Gizli Üye(30-35)7 ayErkekler ortaya bir sey koymuyor cunku. Kadin calissa da hem evim gecimine destek oluyor, hem kendi maddiyatini karsiliyor erkege maddi olarak yuk olmuyor hemde annelik, cocuk bakma buyutme, ev isi, isten yorgun argin gelip erkek koltuga gecip yorgunlugunu atarken kadin 2 tabak yemek icin ugrasiyor. Ve vicdansiz cogu erkek ben yoruldum ya deyip ev isi, yemek yapmiyor ama kadin calismamis gibi davraniyorlar. Kadindan eve maddi destek bekleyip hic calismamis, yorulmamis gibi de ev hanimligi bekliyorlar. Tas olsa catlar. Kadinda insan. Bir de erkekler merhametsiz sunu da dusunmuyor ben yoruldum geldim ama kadin daha narin, o daha detayci dusunuyor, belki is yerinde bana gore daha cok mobinge maruz kaliyor kadin olarak, belki regl halinde gun biyu kan kaybetti, tansiyinu dustu, sancisi vardi gideyim de bir seylere bende el atayim ya da bugun yemegi ben yapayim da hanim ayaklarini uzatip dinlensin demiyor cogu.
Parasini kazanan kadinin evlenmek icin elle tutulur sebebi yok. Her seyi kadin yapiyor zaten, erkegin ortaya koydugu bir sey yok. Niye evlenipte hem asalak birine hizmet etsin hemde kadinsiz evi gecindiremeyen bir erkege destek ciksin? Niye evlenipte erkegin ailesini, anasini halasini, gorumcesini ceksin? Erkekler ortaya calisip para kazanmak disinda bir seyler koymadigi surece, sorumluluk almadiklari surece kadinlar evlilikten daha da uzaklaşıyor. Evlilikte kadin erkege maddi manevi destek ama kadina destek olan yok. Ustune kadinin parasini, hizmetini yedigi yetmiyor gibi bir de aldatmalarda cok oluyor. Erkeklerin artik calismak disinda ortaya baska ozelliklerde koymasi lazim.
Oyle kadina sende para kazan ama benim sorumlulugum ayni kalsin kafasinda kalirsaniz, kadinlar evlenmemeyi goze alir. Kazanir parasini mis gibi kendisi yer. Evlilik kadina zor. Cocuk sahibi olmak bile kadina zor, mesakkatli. Kucucuk yerden bir insan cikaracaksin. Cogu kadin dogumdan da korkuyor haliyle. Yanindaki erkek bedavaya baba oluyor hadi o biyolojik yaoacak bir sey yok dersin ama bebek cikinca da bakmıyor.
Kadin her seyle tek basina mucadele etmek durumunda bırakılıyor. Erkekler isten gelip bir de ev isi mi yapacagim derken, konu kadinlar olunca 3 maymunu oynuyorlar. Bir de ustune kadinlar zor iste calismiyor ki masa basi vs diyerek kadinin emegini yine kucumsuyorlar. Iyi de fitrat ayni degil ki. Sen erkek olarak masa basinda guc gerektirmedigi icin rahat edersin ama kadina fitrati geregi o bile agir gelir. Kadinla ilgili her seyi ev hanimligini, calismayi kucumsemebizde ustunuze yok. Kadin yardim et dese, ben senden daha cok yoruluyorum diyor erkekler bir de.
Para kazanan kadinda bir yerde ya evlenmez ya da tekmeyi basar bosar. Omur boyu bir erkegin hem finanscisi hemde hizmetcisi olamaz. Boyle hayatta gecmez zaten. Kadinlarin da hayatinda tek bir omru var. Onu da hem evde hemde disarda calisip tuketemez. Ki sadece calisan kadina degil ev hanimina da destek gerekir. Calisan kadinla yari yariya paylasirsin isleri. Ev hanimiyla %20-30 paylasirsin. Kucuk bebek varsa yine yemegi temizligi devralip annenin uyumasi, bebekle ilgilenmesi, kafasinda sadece bebek olmasinin saglanmasi vs de erkege bagli.
E hicbirini yapmiyorsunuz, ortaya koydugunuz hicbir sey yok. Bu kadinlar niye evlensin?
188 Yorumla- 7 ay
Hanimefendi okumadim ama cok haklısınız.
- 7 ay
@Engineer16bs 😂😂😂😂
- 7 ay
Ne istiyorsun altına ferrari mi çekelim
- 7 ay
@Italyanaygiri0102 Bu işler hep böyle olur. Çalışan bir kadınla nişanlıydım, ondan daha yüksek maaş aldığım halde benim maaşımı küçümsedi kaç kere. Sonra nişanı bozdum.
- 7 ay
Bravo
- 7 ay
@xgökkuşağıx Allah kurtarmış
- 7 ay
@Italyanaygiri0102 Herkesin bir yaşanmışlığı var bu hayatta. Yorum sahibi arkadaş da kendi penceresinden haklı olabilir. Bu işlerin doğruları hengi pencereden baktığınıza göre değişebiliyor. Ancak bazı durumlar pek kişiden kişiye değişmez. Örneğin erkeğin aldığı maaşın küçümsenmesi gibi durumlar... Bazı insanlar ne söylediğinin farkında değil veya düşünmeden konuşuyor.
- 7 ay
Yemin ederim kendim mi yazdım diye düşündüm valla. Bu kadar duygularıma düşüncelerime tercüme olan bir yazı okumamıştım hayatımda. Üstelik sanki kendi kalemimden çıkmış gibi.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)7 aySadakatsizliğin had safhada olduğu, ev işlerinin kadına yıkıldığı, ortak yaşam yeri olan evdeki işi yapmayı kılıbıklık, hanımcılık olarak gören bir erkeğin olması, sevgiden çok cinselliğin ön planda tutulduğu, anlayış göstermekten çok kavga gürültünün patlak verdiği, en ufak kavgada erkek tarafının başka kadınlarla konuşmaya başlaması, ilgisiz ve sevgisiz oluşu, değersizlik hissi yaşatıp hiçbir şey olmamış gibi davranması, saygısız bir insan olup ağzından geleni sayıp sinirliydim diyip geçiştirmesi vs. Daha nicesi, para önemli değil zamanla bulunur kazanılır, orta gelirli bir insan dahi olsa evlenilir yeter ki o güveni o saygıyı versin kadına, parayı kadın da kazanır istediklerini kendisi de alır bir erkeğe ihtiyacı yok ama eğer bir evlilik paylaşılıyorsa birlikte, işte o zaman adamın sadakatine, sevgisine, ilgisine, anlayışına ihtiyaç duyar ki adamın vermesi gereken şeyler de budur, aksi taktirde yukarıdaki şeyler olduğunda evlilik istemiyoruz haklı olarak.
50 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kendi işim var. Müthiş bir maaşım var. Evim var, arabam var. Neden koca dırdırı çekeyim ki? İstediğim an kimseye hesap vermeden ülke değiştirebilirken, istediğim an istediğim şeyi yapabilirken neden kaynana dırdırı çekeyim, neden yani. Çocuktan bahsetmiyorum bile. Evlilik demek öyle laylaylom bir mecra değil bana göre. Hazır olmak lazım. İki haftalığına yiğenim geldi. Ömrümden 3 sene gitti onun hizmetini yapacağım diye. Bilmiyorum Altan, "bekarlık sultanlıktır" diye boşuna dememişler. Daha çorabını makineye atamayan bi adamı şu yaştan sonra da eğitmek zor yani.
96 Yorumla- 7 ay
@jojo27 Evliler de kedi köpek besleyebiliyor ne alaka
Aile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı. Gerçekleri konuşalım. Hadi biri itiraz etsin aksini savunsunda göreyim 😅
Erkeklerin çoğunun tek derdi cinsellik. Bunu evlenmedende, evliykende aldatarak bile yaşıyorlar. Kadınları eğlencelik, evlenmelik diye ayırıyolar. Yetmezmiş gibi birde iş evliliğe gelince ben temiz kız isterim diyorlar. Öncelikle temiz kızla veya erkekle, temiz olmayan kızın, erkeğin evlenmesi haramdır. Bunu bilin. Sonra evleniyorlar hem kadını çalıştırıp hem ev işlerine yardım etmiyorlar. Çocukla ilgilenmiyorlar, kendilerine bakmıyorlar, gözleri dışarıda oluyor. Evde olan kadınıda kendine muhtaçmış gibi hissettirip 3 kuruş için ağlatıyolar. Üstüne kadını dövüyorlar, öldürüyolar, kendilerinde her hakkı görüp kadına gelince namus bekçisi kesiliyolar.
Böyle bir ortamda kadınlar niye evlenmek istesin🤷🏻
Birde kadınlara bakalım. Çoğu açgözlü, paragöz olmuş. Evlilik dışı cinsellikte erkeklerle yarışacak düzeye geldiler. Aldatmalar hat safhada. Evde eşine bir bardak su vermeye hizmetçilik diyolar. Çalışan kadın olmayı güçlü kadın olmak sanıp gittikçe erilleşiyolar. Para kazanınca hemen erkeğe ihtiyacım yok deyip küçük görüyorlar. Ne istediklerini bilmiyolar. Kadının her istediğini yapan erkeğe kılıbık, kadına zorla empati yaptıran erkeğe prenses, kadınını kıskanan, korumaya çalışan erkeği yobaz diye yaftalıyolar. Çıplaklığı, ahlaksızlığı modernlik, özgürlük sanıyolar. Adam olanı seçmek yerine, nerde ıt kopuk varsa onlarda heyecan arayıp adam etmeye çalışıp, adam edemeyince tüm erkekler şerefsz yha diye ağlıyolar. Üstüne gördükleri şiddette cabası🤦🏻
Yani iki tarafta saçma sapan kafalara girmiş durumda. Aile kurumuna, evliliğe saygı felan kalmadı.
Sorumluluk bilinci diplerde. Güven, dürüstlük, sadakat ara ki bulasın 😏
Ha bu arada erkekte karakter yerine erkek illa zengin olacak, şöyle böyle olacak diyen kadınlarla, her haltı yiyip ben temiz kız isterim diyen erkekler tam birbirine layık.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kadınların artık evlilik için acele etmemesi oldukça doğal. 😊 Günümüzde kadınlar daha çok kendi ayakları üzerinde durmayı, kariyer yapmayı ve hayatta kendi yollarını çizmeyi önemsiyorlar. Evlilik bir zorunluluk ya da tamamlanma yolu olarak görülmüyor çünkü. Ayrıca bireysel özgürlük, eşitlik ve hayatı dolu dolu yaşamak isteği ön planda oluyor. Herkes için doğru zaman farklıdır, belki de kendilerini keşfetmeye ve ne istediklerini anlamaya çalışıyorlardır. 💜 Sana tavsiyem, bir ilişkin olursa karşındaki kişiyle bu konuda açık bir şekilde konuşman. Anlayışlı olmak ilişkilerin temel taşıdır. 😊
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Gizli Üye(25-29)7 ayAnnemin babanın evinde mutluyın niye evlenip birini sülalesini ailesini çekeyim ki? Çoğu erkek tek maaşla ev geçindiremiyor artık. Kadın çalışsın istiyorlar. Ama çocuk bakımı ev işiylede ilgilenmiyorlar. Ailelerine karşı çoğu eşinin yanknda olmuyor. Niye evlenip eziyet edelim kendimize
68 Yorumla- 7 ay
senin yaş kaç?
Cevap sahibi7 ay100 dayı
- 7 ay
dayı ne kanka?
- 7 ay
Erkekler temizlikçi hizmetçi ariyoe evlilik hep erkeğe yarar bunu unutmayın
- 7 ay
@Antarex valla çok haklısın bak evlenene kadar afedersin tüm kızlarla oynasırlae yiyişirler iş evlenmeye gelince namuslu kız yok cart curt ula sen önüne çıkan namuslu kızı bile namussuz yapmaya çalıştın yapamadın gittin o.. takıldın sonra da kızları karalıyorlar Lfldlflldlf tencere kapak birbirini bulur öyle temiz kıza pis erkek yok
- 7 ay
- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
7 ayÇünkü eskiden evlilik gerekli görülen bir basamaktı ama artık tercihe bağlı, maddi anlamda yıkıcı ve çocuk/sözleşme konusuysa devasa bir yük. Evlilik konusundaki bilinçsizlik (yani herkesin yaptığı bu diye evlenmek) artık yerini 'Bu insana o kadar güveniyor muyum, bu riski almalı mıyım?'a döndü. İnsanların kafasına uyan birilerini bulmakta zorlanmasıysa bir başka konu.
Özetle zor da olsa uyuştuğun birisi çıktı diyelim, her türden bilinmezliğe rağmen evliliği sürdürecek maddi/manevi güce sahip olup sonrasında da gözünüzü kapatıp ilişkinin yürüyeceğine ve karşılıklı sadakate güvenmeniz gerekiyor. Bu mu yoksa sevgiliden sevgiliye zıplamak mı daha mümkün?20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayNiye evlensin, artık kadınlar da çalışma hayatında kendi parasını kazanıyor kendi istediği gibi özgürce yaşıyor, evliliğin anne olmak dışında kadına ne gibi iyi bi getirisi var, ona da ne gerek var, çok mu güvenli güzel bi ülkede yaşıyoruz ki bi de doğuralım onunla uğraşalım, kendini bilmezin biri gelsin öldürsün diye mi? evlilik erkek için konfor demek, düzenli sağlıklı cinsel hayat, ev işlerini yemeğini de yapan var oh miss, erkek olsam bende kesin evlenirdim. Kadın niye evlenip koca derdi çeksin bi de onun ailesi akrabalarıyla uğraşsın ki, saçma. Aile kurmak isteyen sevildiğini sanan ama kendini kullandırdığının farkında olmayan kızlar evlenir artık bu devirde. Kadınlarda biseksüellik lezbiyenlik de arttı benim görüşüm, insanlar daha rahat artık bu konularda.
50 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 602 cevap paylaştı.
7 aysence niye Türkiye'deki erkekler Endonezya'dan ya da başka ülkenin kadınlarıyla evleniyor YouTubeden de görmüşsündür? Çünkü Türk kadınıyla anlaşılamıyor istekleri hiç bitmiyor çok masraflı ve aile içine ailelerin karışmasına izin veriyor, eee ne oluyor boşanıyorlar tabi nafaka bağlatmaktan geri kalmıyorla dertleri bu çünkü, ayrıca Türkiye geneli sosyal medya ortamına bakılacak olursa genç kızların ve normal yaştaki bekar veya evli kadınların neler yaptığını görüyoruz sen bu durumda Türkiye'dekilerin nasıl evlilik düşünmesini beklersin? O yüzden kalkıp burada kimse kadınları savunmasın açın tiktok Snap chat ya da İnstagramı görürsünüz kimin ne haltlar yediyini.
Ha iyi sayısı azda olsa iyi kadınlar var oda kendini bilen dürüst erkeklere denk gelmez buda Allah'tan çünkü bu şekilde sınanıyorut ama kimse farkında değil01 Yorumla- 7 ay
Ayrıca yorum yapıp cevap yazmamı engelmeyen birisiaşağıda yazdım sana gelsin 😂😂
kendini tatmin etmek için aşağılık kompleksi olan sensin alakasız yorum yapıyorsun vah vah, ayrıca yaptığım yoruma niye sinirleniyorsun ayrı pay açmaya gerek yok 😂😂😂
Her kadın böyle değil ama artık kadınlar feminizim diye ağızlarına bir şey dolamışlar cinsel obje sokaklarda cıkıp dolaşıp buna özgürlük diyorlar çalışma hayatına giriyorlar cepleri iki kuruş para görüyor kendini bir bok zannedip bende çalışıyorum benimde hakkım istediğimi alırım istediğimi yaparım diyorlar oysa calışmak insanın hayatını sürdürmesi için gerekli bir husustur bügün sokaktakı kedi bile karnını doyurmak için koca gün geziyor birde para avcısı kızlar var bunlar ben güzelim benim amım var memem var benimle evleneceksen bana bununları yapacaksın bu hayatı bana sunacaksın diyen erkek adamın sadece parasına göz dikmiş evlilik eskortları var biz erkekler bu tarz kanınların aç gözlülükleriniz gördüğümüz için evlenmek yerine tek gecelik ilişki yaşamak işimize geliyor he tekrar söylüyorum çok karakteri düzgün olgun oturup kalkmasını bilen temiz aile kızlarımız var onlara lafım yok
01 Yorumla- 7 ay
ağla zırla
Gizli Üye(25-29)7 ay

Bu soruları sırayla cevapla belki değerlendirmeye alınırsın.
33 Yorumla- 7 ay
Puahahahahahjajajajakdmfösömfösmfösmfkskfklskdlskfmsncnskeoldkfkskdkd
- 7 ay
Oda belkiiiiiii
Bunu kizlar diye sınırlamak doğru değil iki cinsiyette de evlenmek istemiyorum diyenler var. İşin maddi boyutu ve sadakat kısmı zor geldiği için desek yalan olmaz. Şimdi insanlar daha geniş yaşıyor güven ve sevgi dolu bir anneyle bağ olmayınca evlenmeme ne gerek var diyor çoğu.
00 Yorumla
7 ayYanlış dusunuyosun kardeşim erkekler duşunmuyo sebebi ise kadınlarin sacma sapan taleplerin bitmemesi ve evlilikteki evi gecindirme karısının giderini cocugun giderini karşılama sorulumlugu erkege yuklemesinden oturu ve bosandıktan sonra süresiz nafakadan oturu erkek niye evlensin bi kez olsun kadın demiyo ki beraber gecindirelim beraber bakalim cocugumuza yoksa kadınların cogu bi enayi erkek bulunca hemen evlenmesini bilir
00 YorumlaNedenmi kimse istedikleri masrafları karşılayamıyor maddi yönden binlerce lira masraf masraf derken dügün altini manken gibi erkek istiyorlar yeterki yakisikli olsun. Huyu suyu hic önemli degil cok seçicilik var onlarda bizzat yaşadım ben bana göre bunlar
06 Yorumla- 7 ay
herşeyi dört dörtlük olsun istiyorum var mı
- 7 ay
bulurum neden olmasın imkansız değil kıskanma
- 7 ay
yok dört dörtlük erkeği. allah bilir 4te 1lik bile değilsindir
- Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı.
7 ayKızların çoğunun yorumunu okudum güvensizlikten ve düzgün adam kalmadığından bahsetmişler güven her iki cins için geçerli düzgün olanıda bazı kızlar istemiyor düzgün davrandığımız kişiler kötü davranan erkek arıyor kendilerine iyi gelenleri prenses olarak gördükçe zaten o düzgün dediğiniz kişiler kalmayacak
04 Yorumla- 7 ay
kendimize iyi gelenleri prenses olarak görmüyoruz erkek olarak ilişkide madddi manevi sorumluluk alamyanlara yani kötü ve soğuk davranan erkeklere prenses deniyor kız gibi davrandıkları için hani prensesler kız olur ya. her iyi davranan erkekğe de öpücük borcumuz yok ayrıca iyisiniz ya da iyi davrandınız diye kimse sizi seçmek zorunda değil.
- 7 ay
Yani iyi davranmaktan kastımı bile anlamadın ki bu iyilik sevgiliye yapılan bayram yardımı değil onu koruyup kollamak düşünmek her anında yanında olduğunu belli etmek değer vermek bu gibi şeyler bizde her kızdan öpücük beklemiyoruz zaten
- 7 ay
gayet anladım ve lafın gelişi söylemiştim öpücük detayını
- 7 ay
Anlamana sevindim
Erkekler de düşünmüyor bence. Ekonomik koşullar istek ver arzuların değişmesi sorumluluk alamama
178 Yorumla- 7 ay
Siz kadınların istek arzusu bir türlü bitmiyor ki erkek ona göre davranıp sorumluluk alsın, evlenmesi ayrı dert boşanması başka ayrı bir dert hemen nafaka bağlatma peşinde çoğu kadın
- 7 ay
Kadın olarak söylüyorum siz sorumluluk almiyosunuz çamaşıri bile adam assin istiyorsunuz böyle evde kalırsınız
- 7 ay
@Yaniyorum3131 Ben politik görüş yaptın siz kadınlar diye genelleme yapamazsiniz.. Her kadında güçsüz değil.
- 7 ay
@Yunanziken bunu senmi diyorsun, bi YouTube Yi aç yabancı kadınlarla evlenen erkeklere bak ve yorumları oku Türkiye de kadınmı kalmadı yabancı kadınlarla evleniyorsunuz diye, eee bu durumda kim evde kalmış oluyor 😂😂
- 7 ay
@fesfs sen erkekler deyince iyimi oluyor hanım efendi, ayrıca siz kadınlar demek başka bütün kadınlar demek başka, yani bütün kadınlar kelimesini kullanmamışım
- 7 ay
@Yaniyorum3131 Hayatıma etkisi olmayan hiç bir şey umrumda degil. Dışarıya bakmıyorum kendim ve önceliğim olan iki kızımla ilgileniyorum
- 7 ay
Ya he he haklısınız 😂😂
- 7 ay
@Yaniyorum3131 Görüşünü soru altına yazabilirsin. Ben cevap içinde cevap sevmiyorum
- 7 ay
Sevseydin şaşardım zati eyi ahşamlar))
- 7 ay
@Yaniyorum3131 Sizede ıyiaksamlar
- 7 ay
@Yaniyorum3131 ben sana demedim kadına dedim
- 7 ay
@Yunanziken He anladım sayın ziken hanım perdon
- 7 ay
Evde yemek yapmasını bilmeyen 30 yaşını geçmiş kadınlar da evlenmesin.
- 7 ay
@Yaniyorum3131 kadınlar evlenmiyor işte daha ne. nafaka peşinde olsalar kadınlar evlenmek ister ama tersi şu an genel olarak. bir kadının sorumluluğu ve para kazanmak ve kadınla paylaşmak zor geliyorsa niye yalnızlığı seçmiyorsunuz
- 7 ay
@Yunanziken erkekler çamaşır asmaz diye bir şey yok iki çamaşır asmakla kimsenin erkekliği gitmez evin çamaşırı sonuçta asacak tabi
- 7 ay
@xgökkuşağıx 30 yaşını geçmiş adamla kim evlensin ya doğru düzgün
- 7 ay
@allnightlonggg 60 yaşındaki adamla bile evleniliyor
- 7 ay
@zEstrella Haha. 30 yaşını geçmiş kadınların çoğu istemediğinden değil istenilmediğinden evlenmiyor.
- 7 ay
@Yaniyorum3131 doğru diyon istekler bitmez bu yüzden de arzular ölüyor.
- 7 ay
@xgökkuşağıx aha çok doğru bir anekdot. Para varsa her türlü kabullenen var. İsterse ötmesin
- 7 ay
@zEstrella paran var mı
- 7 ay
@zEstrella 😹😹 param kadar konuşurum diyorsun yani
- 7 ay
ortalığı karıştırmak ve lafı çekmede üstünüze yok anasını satım, yazdığımı nerenizden anladınızda lafı paraya çekiyorsun yani belliki yandığınız varki ne yazdığınızı bilmiyorsunuz ama merak etme bilen biliyor şekerim 😂
- 7 ay
Jajajsjjdjdjd yarıldım
- 7 ay
@zEstrella jsjsjs seninkinin seviyesine kadar indirgedim normal
- 7 ay
@zEstrella jsjsjdj kudurrr
- 7 ay
@zEstrella jajsjsjsj ben ağlamam gülerim minnoş... Çok paran var ama belli ki hepsi bozuk para 😹😹 şu an snein hakkında düşündüğüm tek durum bu teyze
https://www.instagram.com/reel/DOtFvdvEtds/ - 7 ay
@zEstrella jahshdhd içine battı dimee.. illa ispat etme çabasına gircen.. bak buna ne deniyor biliyor musun?
Eziklik psikolojisi 😎😹🥱 - 7 ay
@zEstrella napayım bana ne jsjsjs yiyenlere atan
- 7 ay
@zEstrella jajahssjsjj WC penceresinden çekmiş bide hadii byeee🤦😹
- 7 ay
@Yaniyorum3131 bunlar hep senin yüzünden oldu😂😂
- 7 ay
@fesfs şimcik bunu iltifat olarakmı kabul edeyim benim yüzümden olduğu için))
- 7 ay
@fesfs yorumunun altına baya yorum birikmiş beya 🙂 ama hakkımda kim ne derse desin umrumda da deyil buraya takıldığım. zaman keyfim yerine geliyor)) ama soranlara söyle merak etmesinler bir kaç hafta sonra buralarda olmayacam parası daha iyi olan başka iş buldum haliyle zamanım olmayacak
- 7 ay
@xgökkuşağıx ya hadi ordan evde kalmış herkes sen mi. paranız yoksa hiçsiniz hatta çoğunuz paranız olsa bile... kadınlar seçilmez seçer bir kadın yalnızsa bunu tercih ettiği içindir yoksa havadan kart zampara yağıyor 30 yaş erkek kadından daha genç ve cazip olmuyor.
- 7 ay
@allnightlonggg Asıl sana hadi oradan. Menopoz denilen gerçeği unutma.
- 7 ay
@xgökkuşağıx salla uğraşmaya değmez, zampara diyen kendi hemcinslerinin o. puluklarını görmezden geliyor, parası olanda para için kendilerini satıyor farkında değil birde kadınlar seçilmez seçer diyor buda onların kendilerini avutma şekli, kedi uzanamadığı ete mındar der misali başka yerden yandığı var acısını senden benden çıkarıyor, yaw he he de gül geç cevap vermessen çatlar kendinlerini tatmin etmek için ona buna çatıp alakasız yorum yapıyorlar
- 7 ay
@Yaniyorum3131 Cevap vermemek en iyisi...
- 7 ay
@xgökkuşağıx sen de andropoz denen gerçeği unutma orta yaş komplesiyle kart zamparalık yapanlarınız oluyor o yaşlarda mal mal eşlerini aldatıp genç kız peşinde koşuyorlar. menapoz doğal bir şey ve ayıp değil senin yaptığın ayıp. erkek de kadın da aynı yaş civarında menapoz ve andropoza giriyor birbirlerine denk oluyor fark yok. ha çocuk için diyorsan çocuk yapmak bir başarı değil tercihtir bok gibi çocuk doğurmak da canım ve geri kafalı işidir. her neyse anlamazsın zaten sana koyan koymuş sen git 80 yşımda çocuğum olabiliyor diye mal mal övün ve milletin midesini ağzına getir
- 7 ay
Cevap vermemek en iyisi demiştim. Sonuna kadar susma hakkımı kullanıyorum.
- 7 ay
@zEstrella kız jigolo demek bunlara iltifat, para etseler keşke de etmiyorlar dertleri o
- 7 ay
@xgökkuşağıx tamam döl makinesi sensin. kısır erkeklere zürrüyetsiz demek geri gelsin madem o zaman size menapozumuz dert olmuş, dişe diş.
- 7 ay
aynen :D
- 7 ay
@allnightlonggg Kendi kendine konuşmaya devam et
- 7 ay
@allnightlonggg Hatta megafonu al, balkona çık, millete hitap et erkekler şöyle erkekler böyle diye.
- 7 ay
@zEstrella Ben havlamıyorum. Sana ne oluyor?
- 7 ay
Ajsjjdjdjjfj kaynamış buralar yine
- 7 ay
@xgökkuşağıx sen yaparsın onu anca istekli teke
- 7 ay
@allnightlonggg Kim istekliymiş, sana öyle gelmiş.
- 7 ay
Nan ben sustum kargaşa hala niye devam ediyor 😂
7 ayAsıl erkekler düşünmüyor biriyle konuşunca tek konu seks sonra bir daha mesaj yok muhabbet yok
65 Yorumla- 7 ay
hepsi aynı deyil
- 7 ay
Biliyorum ama çoğu böyle
- 7 ay
Bazıları seks danışır ama kendisi bakir olur. Bazıları susuyor ama her gece bir kızla oluyor
- 7 ay
Ne bakir ne de bakire kalmamış ki
- 7 ay
Sen?
- Aile & Toplum konusunda 608 cevap paylaştı.
7 ayEsas erkekler düşünmüyor genel konusmayım da %60 oranda prenses gibi davranıyorlar. Böyle biriyle evleneceğime hiç evlenmem gideceğimiz mekanıda bi zahmet sen ayarla yani 🤷♀️
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayEn dürüstü 100 korna BASTIRMIŞ oluyor... Bu karıyı alıp kendimimi sktrcem... kadınlar kocalarını sever... Bekarken skıştiği her kişinin öcünü kocasından alır. Koca çelik zincirle bağlı köpek... bekarken vuruştuğu erkeklerse özgür kurt sürüleri. Hesabını kocaya sorabiliyor kaçıcak yeri yok çünkü.
04 Yorumla- 7 ay
Evlilik sözleşmesini bu kadar dramatize etmiş birini görmemiştim daha önce.
Cevap sahibi7 ayÇok evli görünce deneyim bir farklı bakış açısı veriyor. Maşallah yüzü gülen yok erkek olarak. Kadın evlenene kadar mutsuz olan varda evlenip mutsuz olan çok az gördüm. Müşterim olduklarından bu tarz şeyler çıkıyor ortaya alışveriş esnasında.
- 7 ay
Sen durumu bu şekilde yorumluyorsun, anladım.
- 7 ay
hepiniz bürünün köpeği olacaksınız işte senin tabirinle bu kadar kasma. bastıranın sefası olsun iki taraf da keyif aldıktan sonra sorun yok
7 ayGuvenilecek erkek yok çünkü hem evlilik bayan için büyük sorumluluk
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
s 7 ayÇünkü cogu erkek sevgili değil, ücretsiz hizmetçi arıyor da ondan + evlilikten önce karakter, sorumluluk ve sadakat testinden kalıyor. Erkeklerin çoğu evlenilecek kalibrede degil. Daha cok sey yazarım da gerek yok.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 350 cevap paylaştı.
7 ayBirçok sebep var.
Erkeğin maddi acidan yetersiz olması
Eşine sahip çıkmaması ailesi dahil herkese ezdirmesi
Sadakatsizlik güvensizlik hat safhada
Ayrlmak istese öldürülme şiddet görme vs vs vs15 Yorumla- 7 ay
Tam tersi bu yazdıkların kadınlarda vary maddi yetersizlik söz konusu deyil, adam işe gidiyor eve gelince karsını kendi yatağında başka adamla yakalıyor, kendini bilen erkekler pekala eşine sahip çıkıyor ama kadın herşeyini bırakıp başka erkeye kaçıyor, bu durumda sadakatsız güvensizlik kadınlara ait.
Ha bu öldürme olayına karşıyım o tür erkekler zaten insan olamaz o ayrı - 7 ay
İşe die başka kadının yanına giden de var e onlar noluo. Sank sadece kadn aldatio ya da kendi cinsiyoe aldatio. Kendi hemcinsinin neler yaptgndsn bihaber misn yksa işine mi gelmiyor
- 7 ay
Peki senin hemcinslerinin aldatmakta erkekleri geçtidiyinden bihabermisin yoksa işinemi gelmiyor,
esra erol müge anlı ve haberlerde ya adam gelip karısını yatağında yakalıyor ya da kadın herşeyi bırakıp başka erkeye kaçıyor peki sen bunları bilmiyormusun yoksa yine işinemi gelmiyor, ya google amcaya sor ya da YouTube ye aldatan kadınlar veya evini bırakıp kaçan kadınlar diye yaz bak sana ne gösterecekler,
Kalkıp burada kadınları bana savunma - 7 ay
Kimseyi savundgm yk soru belli cvbm belli kendi görüşünü başkalarına salça olark paylaşacağna ayrı bı şekilde paylaş. Yani kısaca sgyorumumdan
- 7 ay
Evlilik birlig icnde yedgnz naneleri göz ardı edip birde kadnlara laf atman nasl bı asaglk kompleks icnde oldgnun kanıtı
cogu evlilik saglikli ve uzun omurlu olmuyor, ve bizim toplumda dar goruslu insan sayisi oldukca fazla oldugu icin kadina deger az veriliyor, ve bu durumun kadinlarda fazla oldugunu sanmiyorum erkeklerin pek coguda evlilik dusunmuyor
10 Yorumla
7 ayKanka çünkü artık kimse sığınağa değil, yoldaşa bakıyor. Kadınlar evlenmemek için değil, yanlış evlenmemek için temkinli. Artık aşk değil, denge aranıyor 😌🔥
20 YorumlaHerkesin fikri farklıdır ama dunyada kadin cinayetleri vb cok artti ayni sekilde manipulasyon rol yapma vb de yayginlasti ve ayni sekilde kadin dusmanligi vb kadinlari erkeklerin altinda görme kadin evlenince kariyeri azaltsin erkek yukselsin kadin cocuk ve evle ugrassin bunlara odaklansin hatta evlenince cocuga bakmak icin isi biraksin fikirleri de yayginlasti bundan dolayi bu fikirlerin hoslarina gitmedigi kizlae istemeiyor olabilirler
22 Yorumla
7 aytakılmalık oldukları bildikleri için ciddi düşünen erkek olmaz diye olabilir genel baktın mı hepsi evlenmek istiyor :) nedense
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
7 ayŞimdiki kızlar akıllı o yüzden. Evlenmeden önce kariyer yapmak istiyorlar devir çok kötü. Insan kime güveneceğini bilemiyor
30 Yorumla Neden düşünsün ki evlilik demek sorumluluk demek. Şu zamandaki erkeklerde pek sorumluluk sahibi değil. Bu yüzden cekmek istemiyorlar
30 YorumlaEskiden kadınlar evlenirdi çünkü ekonomik özgürlükleri yoktu hayattaki tek amaçları çocuk ve yemek yapmakta ama devir artık değişti buda erkeklerin işine gelmiyor maalesef
10 YorumlaBuna bir video ile cevap vermek isterim. Tam da bu konuyu işlemiş.
https://www.youtube.com/embed/49YXQ7qipFw20 Yorumla
7 ayNeden düşünsunkinler ki baba olacak adam mı var varsa bile binde bir
21 Yorumla- 7 ay
evet var. önemli olan. düzgün adamı deyerlindirmek
7 ayÇünkü daha rahat normal sevgililikte bile aldatır mı kaygısı yaşıyorsun nasıl evleneceksin
23 Yorumla- 7 ay
sadık erkekler çox.
- 7 ay
Bence yok ya
- 7 ay
sorun yaşadınmı?
Erkeklerle aynı sorundan dolayı, hayatta gezmek, görmek, öğrenmek ve en önemlisi tek başına olmak. Evlilik sorumluluk demek, bağlılık demek, bunun altına kimse girmek istemiyor
00 Yorumla
7 ayBilmem düşünmediğim bir şey için, bir şey diyemem)). Bu arada neredeyse 30-na gelecek biri olarak şimdiki kız olmuyorum 90-lar kızı oluyorum ben yorum yapmamalıydım yaa🤦🏻♀️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayAçıklama yapmaya gerek yok 1 yaşında başlıyor ayrıcalığını ölene kadar devam ediyor sünnet ve askerlik dışında sizi zorlayan ne var söyler misin hayatınız hep tıkırında bir skor tablosu çizmişsiniz şu kadar kızı bozdum şu kadarını kandırdım şununla eğlendim dalga gectim diye sizin başarılarınız bunlar.
30 Yorumla
7 aySadece kızlar değil, günümüz gençlerinin büyük bir çoğu evlilik düşünmüyor. Bunun en büyük sebeplerinden birisi, ekonomik.
10 Yorumla
7 ayEvlilik zorunlu mu evlenir, ya da evlenmez ancak bunun kisisel olarak olabilir, ya da ekonomik olarak olabilir, ya da sosyal olarak olabilir
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sorumsuzlaştılar. Geleceği düşünmüyorlar.
30-40 yaşından sonra hepsi bunalımlı birer kedi köpek annesi olacak.17 Yorumla- 7 ay
ne alaka. erkekler sanki çok mu mutlu. bekar erkkelrin daha mutsuz olduğu kanıtlandı ayrıca evli ve çocuğu olan insanlar gayet kedi köpek besliyor asırlardır. bekar olup kedi köpek esleyen erkekler de var ha yoksa onların ayıbı tek bir canlıya faydalarının olmaması. hayvanlar insanlardan daha sevilesi zaten
- 7 ay
sen kendine bak ne marifetin var kime ne yararın var
- 7 ay
sorumluluk almıyorlar diye birilerini suçluyorsun ya ondan sordum benim en azından zararsız ve yardıma muhtaç hayvanlara yararım var vicdanlıyım ama sende o da yok. kimse gereksiz sorumluluk almak istemek ve almak zorunda da değil bu arada.
- 7 ay
hatta kim sorumluluk almak ister ki. kimse. yani laf olsun diye konuşuyorsunuz kadın düşmanları. size ezberletilen lafları noktası virgülüne şablon şeklinde sayıklıyorsunuz en ufak sorgulama yok. rahat bırakın kadınları
7 ayDüşünüyorum hatta bundan dolayı gelecekteki eşim. İçin kimseyle sevgili dahi olmuyorum
32 Yorumla- 7 ay
Aferin abisinin gülüne, senin gibi el değmemiş düşünen kız sayısı çok az 👏🧿
- 7 ay
🤗🫠
Gizli Üye(25-29)7 ayDüşünen var yanlış yerde arıyorsunuz sadece
21 Yorumla- 7 ay
Sen mi dusunuyorsun?
Aile & Toplum konusunda 534 cevap paylaştı. Aile yanında tek yaşamaya alışkının farklı fikir ve huyda insanla anlaşabileceğimi düşünmüyorum.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 455 cevap paylaştı. b. k düşünmüyor.
sadece bu site bile sürekli aklı fikri bu b. klarda olan kızlar dolu nereye düşünmüyorlar.
00 Yorumla
7 ayİnsanlarda ciddiyet azaldı, millette para yok boşanma mevzuları falan var nafaka mevzuları var çok zor bir dönemdeyiz
00 Yorumla
7 ayBunu erkekler mı soruyor fkkskfkslfkd evlilik diyince ödünüz kopuyor evlenmeden her türlü pisliği yapanlarda sizlersiniz
02 Yorumla- 7 ay
hayir siz erkek dusmanligini yaydiginiz icin evlenmeye sira gelmiyor
- 7 ay
@yildizligokler yemedıgınız pislik kalmıyor görüyorum dışarda kızlarla hep yan yana pis pis şeyler sizin gibilere asla evlenmem temız kızı rüyanızda görürsünüz anca
7 aySanırım duygusallığa daha cok ödem veriyoruz ama erkeğin ileriye yönelik pek hedefi olmayınca biz de evlilikten korkuyoruz
00 Yorumla
7 ayYooo düşünüyorlar da kimse istemiyor çünkü bi de yalan söylüyorlar evlilik düşünmüyoruz diye
10 Yorumla
7 ayCiddi olan ciddi düşünen aklı başında biri çıkmıyordur
10 YorumlaTek kadınlar değil yani çevremdeki çoğu kadınlar da erkeklerde evlilik düşünmüyor bende anlamadım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayÇünkü evlilik bi kadın için korkunç bir şey. Kendi ayakları uzerinde duran ve ailesiyle yasama zorunluğu olmayan çoğu kadın evlenmeyi tercih etmez. Erkekler kötü çünkü zaten kadın kendi kendine yetebiliyorken gidip de bi erkeğin hizmetçiliğini yapsın ki
10 YorumlaEtrafta bize evlilik düşündürecek bir erkek olmadığındandır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
7 ayNeden düşünsünler bi erkekle evlenip ömürlerini onun emirleriyle geçirecek halleri yok
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
7 ayKadınlar evlilikte çok ezildiklerini düşünüyor olabilir.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 516 cevap paylaştı.
7 ayBence kendine göre birini bulan insanların çoğu evlenir
10 Yorumla
7 ayDüşünüp düşünmemesi önemli değil evliliği taşıyabilicek kadınların sayısı çok azaldı
00 YorumlaBen düşünüyorum da karşıma düşünen erkek cıkmuyor
00 YorumlaZevke ilgiye çok çabuk ulaştıkları için artık gerek görmüyorlar
00 Yorumla
7 ayDüşünüyoruz ama erkeklere kira ödemek eve beyaz eşya almak fatura ödemek zor geliyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayKim dedi düşünmüyorlar diye.., seçici oldukları için güvenmedikleri ve sevmedikleri için
01 Yorumla- 7 ay
@bayanagresif99 seçici değil egolu oldukları için de
7 ayYok be kim evlilik düşünmüyor öyle söyleyen bile %99’u düşünüyor
08 Yorumla- 7 ay
Erkekler düşünmüyor bence
- 7 ay
Evlilik bu arada kadınların işine gelen bir şey ister kabul edin ister etmeyin kimseye göre doğruyu söylemekten çekinecek de değilim
- 7 ay
Hayır tam tersi ya bunu istese temizlik çalıp da yapabilir ya da çocuğuna bakıcı da tutabilir bunları kastediyorsan böyle şeylere dayannaçizane fikrim bu yöndedir.
- 7 ay
Tabii ki de bedava değil imkanı olunca zaten kolay demişim herhalde bunu anlamak bu kadar zor olmamalı birkaç tane kötü örnek görmüşsün diye bunu ona bahane edemezsin ayrıca
- Aile & Toplum konusunda 304 cevap paylaştı.
7 ayTam tersi evlilikten başka bı şey düşünmüyorlar asıl
00 Yorumla
7 ayAsıl şuana kadınlar evlilik düşünüyor erkekler düşünmüyor
00 YorumlaCiddi düşünenlerle ciddi düşünülmüyor bütün sorunun özeti bu.
00 YorumlaSorumluluk almak ağır geliyor. El bebek gül bebek yetiştiriliyorlar.
011 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 439 cevap paylaştı.
7 ayBabam gibi birisi olur diye korkuyorum, vev annem gibi hayatım olur diye düşünmüyorum bu yüzdn
00 Yorumla
7 ayKızlar düzgün adam yok diyor erkekler düzgün kadın yok diyor herkes tek takılıyor 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (103)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat