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı.
7 ayBenimde en küçük kardeşim nişanlandı. Bende öyle hissettim.
Ama olsun alışıyor insan. Seviniyor ister istemez.00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayNasip diye bir şey yapacak bir şey yok evlensin ne olacak ne güzel işte yuvası olur yigenlerin olur
04 Yorumla- 7 ay
Yigen değil, yeğen*
- 7 ay
Peki efendim kusuruma bakmayın
- 7 ay
Bu seferlik affettim.
- 7 ay
hakkina girilen seyin ne oldugunu anlayamadim, evlilik yas alinca direk olmasi gereken bir sey degil sonucta
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 aysen çirkin ya da beceriksizsin diye evde kalacak hali yok :D
01 Yorumla
Soran7 ayÇirkinlikle ne alakası var
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayBu isler çok da sırayla gitmiyor, nasip biraz da kader kısmet
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 964 cevap paylaştı. İlla büyük kardeş evlencek diye yazılı bir kural yokki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayEvleneceğin bir aday var mı illa büyük olan önce evlenir küçük olan sonra evlenir diye bir şey yok eğer sevgilin yoksa kız kardeşin senin evlenmeni beklemek zorunda değil yani
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı.
7 aySenin evlenmeni mi bekleyecekti ne saçma soru mk
20 Yorumla
7 ay21 yaşında evlilik mi olur hadi o kız kafayı yedi diyelim aileye ne demeli
22 Yorumla- 7 ay
@bigofrikolamadınız nasipten öteye yol var mı sence
- 7 ay
- Devamını Gör (168)
Devamını Gör(213)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Küçük kardeşim benden önce evlendiriliyor, hakkıma girilmiş olmuyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler