• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Neden şimdiki kızlar evlilik düşünmüyor?

Sayğılıbey
Sayğılıbey Takip Et
Xper 7 Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
54
Yapay Zekaya Sor
  • şimdiki kızlar neden evlilik düşünmüyor?
Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Erkekler ortaya bir sey koymuyor cunku. Kadin calissa da hem evim gecimine destek oluyor, hem kendi maddiyatini karsiliyor erkege maddi olarak yuk olmuyor hemde annelik, cocuk bakma buyutme, ev isi, isten yorgun argin gelip erkek koltuga gecip yorgunlugunu atarken kadin 2 tabak yemek icin ugrasiyor. Ve vicdansiz cogu erkek ben yoruldum ya deyip ev isi, yemek yapmiyor ama kadin calismamis gibi davraniyorlar. Kadindan eve maddi destek bekleyip hic calismamis, yorulmamis gibi de ev hanimligi bekliyorlar. Tas olsa catlar. Kadinda insan. Bir de erkekler merhametsiz sunu da dusunmuyor ben yoruldum geldim ama kadin daha narin, o daha detayci dusunuyor, belki is yerinde bana gore daha cok mobinge maruz kaliyor kadin olarak, belki regl halinde gun biyu kan kaybetti, tansiyinu dustu, sancisi vardi gideyim de bir seylere bende el atayim ya da bugun yemegi ben yapayim da hanim ayaklarini uzatip dinlensin demiyor cogu.

Parasini kazanan kadinin evlenmek icin elle tutulur sebebi yok. Her seyi kadin yapiyor zaten, erkegin ortaya koydugu bir sey yok. Niye evlenipte hem asalak birine hizmet etsin hemde kadinsiz evi gecindiremeyen bir erkege destek ciksin? Niye evlenipte erkegin ailesini, anasini halasini, gorumcesini ceksin? Erkekler ortaya calisip para kazanmak disinda bir seyler koymadigi surece, sorumluluk almadiklari surece kadinlar evlilikten daha da uzaklaşıyor. Evlilikte kadin erkege maddi manevi destek ama kadina destek olan yok. Ustune kadinin parasini, hizmetini yedigi yetmiyor gibi bir de aldatmalarda cok oluyor. Erkeklerin artik calismak disinda ortaya baska ozelliklerde koymasi lazim.

Oyle kadina sende para kazan ama benim sorumlulugum ayni kalsin kafasinda kalirsaniz, kadinlar evlenmemeyi goze alir. Kazanir parasini mis gibi kendisi yer. Evlilik kadina zor. Cocuk sahibi olmak bile kadina zor, mesakkatli. Kucucuk yerden bir insan cikaracaksin. Cogu kadin dogumdan da korkuyor haliyle. Yanindaki erkek bedavaya baba oluyor hadi o biyolojik yaoacak bir sey yok dersin ama bebek cikinca da bakmıyor.

Kadin her seyle tek basina mucadele etmek durumunda bırakılıyor. Erkekler isten gelip bir de ev isi mi yapacagim derken, konu kadinlar olunca 3 maymunu oynuyorlar. Bir de ustune kadinlar zor iste calismiyor ki masa basi vs diyerek kadinin emegini yine kucumsuyorlar. Iyi de fitrat ayni degil ki. Sen erkek olarak masa basinda guc gerektirmedigi icin rahat edersin ama kadina fitrati geregi o bile agir gelir. Kadinla ilgili her seyi ev hanimligini, calismayi kucumsemebizde ustunuze yok. Kadin yardim et dese, ben senden daha cok yoruluyorum diyor erkekler bir de.

Para kazanan kadinda bir yerde ya evlenmez ya da tekmeyi basar bosar. Omur boyu bir erkegin hem finanscisi hemde hizmetcisi olamaz. Boyle hayatta gecmez zaten. Kadinlarin da hayatinda tek bir omru var. Onu da hem evde hemde disarda calisip tuketemez. Ki sadece calisan kadina degil ev hanimina da destek gerekir. Calisan kadinla yari yariya paylasirsin isleri. Ev hanimiyla %20-30 paylasirsin. Kucuk bebek varsa yine yemegi temizligi devralip annenin uyumasi, bebekle ilgilenmesi, kafasinda sadece bebek olmasinin saglanmasi vs de erkege bagli.

E hicbirini yapmiyorsunuz, ortaya koydugunuz hicbir sey yok. Bu kadinlar niye evlensin?

18
    8 Yorumla
    • Engineer16bs
      Engineer16bs
      7 ay

Hanimefendi okumadim ama cok haklısınız.

Yorumla
    • Herkesböyle
      Herkesböyle
      7 ay

@Engineer16bs 😂😂😂😂

Yorumla
    • Italyanaygiri0102
      Italyanaygiri0102
      7 ay

Ne istiyorsun altına ferrari mi çekelim

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      7 ay

@Italyanaygiri0102 Bu işler hep böyle olur. Çalışan bir kadınla nişanlıydım, ondan daha yüksek maaş aldığım halde benim maaşımı küçümsedi kaç kere. Sonra nişanı bozdum.

Yorumla
    • BekârTeacher
      BekârTeacher
      7 ay

Bravo

Yorumla
    • Italyanaygiri0102
      Italyanaygiri0102
      7 ay

@xgökkuşağıx Allah kurtarmış

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      7 ay

@Italyanaygiri0102 Herkesin bir yaşanmışlığı var bu hayatta. Yorum sahibi arkadaş da kendi penceresinden haklı olabilir. Bu işlerin doğruları hengi pencereden baktığınıza göre değişebiliyor. Ancak bazı durumlar pek kişiden kişiye değişmez. Örneğin erkeğin aldığı maaşın küçümsenmesi gibi durumlar... Bazı insanlar ne söylediğinin farkında değil veya düşünmeden konuşuyor.

Yorumla
    • HadbildirmeyeGeldim
      HadbildirmeyeGeldim
      7 ay

Yemin ederim kendim mi yazdım diye düşündüm valla. Bu kadar duygularıma düşüncelerime tercüme olan bir yazı okumamıştım hayatımda. Üstelik sanki kendi kalemimden çıkmış gibi.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    7 ay

Sadakatsizliğin had safhada olduğu, ev işlerinin kadına yıkıldığı, ortak yaşam yeri olan evdeki işi yapmayı kılıbıklık, hanımcılık olarak gören bir erkeğin olması, sevgiden çok cinselliğin ön planda tutulduğu, anlayış göstermekten çok kavga gürültünün patlak verdiği, en ufak kavgada erkek tarafının başka kadınlarla konuşmaya başlaması, ilgisiz ve sevgisiz oluşu, değersizlik hissi yaşatıp hiçbir şey olmamış gibi davranması, saygısız bir insan olup ağzından geleni sayıp sinirliydim diyip geçiştirmesi vs. Daha nicesi, para önemli değil zamanla bulunur kazanılır, orta gelirli bir insan dahi olsa evlenilir yeter ki o güveni o saygıyı versin kadına, parayı kadın da kazanır istediklerini kendisi de alır bir erkeğe ihtiyacı yok ama eğer bir evlilik paylaşılıyorsa birlikte, işte o zaman adamın sadakatine, sevgisine, ilgisine, anlayışına ihtiyaç duyar ki adamın vermesi gereken şeyler de budur, aksi taktirde yukarıdaki şeyler olduğunda evlilik istemiyoruz haklı olarak.

5
    0 Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Kendi işim var. Müthiş bir maaşım var. Evim var, arabam var. Neden koca dırdırı çekeyim ki? İstediğim an kimseye hesap vermeden ülke değiştirebilirken, istediğim an istediğim şeyi yapabilirken neden kaynana dırdırı çekeyim, neden yani. Çocuktan bahsetmiyorum bile. Evlilik demek öyle laylaylom bir mecra değil bana göre. Hazır olmak lazım. İki haftalığına yiğenim geldi. Ömrümden 3 sene gitti onun hizmetini yapacağım diye. Bilmiyorum Altan, "bekarlık sultanlıktır" diye boşuna dememişler. Daha çorabını makineye atamayan bi adamı şu yaştan sonra da eğitmek zor yani.

9
    6 Yorumla
    • jojo27
      jojo27
      7 ay

Kedi besle sen :)

Yorumla
    • DİYKAT
      DİYKAT
      7 ay

O da var ☺

Yorumla
    • DİYKAT
      DİYKAT
      7 ay

Olur, başka emriniz?

Yorumla
    • DİYKAT
      DİYKAT
      7 ay

Hadi işine bak amcacım.

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

@jojo27 Evliler de kedi köpek besleyebiliyor ne alaka

Yorumla
    • DİYKAT
      DİYKAT
      7 ay

@allnightlonggg valla canım o kişi o kadar saçmaladı ki, moderatörler silmiş o yorumlarını. Bende direkt engelledim 😇

Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı.

Gerçekleri konuşalım. Hadi biri itiraz etsin aksini savunsunda göreyim 😅
    Erkeklerin çoğunun tek derdi cinsellik. Bunu evlenmedende, evliykende aldatarak bile yaşıyorlar. Kadınları eğlencelik, evlenmelik diye ayırıyolar. Yetmezmiş gibi birde iş evliliğe gelince ben temiz kız isterim diyorlar. Öncelikle temiz kızla veya erkekle, temiz olmayan kızın, erkeğin evlenmesi haramdır. Bunu bilin. Sonra evleniyorlar hem kadını çalıştırıp hem ev işlerine yardım etmiyorlar. Çocukla ilgilenmiyorlar, kendilerine bakmıyorlar, gözleri dışarıda oluyor. Evde olan kadınıda kendine muhtaçmış gibi hissettirip 3 kuruş için ağlatıyolar. Üstüne kadını dövüyorlar, öldürüyolar, kendilerinde her hakkı görüp kadına gelince namus bekçisi kesiliyolar.
    Böyle bir ortamda kadınlar niye evlenmek istesin🤷🏻

Birde kadınlara bakalım. Çoğu açgözlü, paragöz olmuş. Evlilik dışı cinsellikte erkeklerle yarışacak düzeye geldiler. Aldatmalar hat safhada. Evde eşine bir bardak su vermeye hizmetçilik diyolar. Çalışan kadın olmayı güçlü kadın olmak sanıp gittikçe erilleşiyolar. Para kazanınca hemen erkeğe ihtiyacım yok deyip küçük görüyorlar. Ne istediklerini bilmiyolar. Kadının her istediğini yapan erkeğe kılıbık, kadına zorla empati yaptıran erkeğe prenses, kadınını kıskanan, korumaya çalışan erkeği yobaz diye yaftalıyolar. Çıplaklığı, ahlaksızlığı modernlik, özgürlük sanıyolar. Adam olanı seçmek yerine, nerde ıt kopuk varsa onlarda heyecan arayıp adam etmeye çalışıp, adam edemeyince tüm erkekler şerefsz yha diye ağlıyolar. Üstüne gördükleri şiddette cabası🤦🏻

Yani iki tarafta saçma sapan kafalara girmiş durumda. Aile kurumuna, evliliğe saygı felan kalmadı.
    Sorumluluk bilinci diplerde. Güven, dürüstlük, sadakat ara ki bulasın 😏

Ha bu arada erkekte karakter yerine erkek illa zengin olacak, şöyle böyle olacak diyen kadınlarla, her haltı yiyip ben temiz kız isterim diyen erkekler tam birbirine layık.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
7 ay
  • Kadınların artık evlilik için acele etmemesi oldukça doğal. 😊 Günümüzde kadınlar daha çok kendi ayakları üzerinde durmayı, kariyer yapmayı ve hayatta kendi yollarını çizmeyi önemsiyorlar. Evlilik bir zorunluluk ya da tamamlanma yolu olarak görülmüyor çünkü. Ayrıca bireysel özgürlük, eşitlik ve hayatı dolu dolu yaşamak isteği ön planda oluyor. Herkes için doğru zaman farklıdır, belki de kendilerini keşfetmeye ve ne istediklerini anlamaya çalışıyorlardır. 💜 Sana tavsiyem, bir ilişkin olursa karşındaki kişiyle bu konuda açık bir şekilde konuşman. Anlayışlı olmak ilişkilerin temel taşıdır. 😊

3
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

114

Cevap

49

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Annemin babanın evinde mutluyın niye evlenip birini sülalesini ailesini çekeyim ki? Çoğu erkek tek maaşla ev geçindiremiyor artık. Kadın çalışsın istiyorlar. Ama çocuk bakımı ev işiylede ilgilenmiyorlar. Ailelerine karşı çoğu eşinin yanknda olmuyor. Niye evlenip eziyet edelim kendimize

6
    8 Yorumla
    • Sayğılıbey
      Sayğılıbey
      7 ay

senin yaş kaç?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

100 dayı

Yorumla
    • Sayğılıbey
      Sayğılıbey
      7 ay

dayı ne kanka?

Yorumla
    • Nörüyonkanka7272
      Nörüyonkanka7272
      7 ay

Erkekler temizlikçi hizmetçi ariyoe evlilik hep erkeğe yarar bunu unutmayın

Yorumla
    • Nörüyonkanka7272
      Nörüyonkanka7272
      7 ay

@Antarex valla çok haklısın bak evlenene kadar afedersin tüm kızlarla oynasırlae yiyişirler iş evlenmeye gelince namuslu kız yok cart curt ula sen önüne çıkan namuslu kızı bile namussuz yapmaya çalıştın yapamadın gittin o.. takıldın sonra da kızları karalıyorlar Lfldlflldlf tencere kapak birbirini bulur öyle temiz kıza pis erkek yok

Yorumla
    • Antarex
      Antarex
      7 ay

@Nörüyonkanka7272 bunlarin derdi bu alayinin bu, sen erkek değil misin diyeceksin benim gözüm hedefim sadece arenada birtanecik ablamda yetiyor bana dogrusu.
      Ama yok erkeklerinde kizlarinda derdi mic mic bel alti

Yorumla
    • Nörüyonkanka7272
      Nörüyonkanka7272
      7 ay

@Antarex günümüz kızlarda çok bozuk ben görüyorum erkeklere çok fırsat veriyorlar aşırı basit davranıyorlar erkekler onlar yüzünden cesaret kazandı sanıyorlar ko tüm kızlar o kızlardan

Yorumla
    • Antarex
      Antarex
      7 ay

@Nörüyonkanka7272 orasi öyle cidden.
      Bugün o sözde çok seküler gözüken korede bile durum böyle değil.

Eğer hsni böyle meshur ya da büyük birisi değilsen, kizlar yanasmaz bile. erkek adim atar güven kazanir kadinlar genelde naz yapar test eder.

Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.

Çünkü eskiden evlilik gerekli görülen bir basamaktı ama artık tercihe bağlı, maddi anlamda yıkıcı ve çocuk/sözleşme konusuysa devasa bir yük. Evlilik konusundaki bilinçsizlik (yani herkesin yaptığı bu diye evlenmek) artık yerini 'Bu insana o kadar güveniyor muyum, bu riski almalı mıyım?'a döndü. İnsanların kafasına uyan birilerini bulmakta zorlanmasıysa bir başka konu.

Özetle zor da olsa uyuştuğun birisi çıktı diyelim, her türden bilinmezliğe rağmen evliliği sürdürecek maddi/manevi güce sahip olup sonrasında da gözünüzü kapatıp ilişkinin yürüyeceğine ve karşılıklı sadakate güvenmeniz gerekiyor. Bu mu yoksa sevgiliden sevgiliye zıplamak mı daha mümkün?

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Niye evlensin, artık kadınlar da çalışma hayatında kendi parasını kazanıyor kendi istediği gibi özgürce yaşıyor, evliliğin anne olmak dışında kadına ne gibi iyi bi getirisi var, ona da ne gerek var, çok mu güvenli güzel bi ülkede yaşıyoruz ki bi de doğuralım onunla uğraşalım, kendini bilmezin biri gelsin öldürsün diye mi? evlilik erkek için konfor demek, düzenli sağlıklı cinsel hayat, ev işlerini yemeğini de yapan var oh miss, erkek olsam bende kesin evlenirdim. Kadın niye evlenip koca derdi çeksin bi de onun ailesi akrabalarıyla uğraşsın ki, saçma. Aile kurmak isteyen sevildiğini sanan ama kendini kullandırdığının farkında olmayan kızlar evlenir artık bu devirde. Kadınlarda biseksüellik lezbiyenlik de arttı benim görüşüm, insanlar daha rahat artık bu konularda.

5
    0 Yorumla
  • Yaniyorum3131
    Yaniyorum3131 Takip Et
    Guru Yaş: 51 , eic 58%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 602 cevap paylaştı.

sence niye Türkiye'deki erkekler Endonezya'dan ya da başka ülkenin kadınlarıyla evleniyor YouTubeden de görmüşsündür? Çünkü Türk kadınıyla anlaşılamıyor istekleri hiç bitmiyor çok masraflı ve aile içine ailelerin karışmasına izin veriyor, eee ne oluyor boşanıyorlar tabi nafaka bağlatmaktan geri kalmıyorla dertleri bu çünkü, ayrıca Türkiye geneli sosyal medya ortamına bakılacak olursa genç kızların ve normal yaştaki bekar veya evli kadınların neler yaptığını görüyoruz sen bu durumda Türkiye'dekilerin nasıl evlilik düşünmesini beklersin? O yüzden kalkıp burada kimse kadınları savunmasın açın tiktok Snap chat ya da İnstagramı görürsünüz kimin ne haltlar yediyini.
    Ha iyi sayısı azda olsa iyi kadınlar var oda kendini bilen dürüst erkeklere denk gelmez buda Allah'tan çünkü bu şekilde sınanıyorut ama kimse farkında değil

0
    1 Yorumla
    • Yaniyorum3131
      Yaniyorum3131
      7 ay

Ayrıca yorum yapıp cevap yazmamı engelmeyen birisiaşağıda yazdım sana gelsin 😂😂

kendini tatmin etmek için aşağılık kompleksi olan sensin alakasız yorum yapıyorsun vah vah, ayrıca yaptığım yoruma niye sinirleniyorsun ayrı pay açmaya gerek yok 😂😂😂

Yorumla
  • papyon16
    papyon16 Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    7 ay

Her kadın böyle değil ama artık kadınlar feminizim diye ağızlarına bir şey dolamışlar cinsel obje sokaklarda cıkıp dolaşıp buna özgürlük diyorlar çalışma hayatına giriyorlar cepleri iki kuruş para görüyor kendini bir bok zannedip bende çalışıyorum benimde hakkım istediğimi alırım istediğimi yaparım diyorlar oysa calışmak insanın hayatını sürdürmesi için gerekli bir husustur bügün sokaktakı kedi bile karnını doyurmak için koca gün geziyor birde para avcısı kızlar var bunlar ben güzelim benim amım var memem var benimle evleneceksen bana bununları yapacaksın bu hayatı bana sunacaksın diyen erkek adamın sadece parasına göz dikmiş evlilik eskortları var biz erkekler bu tarz kanınların aç gözlülükleriniz gördüğümüz için evlenmek yerine tek gecelik ilişki yaşamak işimize geliyor he tekrar söylüyorum çok karakteri düzgün olgun oturup kalkmasını bilen temiz aile kızlarımız var onlara lafım yok

0
    1 Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

ağla zırla

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay
    Neden şimdiki kızlar evlilik düşünmüyor?Neden şimdiki kızlar evlilik düşünmüyor?Neden şimdiki kızlar evlilik düşünmüyor?

Bu soruları sırayla cevapla belki değerlendirmeye alınırsın.

3
    3 Yorumla
    • Nörüyonkanka7272
      Nörüyonkanka7272
      7 ay

Puahahahahahjajajajakdmfösömfösmfösmfkskfklskdlskfmsncnskeoldkfkskdkd

Yorumla
    • Nörüyonkanka7272
      Nörüyonkanka7272
      7 ay

Oda belkiiiiiii

Yorumla
    • Antarex
      Antarex
      7 ay

@Nörüyonkanka7272 bi değerlendirir ki sjsksksi

Yorumla
  • Morjinal
    Morjinal Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    7 ay

Bunu kizlar diye sınırlamak doğru değil iki cinsiyette de evlenmek istemiyorum diyenler var. İşin maddi boyutu ve sadakat kısmı zor geldiği için desek yalan olmaz. Şimdi insanlar daha geniş yaşıyor güven ve sevgi dolu bir anneyle bağ olmayınca evlenmeme ne gerek var diyor çoğu.

0
    0 Yorumla
  • SoaringDragon
    SoaringDragon Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    7 ay

Yanlış dusunuyosun kardeşim erkekler duşunmuyo sebebi ise kadınlarin sacma sapan taleplerin bitmemesi ve evlilikteki evi gecindirme karısının giderini cocugun giderini karşılama sorulumlugu erkege yuklemesinden oturu ve bosandıktan sonra süresiz nafakadan oturu erkek niye evlensin bi kez olsun kadın demiyo ki beraber gecindirelim beraber bakalim cocugumuza yoksa kadınların cogu bi enayi erkek bulunca hemen evlenmesini bilir

0
    0 Yorumla
  • zefone22
    zefone22 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 31%
    7 ay

Nedenmi kimse istedikleri masrafları karşılayamıyor maddi yönden binlerce lira masraf masraf derken dügün altini manken gibi erkek istiyorlar yeterki yakisikli olsun. Huyu suyu hic önemli degil cok seçicilik var onlarda bizzat yaşadım ben bana göre bunlar

0
    6 Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

herşeyi dört dörtlük olsun istiyorum var mı

Yorumla
    • zefone22
      zefone22
      7 ay

Sen bekle bulursun

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

bulurum neden olmasın imkansız değil kıskanma

Yorumla
    • zefone22
      zefone22
      7 ay

Senimi kiskancam 😂

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

yok dört dörtlük erkeği. allah bilir 4te 1lik bile değilsindir

Yorumla
    • zefone22
      zefone22
      7 ay

Allah aşkına git kiminle evlenmek istiyorsan sanki sana kalmışım kiz kalmadı dunyada sen sanki cok guzelsin kesin mankensin

Yorumla
  • Baydiyeceksiniz
    Baydiyeceksiniz Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı.

Kızların çoğunun yorumunu okudum güvensizlikten ve düzgün adam kalmadığından bahsetmişler güven her iki cins için geçerli düzgün olanıda bazı kızlar istemiyor düzgün davrandığımız kişiler kötü davranan erkek arıyor kendilerine iyi gelenleri prenses olarak gördükçe zaten o düzgün dediğiniz kişiler kalmayacak

0
    4 Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

kendimize iyi gelenleri prenses olarak görmüyoruz erkek olarak ilişkide madddi manevi sorumluluk alamyanlara yani kötü ve soğuk davranan erkeklere prenses deniyor kız gibi davrandıkları için hani prensesler kız olur ya. her iyi davranan erkekğe de öpücük borcumuz yok ayrıca iyisiniz ya da iyi davrandınız diye kimse sizi seçmek zorunda değil.

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      7 ay

Yani iyi davranmaktan kastımı bile anlamadın ki bu iyilik sevgiliye yapılan bayram yardımı değil onu koruyup kollamak düşünmek her anında yanında olduğunu belli etmek değer vermek bu gibi şeyler bizde her kızdan öpücük beklemiyoruz zaten

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

gayet anladım ve lafın gelişi söylemiştim öpücük detayını

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      7 ay

Anlamana sevindim

Yorumla
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    7 ay

Erkekler de düşünmüyor bence. Ekonomik koşullar istek ver arzuların değişmesi sorumluluk alamama

1
    78 Yorumla
    • Yaniyorum3131
      Yaniyorum3131
      7 ay

Siz kadınların istek arzusu bir türlü bitmiyor ki erkek ona göre davranıp sorumluluk alsın, evlenmesi ayrı dert boşanması başka ayrı bir dert hemen nafaka bağlatma peşinde çoğu kadın

Yorumla
    • Yunanziken
      Yunanziken
      7 ay

Kadın olarak söylüyorum siz sorumluluk almiyosunuz çamaşıri bile adam assin istiyorsunuz böyle evde kalırsınız

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      7 ay

@Yaniyorum3131 Ben politik görüş yaptın siz kadınlar diye genelleme yapamazsiniz.. Her kadında güçsüz değil.

Yorumla
    • Yaniyorum3131
      Yaniyorum3131
      7 ay

@Yunanziken bunu senmi diyorsun, bi YouTube Yi aç yabancı kadınlarla evlenen erkeklere bak ve yorumları oku Türkiye de kadınmı kalmadı yabancı kadınlarla evleniyorsunuz diye, eee bu durumda kim evde kalmış oluyor 😂😂

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      7 ay

@Yunanziken Haklisin.

Yorumla
    • Yaniyorum3131
      Yaniyorum3131
      7 ay

@fesfs sen erkekler deyince iyimi oluyor hanım efendi, ayrıca siz kadınlar demek başka bütün kadınlar demek başka, yani bütün kadınlar kelimesini kullanmamışım

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      7 ay

@Yaniyorum3131 Hayatıma etkisi olmayan hiç bir şey umrumda degil. Dışarıya bakmıyorum kendim ve önceliğim olan iki kızımla ilgileniyorum

Yorumla
    • Yaniyorum3131
      Yaniyorum3131
      7 ay

Ya he he haklısınız 😂😂

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      7 ay

@Yaniyorum3131 Görüşünü soru altına yazabilirsin. Ben cevap içinde cevap sevmiyorum

Yorumla
    • Yaniyorum3131
      Yaniyorum3131
      7 ay

Sevseydin şaşardım zati eyi ahşamlar))

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      7 ay

@Yaniyorum3131 Sizede ıyiaksamlar

Yorumla
    • Yunanziken
      Yunanziken
      7 ay

@Yaniyorum3131 ben sana demedim kadına dedim

Yorumla
    • Yaniyorum3131
      Yaniyorum3131
      7 ay

@Yunanziken He anladım sayın ziken hanım perdon

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

çamaşırını asamayan erkek bi zahmet evlenmesin zaten yalaka

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      7 ay

Evde yemek yapmasını bilmeyen 30 yaşını geçmiş kadınlar da evlenmesin.

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

yemek yapmasını bilmeyen erkekte evlenmesin çoğunuz evde kalır

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

30 yaşındaki kadında erkekle niye başını derde soksun zaten

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

mal işi evlenmek

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

@Yaniyorum3131 kadınlar evlenmiyor işte daha ne. nafaka peşinde olsalar kadınlar evlenmek ister ama tersi şu an genel olarak. bir kadının sorumluluğu ve para kazanmak ve kadınla paylaşmak zor geliyorsa niye yalnızlığı seçmiyorsunuz

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

@Yunanziken erkekler çamaşır asmaz diye bir şey yok iki çamaşır asmakla kimsenin erkekliği gitmez evin çamaşırı sonuçta asacak tabi

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

@xgökkuşağıx 30 yaşını geçmiş adamla kim evlensin ya doğru düzgün

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      7 ay

@allnightlonggg 60 yaşındaki adamla bile evleniliyor

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      7 ay

Evlilik kapatılsın sizlerde susun😂😂😂😂😂

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

bencede kapansın saçma sapan bişi zaten

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      7 ay

@zEstrella Bence de hahaha

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

60 yaşındakini anca para için alıp atıyorlar fazla heveslenme sonra hablerde görüyoruz paramı yedi siye ağlıyonuz

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      7 ay

@zEstrella Haha. 30 yaşını geçmiş kadınların çoğu istemediğinden değil istenilmediğinden evlenmiyor.

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      7 ay

@xgokkusagix laa susun kapayın cenenizi dövecem bak😂😂😂😂

Yorumla
    • ahhbukizlar
      ahhbukizlar
      7 ay

@Yaniyorum3131 doğru diyon istekler bitmez bu yüzden de arzular ölüyor.

Yorumla
    • ahhbukizlar
      ahhbukizlar
      7 ay

@xgökkuşağıx aha çok doğru bir anekdot. Para varsa her türlü kabullenen var. İsterse ötmesin

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

30 yaşında erkeği alanda yok zaten kullanıp atıyorlar kenara 30 yaşında kadınında erkeğe ihtiyacı yok isterse parayla da elde eder sizi 😂 zaten paraya düşkünsünüz

Yorumla
    • ahhbukizlar
      ahhbukizlar
      7 ay

@zEstrella paran var mı

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

birini rahat satın alacak kadar

Yorumla
    • ahhbukizlar
      ahhbukizlar
      7 ay

@zEstrella 😹😹 param kadar konuşurum diyorsun yani

Yorumla
    • Yaniyorum3131
      Yaniyorum3131
      7 ay

ortalığı karıştırmak ve lafı çekmede üstünüze yok anasını satım, yazdığımı nerenizden anladınızda lafı paraya çekiyorsun yani belliki yandığınız varki ne yazdığınızı bilmiyorsunuz ama merak etme bilen biliyor şekerim 😂

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

ayn bilen biliyor o yüzden boş saçma laflarınıza karnımız tok manipülasyoncu 😂

Yorumla
    • ahhbukizlar
      ahhbukizlar
      7 ay

Jajajsjjdjdjd yarıldım

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

zekan zaten yarıydı daha da azaldı 😂🤣🤣🤣

Yorumla
    • ahhbukizlar
      ahhbukizlar
      7 ay

@zEstrella jsjsjs seninkinin seviyesine kadar indirgedim normal

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

aşağıdan yukarı inemezsin merak etme en dipte olan sensin kendini kanıtlamana gerek yoktu 🤣🤣

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

ıyy bu da yaşlıymış zaten hadi sen yaşlılar yurduna

Yorumla
    • ahhbukizlar
      ahhbukizlar
      7 ay

@zEstrella jsjsjdj kudurrr

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

ağlaaaa yaşlı

Yorumla
    • ahhbukizlar
      ahhbukizlar
      7 ay

@zEstrella jajsjsjsj ben ağlamam gülerim minnoş... Çok paran var ama belli ki hepsi bozuk para 😹😹 şu an snein hakkında düşündüğüm tek durum bu teyze

https://www.instagram.com/reel/DOtFvdvEtds/

Yorumla
    • ahhbukizlar
      ahhbukizlar
      7 ay

@zEstrella jahshdhd içine battı dimee.. illa ispat etme çabasına gircen.. bak buna ne deniyor biliyor musun?
      Eziklik psikolojisi 😎😹🥱

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

gösteriş yapmayı seviyorum ve bundan çekinmiyorum

Yorumla
    • ahhbukizlar
      ahhbukizlar
      7 ay

@zEstrella napayım bana ne jsjsjs yiyenlere atan

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

umrumda değil kudur olduğun yerde 🤣

Yorumla
    • ahhbukizlar
      ahhbukizlar
      7 ay

@zEstrella jajahssjsjj WC penceresinden çekmiş bide hadii byeee🤦😹

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

balkonu tuvalet sandı enayiiii 🤣🤣🤣🤣 işte fakir olunca böyle oluyor

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

sizin tuvalet baya yaratıcı galiba 🤣

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      7 ay

@zEstrella hahahahah koptum diyalogunuza 😂😂😂😂

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      7 ay

@Yaniyorum3131 bunlar hep senin yüzünden oldu😂😂

Yorumla
    • Yaniyorum3131
      Yaniyorum3131
      7 ay

@fesfs şimcik bunu iltifat olarakmı kabul edeyim benim yüzümden olduğu için))

Yorumla
    • Yaniyorum3131
      Yaniyorum3131
      7 ay

@fesfs yorumunun altına baya yorum birikmiş beya 🙂 ama hakkımda kim ne derse desin umrumda da deyil buraya takıldığım. zaman keyfim yerine geliyor)) ama soranlara söyle merak etmesinler bir kaç hafta sonra buralarda olmayacam parası daha iyi olan başka iş buldum haliyle zamanım olmayacak

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

@xgökkuşağıx ya hadi ordan evde kalmış herkes sen mi. paranız yoksa hiçsiniz hatta çoğunuz paranız olsa bile... kadınlar seçilmez seçer bir kadın yalnızsa bunu tercih ettiği içindir yoksa havadan kart zampara yağıyor 30 yaş erkek kadından daha genç ve cazip olmuyor.

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      7 ay

@allnightlonggg Asıl sana hadi oradan. Menopoz denilen gerçeği unutma.

Yorumla
    • Yaniyorum3131
      Yaniyorum3131
      7 ay

@xgökkuşağıx salla uğraşmaya değmez, zampara diyen kendi hemcinslerinin o. puluklarını görmezden geliyor, parası olanda para için kendilerini satıyor farkında değil birde kadınlar seçilmez seçer diyor buda onların kendilerini avutma şekli, kedi uzanamadığı ete mındar der misali başka yerden yandığı var acısını senden benden çıkarıyor, yaw he he de gül geç cevap vermessen çatlar kendinlerini tatmin etmek için ona buna çatıp alakasız yorum yapıyorlar

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      7 ay

@Yaniyorum3131 Cevap vermemek en iyisi...

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

@xgökkuşağıx sen de andropoz denen gerçeği unutma orta yaş komplesiyle kart zamparalık yapanlarınız oluyor o yaşlarda mal mal eşlerini aldatıp genç kız peşinde koşuyorlar. menapoz doğal bir şey ve ayıp değil senin yaptığın ayıp. erkek de kadın da aynı yaş civarında menapoz ve andropoza giriyor birbirlerine denk oluyor fark yok. ha çocuk için diyorsan çocuk yapmak bir başarı değil tercihtir bok gibi çocuk doğurmak da canım ve geri kafalı işidir. her neyse anlamazsın zaten sana koyan koymuş sen git 80 yşımda çocuğum olabiliyor diye mal mal övün ve milletin midesini ağzına getir

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      7 ay

Cevap vermemek en iyisi demiştim. Sonuna kadar susma hakkımı kullanıyorum.

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      7 ay

Paraniz olsa bu kadar konusmazdiniz hahaha yav eğlenin geçin işte. Bakin bana yunansevene haklisin dedim geçtim. 😂😂😂😂

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

oprou diyene bak kaç kadınla yattım diye övünüyordu daha demin jgolo

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

@zEstrella kız jigolo demek bunlara iltifat, para etseler keşke de etmiyorlar dertleri o

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

bedavalar işte 😂

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

alan kullanıp atıyor bunla da övünüyor

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

@xgökkuşağıx tamam döl makinesi sensin. kısır erkeklere zürrüyetsiz demek geri gelsin madem o zaman size menapozumuz dert olmuş, dişe diş.

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

aynen :D

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      7 ay

@allnightlonggg Kendi kendine konuşmaya devam et

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      7 ay

@allnightlonggg Hatta megafonu al, balkona çık, millete hitap et erkekler şöyle erkekler böyle diye.

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

sizin için kimse kılını kıpırdatmaz boşuna havlama

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      7 ay

@zEstrella Ben havlamıyorum. Sana ne oluyor?

Yorumla
    • ahhbukizlar
      ahhbukizlar
      7 ay

Ajsjjdjdjjfj kaynamış buralar yine

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

havlamasan yazıp durmazdın ikile şurdan

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

@xgökkuşağıx sen yaparsın onu anca istekli teke

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      7 ay

@allnightlonggg ahaha kiz ne güldüm🤣🤣🤣

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      7 ay

@allnightlonggg Kim istekliymiş, sana öyle gelmiş.

Yorumla
    • Yaniyorum3131
      Yaniyorum3131
      7 ay

Nan ben sustum kargaşa hala niye devam ediyor 😂

Yorumla
  • Meraklıbiri_işte
    Meraklıbiri_işte Takip Et
    Guru Yaş: 18 , eic 101%
    7 ay

Asıl erkekler düşünmüyor biriyle konuşunca tek konu seks sonra bir daha mesaj yok muhabbet yok

6
    5 Yorumla
    • Sayğılıbey
      Sayğılıbey
      7 ay

hepsi aynı deyil

Yorumla
    • Meraklıbiri_işte
      Meraklıbiri_işte
      7 ay

Biliyorum ama çoğu böyle

Yorumla
    • Sayğılıbey
      Sayğılıbey
      7 ay

Bazıları seks danışır ama kendisi bakir olur. Bazıları susuyor ama her gece bir kızla oluyor

Yorumla
    • Meraklıbiri_işte
      Meraklıbiri_işte
      7 ay

Ne bakir ne de bakire kalmamış ki

Yorumla
    • Sayğılıbey
      Sayğılıbey
      7 ay

Sen?

Yorumla
  • YoğurtluCikolataa
    YoğurtluCikolataa Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 608 cevap paylaştı.

Esas erkekler düşünmüyor genel konusmayım da %60 oranda prenses gibi davranıyorlar. Böyle biriyle evleneceğime hiç evlenmem gideceğimiz mekanıda bi zahmet sen ayarla yani 🤷‍♀️

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

En dürüstü 100 korna BASTIRMIŞ oluyor... Bu karıyı alıp kendimimi sktrcem... kadınlar kocalarını sever... Bekarken skıştiği her kişinin öcünü kocasından alır. Koca çelik zincirle bağlı köpek... bekarken vuruştuğu erkeklerse özgür kurt sürüleri. Hesabını kocaya sorabiliyor kaçıcak yeri yok çünkü.

0
    4 Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      7 ay

Evlilik sözleşmesini bu kadar dramatize etmiş birini görmemiştim daha önce.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Çok evli görünce deneyim bir farklı bakış açısı veriyor. Maşallah yüzü gülen yok erkek olarak. Kadın evlenene kadar mutsuz olan varda evlenip mutsuz olan çok az gördüm. Müşterim olduklarından bu tarz şeyler çıkıyor ortaya alışveriş esnasında.

Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      7 ay

Sen durumu bu şekilde yorumluyorsun, anladım.

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

hepiniz bürünün köpeği olacaksınız işte senin tabirinle bu kadar kasma. bastıranın sefası olsun iki taraf da keyif aldıktan sonra sorun yok

Yorumla
  • Rumeysatoz
    Rumeysatoz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 100%
    7 ay

Guvenilecek erkek yok çünkü hem evlilik bayan için büyük sorumluluk

3
    0 Yorumla
  • straliiewygꯁ s
    straliiewygꯁ Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Çünkü cogu erkek sevgili değil, ücretsiz hizmetçi arıyor da ondan + evlilikten önce karakter, sorumluluk ve sadakat testinden kalıyor. Erkeklerin çoğu evlenilecek kalibrede degil. Daha cok sey yazarım da gerek yok.

1
    0 Yorumla
  • qüneşinsahibi
    qüneşinsahibi Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 350 cevap paylaştı.

Birçok sebep var.
    Erkeğin maddi acidan yetersiz olması
    Eşine sahip çıkmaması ailesi dahil herkese ezdirmesi
    Sadakatsizlik güvensizlik hat safhada
    Ayrlmak istese öldürülme şiddet görme vs vs vs

1
    5 Yorumla
    • Yaniyorum3131
      Yaniyorum3131
      7 ay

Tam tersi bu yazdıkların kadınlarda vary maddi yetersizlik söz konusu deyil, adam işe gidiyor eve gelince karsını kendi yatağında başka adamla yakalıyor, kendini bilen erkekler pekala eşine sahip çıkıyor ama kadın herşeyini bırakıp başka erkeye kaçıyor, bu durumda sadakatsız güvensizlik kadınlara ait.
      Ha bu öldürme olayına karşıyım o tür erkekler zaten insan olamaz o ayrı

Yorumla
    • qüneşinsahibi
      qüneşinsahibi
      7 ay

İşe die başka kadının yanına giden de var e onlar noluo. Sank sadece kadn aldatio ya da kendi cinsiyoe aldatio. Kendi hemcinsinin neler yaptgndsn bihaber misn yksa işine mi gelmiyor

Yorumla
    • Yaniyorum3131
      Yaniyorum3131
      7 ay

Peki senin hemcinslerinin aldatmakta erkekleri geçtidiyinden bihabermisin yoksa işinemi gelmiyor,
      esra erol müge anlı ve haberlerde ya adam gelip karısını yatağında yakalıyor ya da kadın herşeyi bırakıp başka erkeye kaçıyor peki sen bunları bilmiyormusun yoksa yine işinemi gelmiyor, ya google amcaya sor ya da YouTube ye aldatan kadınlar veya evini bırakıp kaçan kadınlar diye yaz bak sana ne gösterecekler,
      Kalkıp burada kadınları bana savunma

Yorumla
    • qüneşinsahibi
      qüneşinsahibi
      7 ay

Kimseyi savundgm yk soru belli cvbm belli kendi görüşünü başkalarına salça olark paylaşacağna ayrı bı şekilde paylaş. Yani kısaca sgyorumumdan

Yorumla
    • qüneşinsahibi
      qüneşinsahibi
      7 ay

Evlilik birlig icnde yedgnz naneleri göz ardı edip birde kadnlara laf atman nasl bı asaglk kompleks icnde oldgnun kanıtı

Yorumla
  • monderose
    monderose Takip Et
    Xper 6 Yaş: 18 , eic 100%
    7 ay

cogu evlilik saglikli ve uzun omurlu olmuyor, ve bizim toplumda dar goruslu insan sayisi oldukca fazla oldugu icin kadina deger az veriliyor, ve bu durumun kadinlarda fazla oldugunu sanmiyorum erkeklerin pek coguda evlilik dusunmuyor

1
    0 Yorumla
  • Xx_OlgunBeyefendi_xX
    Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    7 ay

Kanka çünkü artık kimse sığınağa değil, yoldaşa bakıyor. Kadınlar evlenmemek için değil, yanlış evlenmemek için temkinli. Artık aşk değil, denge aranıyor 😌🔥

2
    0 Yorumla
  • 8somsms
    8somsms Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    7 ay

Herkesin fikri farklıdır ama dunyada kadin cinayetleri vb cok artti ayni sekilde manipulasyon rol yapma vb de yayginlasti ve ayni sekilde kadin dusmanligi vb kadinlari erkeklerin altinda görme kadin evlenince kariyeri azaltsin erkek yukselsin kadin cocuk ve evle ugrassin bunlara odaklansin hatta evlenince cocuga bakmak icin isi biraksin fikirleri de yayginlasti bundan dolayi bu fikirlerin hoslarina gitmedigi kizlae istemeiyor olabilirler

2
    2 Yorumla
    • 8somsms
      8somsms
      7 ay

Kadi dusmanligi ve kadinlara yinelik igrenc iftira ve on yargılar ve herkesi bir tutma gibi gunumuz erkeklerin yaptigi yaygin davranislara dair birkac ornegi asagida bulabilirsiniz erkeklerin yazdiklarindan mesela

Yorumla
    • 8somsms
      8somsms
      7 ay

Gel de bu devirde birinj buk da güven

Yorumla
  • yaralıdavsan
    yaralıdavsan Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    7 ay

takılmalık oldukları bildikleri için ciddi düşünen erkek olmaz diye olabilir genel baktın mı hepsi evlenmek istiyor :) nedense

0
    0 Yorumla
  • isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Şimdiki kızlar akıllı o yüzden. Evlenmeden önce kariyer yapmak istiyorlar devir çok kötü. Insan kime güveneceğini bilemiyor

3
    0 Yorumla
  • Grbryrb
    Grbryrb Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 92%
    7 ay

Neden düşünsün ki evlilik demek sorumluluk demek. Şu zamandaki erkeklerde pek sorumluluk sahibi değil. Bu yüzden cekmek istemiyorlar

3
    0 Yorumla
  • Siyahmont
    Siyahmont Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 93%
    7 ay

Eskiden kadınlar evlenirdi çünkü ekonomik özgürlükleri yoktu hayattaki tek amaçları çocuk ve yemek yapmakta ama devir artık değişti buda erkeklerin işine gelmiyor maalesef

1
    0 Yorumla
  • ŞenKanka
    ŞenKanka Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay

Buna bir video ile cevap vermek isterim. Tam da bu konuyu işlemiş.

https://www.youtube.com/embed/49YXQ7qipFw
    2
    0 Yorumla
  • Selinnnn_miii
    Selinnnn_miii Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    7 ay

Neden düşünsunkinler ki baba olacak adam mı var varsa bile binde bir

2
    1 Yorumla
    • Sayğılıbey
      Sayğılıbey
      7 ay

evet var. önemli olan. düzgün adamı deyerlindirmek

Yorumla
  • ilsuanlathadi
    ilsuanlathadi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    7 ay

Çünkü daha rahat normal sevgililikte bile aldatır mı kaygısı yaşıyorsun nasıl evleneceksin

2
    3 Yorumla
    • Sayğılıbey
      Sayğılıbey
      7 ay

sadık erkekler çox.

Yorumla
    • ilsuanlathadi
      ilsuanlathadi
      7 ay

Bence yok ya

Yorumla
    • Sayğılıbey
      Sayğılıbey
      7 ay

sorun yaşadınmı?

Yorumla
  • Smyll
    Smyll Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    7 ay

Erkeklerle aynı sorundan dolayı, hayatta gezmek, görmek, öğrenmek ve en önemlisi tek başına olmak. Evlilik sorumluluk demek, bağlılık demek, bunun altına kimse girmek istemiyor

0
    0 Yorumla
  • Herkesböyle
    Herkesböyle Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    7 ay

Bilmem düşünmediğim bir şey için, bir şey diyemem)). Bu arada neredeyse 30-na gelecek biri olarak şimdiki kız olmuyorum 90-lar kızı oluyorum ben yorum yapmamalıydım yaa🤦🏻‍♀️

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Açıklama yapmaya gerek yok 1 yaşında başlıyor ayrıcalığını ölene kadar devam ediyor sünnet ve askerlik dışında sizi zorlayan ne var söyler misin hayatınız hep tıkırında bir skor tablosu çizmişsiniz şu kadar kızı bozdum şu kadarını kandırdım şununla eğlendim dalga gectim diye sizin başarılarınız bunlar.

3
    0 Yorumla
  • Asmodeusss
    Asmodeusss Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    7 ay

Sadece kızlar değil, günümüz gençlerinin büyük bir çoğu evlilik düşünmüyor. Bunun en büyük sebeplerinden birisi, ekonomik.

1
    0 Yorumla
  • Gokkhan209
    Gokkhan209 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 50%
    7 ay

Evlilik zorunlu mu evlenir, ya da evlenmez ancak bunun kisisel olarak olabilir, ya da ekonomik olarak olabilir, ya da sosyal olarak olabilir

1
    0 Yorumla
  • ipekyolu
    ipekyolu Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 45%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Sorumsuzlaştılar. Geleceği düşünmüyorlar.
    30-40 yaşından sonra hepsi bunalımlı birer kedi köpek annesi olacak.

1
    7 Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

ne alaka. erkekler sanki çok mu mutlu. bekar erkkelrin daha mutsuz olduğu kanıtlandı ayrıca evli ve çocuğu olan insanlar gayet kedi köpek besliyor asırlardır. bekar olup kedi köpek esleyen erkekler de var ha yoksa onların ayıbı tek bir canlıya faydalarının olmaması. hayvanlar insanlardan daha sevilesi zaten

Yorumla
    • ipekyolu
      ipekyolu
      7 ay

İşte geldi bir tane

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

sen kendine bak ne marifetin var kime ne yararın var

Yorumla
    • ipekyolu
      ipekyolu
      7 ay

@allnightlonggg aynı soruları kendine soruyor musun hiç?

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

sorumluluk almıyorlar diye birilerini suçluyorsun ya ondan sordum benim en azından zararsız ve yardıma muhtaç hayvanlara yararım var vicdanlıyım ama sende o da yok. kimse gereksiz sorumluluk almak istemek ve almak zorunda da değil bu arada.

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

hatta kim sorumluluk almak ister ki. kimse. yani laf olsun diye konuşuyorsunuz kadın düşmanları. size ezberletilen lafları noktası virgülüne şablon şeklinde sayıklıyorsunuz en ufak sorgulama yok. rahat bırakın kadınları

Yorumla
    • ipekyolu
      ipekyolu
      7 ay

@allnightlonggg sen hayvansever falan değisin. Aile kurma sorumluluğunu almak istemeyen kadınların en sık kullandığı kaçış yoludur hayvanlar.
      Bir çocuğun sorumluluğunu almak yerine hayvan beslemek kolayınıza geliyor.
      Hayatın size biçtiği rolden kaçıyorsunuz.

Yorumla
  • sesizlerinsesi
    sesizlerinsesi Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    7 ay

Düşünüyorum hatta bundan dolayı gelecekteki eşim. İçin kimseyle sevgili dahi olmuyorum

3
    2 Yorumla
    • Yaniyorum3131
      Yaniyorum3131
      7 ay

Aferin abisinin gülüne, senin gibi el değmemiş düşünen kız sayısı çok az 👏🧿

Yorumla
    • sesizlerinsesi
      sesizlerinsesi
      7 ay

🤗🫠

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Düşünen var yanlış yerde arıyorsunuz sadece

2
    1 Yorumla
    • Engineer16bs
      Engineer16bs
      7 ay

Sen mi dusunuyorsun?

Yorumla
  • Behavaha
    Behavaha Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 97%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 534 cevap paylaştı.

Aile yanında tek yaşamaya alışkının farklı fikir ve huyda insanla anlaşabileceğimi düşünmüyorum.

0
    0 Yorumla
  • aceleon
    aceleon Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 455 cevap paylaştı.

b. k düşünmüyor.

sadece bu site bile sürekli aklı fikri bu b. klarda olan kızlar dolu nereye düşünmüyorlar.

0
    0 Yorumla
  • Yanlızkurt145
    Yanlızkurt145 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    7 ay

İnsanlarda ciddiyet azaldı, millette para yok boşanma mevzuları falan var nafaka mevzuları var çok zor bir dönemdeyiz

0
    0 Yorumla
  • Nörüyonkanka7272
    Nörüyonkanka7272 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    7 ay

Bunu erkekler mı soruyor fkkskfkslfkd evlilik diyince ödünüz kopuyor evlenmeden her türlü pisliği yapanlarda sizlersiniz

0
    2 Yorumla
    • yildizligokler
      yildizligokler
      7 ay

hayir siz erkek dusmanligini yaydiginiz icin evlenmeye sira gelmiyor

Yorumla
    • Nörüyonkanka7272
      Nörüyonkanka7272
      7 ay

@yildizligokler yemedıgınız pislik kalmıyor görüyorum dışarda kızlarla hep yan yana pis pis şeyler sizin gibilere asla evlenmem temız kızı rüyanızda görürsünüz anca

Yorumla
  • Yenikullanıcıyımben
    Yenikullanıcıyımben Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 100%
    7 ay

Sanırım duygusallığa daha cok ödem veriyoruz ama erkeğin ileriye yönelik pek hedefi olmayınca biz de evlilikten korkuyoruz

0
    0 Yorumla
  • nsnlelekekleleö
    nsnlelekekleleö Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    7 ay

Yooo düşünüyorlar da kimse istemiyor çünkü bi de yalan söylüyorlar evlilik düşünmüyoruz diye

1
    0 Yorumla
  • duygusalkaktus
    duygusalkaktus Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 93%
    7 ay

Ciddi olan ciddi düşünen aklı başında biri çıkmıyordur

1
    0 Yorumla
  • ecezynep
    ecezynep Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay

Tek kadınlar değil yani çevremdeki çoğu kadınlar da erkeklerde evlilik düşünmüyor bende anlamadım

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    7 ay

Çünkü evlilik bi kadın için korkunç bir şey. Kendi ayakları uzerinde duran ve ailesiyle yasama zorunluğu olmayan çoğu kadın evlenmeyi tercih etmez. Erkekler kötü çünkü zaten kadın kendi kendine yetebiliyorken gidip de bi erkeğin hizmetçiliğini yapsın ki

1
    0 Yorumla
  • orkidemsi
    orkidemsi Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 101%
    7 ay

Etrafta bize evlilik düşündürecek bir erkek olmadığındandır

1
    0 Yorumla
  • SorryImnotreadyyet
    SorryImnotreadyyet Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Neden düşünsünler bi erkekle evlenip ömürlerini onun emirleriyle geçirecek halleri yok

1
    0 Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Kadınlar evlilikte çok ezildiklerini düşünüyor olabilir.

1
    0 Yorumla
  • Vatandas72
    Vatandas72 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 516 cevap paylaştı.

Bence kendine göre birini bulan insanların çoğu evlenir

1
    0 Yorumla
  • LosTShelbyy
    LosTShelbyy Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    7 ay

Düşünüp düşünmemesi önemli değil evliliği taşıyabilicek kadınların sayısı çok azaldı

0
    0 Yorumla
  • Zeh34
    Zeh34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 87%
    7 ay

Ben düşünüyorum da karşıma düşünen erkek cıkmuyor

0
    0 Yorumla
  • F-ebakan
    F-ebakan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    7 ay

Zevke ilgiye çok çabuk ulaştıkları için artık gerek görmüyorlar

0
    0 Yorumla
  • HadbildirmeyeGeldim
    HadbildirmeyeGeldim Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay

Düşünüyoruz ama erkeklere kira ödemek eve beyaz eşya almak fatura ödemek zor geliyor.

0
    0 Yorumla
  • bayanagresif99
    bayanagresif99 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 97%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Kim dedi düşünmüyorlar diye.., seçici oldukları için güvenmedikleri ve sevmedikleri için

0
    1 Yorumla
    • beniizle
      beniizle
      7 ay

@bayanagresif99 seçici değil egolu oldukları için de

Yorumla
  • Geologicalengineer
    Geologicalengineer Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    7 ay

Yok be kim evlilik düşünmüyor öyle söyleyen bile %99’u düşünüyor

0
    8 Yorumla
    • Geologicalengineer
      Geologicalengineer
      7 ay

Erkekler düşünmüyor bence

Yorumla
    • Geologicalengineer
      Geologicalengineer
      7 ay

Evlilik bu arada kadınların işine gelen bir şey ister kabul edin ister etmeyin kimseye göre doğruyu söylemekten çekinecek de değilim

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

tam tersi erkeğin işine gelir sonuçta mamasını önüne hazırlayan ayak işlerini yapan çocuğuna bakan evini temizleyen çamaşırını yıkayan katlayan biri var

Yorumla
    • Geologicalengineer
      Geologicalengineer
      7 ay

Hayır tam tersi ya bunu istese temizlik çalıp da yapabilir ya da çocuğuna bakıcı da tutabilir bunları kastediyorsan böyle şeylere dayannaçizane fikrim bu yöndedir.

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

hepside bedavaydı zaten dimi bakıcıları görüyoruz haberde

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

erkeğin ne zorluğu varmış o zaman işe gidip gelmek mi

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

galiba bekarken sürekli yatıyorlar

Yorumla
    • Geologicalengineer
      Geologicalengineer
      7 ay

Tabii ki de bedava değil imkanı olunca zaten kolay demişim herhalde bunu anlamak bu kadar zor olmamalı birkaç tane kötü örnek görmüşsün diye bunu ona bahane edemezsin ayrıca

Yorumla
  • GİRDAP1903
    GİRDAP1903 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 304 cevap paylaştı.

Tam tersi evlilikten başka bı şey düşünmüyorlar asıl

0
    0 Yorumla
  • poyraz__38
    poyraz__38 Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    7 ay

Asıl şuana kadınlar evlilik düşünüyor erkekler düşünmüyor

0
    0 Yorumla
  • BanBan_
    BanBan_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    7 ay

Ciddi düşünenlerle ciddi düşünülmüyor bütün sorunun özeti bu.

0
    0 Yorumla
  • Xperellaa
    Xperellaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay

Sorumluluk almak ağır geliyor. El bebek gül bebek yetiştiriliyorlar.

0
    11 Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

sorumluluk almak gibi bi zorundalığı da yok zaten kimse yetiştirmeyi beceremediğiniz erkek çocuğunun bakıcılığını yapmıcak

Yorumla
    • Xperellaa
      Xperellaa
      7 ay

@zEstrella bakıcılık yap diyen yok zaten. O da aynı şekilde senin bakıcın değil.

Yorumla
    • Xperellaa
      Xperellaa
      7 ay

@zEstrella anonim olmanın verdiği rahatlıkla o yarım aklınla bana tahrik edici bir şeyler karalayıp egonu tatmin ettiğini sanıyorsun. Seni bulurum bu hakaretlerini yediririm akıllı ol.

Yorumla
    • Xperellaa
      Xperellaa
      7 ay

@zEstrella derdini karakolda anlatırsın hadi bakalım bu yorumların delil olacak

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

hadi yap benim korkum yok

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

örnekleri çevremde çok

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

baya bi para ödersin artık 😂

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

çatır çatır yicem

Yorumla
    • Xperellaa
      Xperellaa
      7 ay

@zEstrella bekle sen

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

😂😂😂

Yorumla
    • zEstrella
      zEstrella
      7 ay

paralarını harcarken nispet olsun diye buraya da atacam

Yorumla
  • HayatınKahpeliği
    HayatınKahpeliği Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 439 cevap paylaştı.

Babam gibi birisi olur diye korkuyorum, vev annem gibi hayatım olur diye düşünmüyorum bu yüzdn

0
    0 Yorumla
  • 1kendihalindebiri
    1kendihalindebiri Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    7 ay

Kızlar düzgün adam yok diyor erkekler düzgün kadın yok diyor herkes tek takılıyor 😂

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (103)
Devamını Gör(148)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Neden şimdiki kızlar evlilik düşünmüyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Şimdi ki kızlar neden evlilik düşünmüyor? 3 cevap verildi
Genç kızlar neden evlilik düşünmüyorlar? 25 cevap verildi
Kızlar neden evlilik düşünmüyor? 8 cevap verildi
Şimdiki kızlar niye evlilik istemiyor? 11 cevap verildi
Şu an ki kızlarla neden evlilik düşünülmüyor? 10 cevap verildi
Kızlar neden evlenmeyi düşünmüyor ? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hangi pişmanlıkla yaşamaya karar verdiniz?
  • Size 14 yaşında yazdığım şiiri bırakıyorum. Nasıl olmuş?
  • Haritaya 25 il daha ekleniyor. Sizce ne gibi artı ya da eksileri olur?
  • İnsan edindiği tecrübe sonrası, hep kendinden bir şeyler eksiltiyor değil mi?
  • Duvarlarınızı yıkabilen oldu mu, yoksa hâlâ örülü mü?
  • Anlaşılma telaşın bitti mi?
  • Dünya kupası başlangıcı! Sizce milli takım ilk maç yanlış kadro muydu?
  • Sevgiliniz rüküş giyinse bunu ona söyleyebilir misiniz?
  • Sevildiğinizi nasıl anlıyorsunuz?
  • Zamanda sıkışıp kalma (Time Loop) temalı dizileri izlerken beyni yananlar? Sizce en zekice kurgulanmış dizi hangisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨