Kızlar neden evlenmeyi düşünmüyor ?

Sevgilim olmuyor arkadaşlar ne yaptıysam olmadi daima oldugum gibi davrandım davranirkende acaba hata yapiyormuyum diyede kontrol ettim.. Bu dunyada en cok istedigim hususlardan biri olan kiz arkadasimin olmaso ve aile olmak ama maalesef olmuyor.. tanismak istersin merhaba yazarsin engellerler önyargı hat safhada.. Mesafe hat safhada.. Bu ikisi oldugu zaman siz sanıyormusunuzli iyi insan bulacaginizi? Imtihan dunyasindayiz.. Kizlar hayatlarina daima birbirine benzeyen erkekleri aldiklari icin her erkek ayni diyorlar oysaki verdikleri kararlar hep ayni.. Farkli adim atmadiklari icin pes ediyorlar.. Arabasi var mi evi var mi meslegi ne yahu nir insani sevmek icin bunlarmi lazkm? Bunlar yoksa sevmicekmisin.. cikarciliktir bu bununda ne allah katinda nede bence kul katinda gecerliliginin olmamasi gerekir.. evlilikler azaldi zinalar artti.. O bayildiginiz ugruna öldüğünüz mesafeler onyargilar duvarlar araba mal mulk ne ise yaradı? Onemli olan karakterdir.. Ayni evin icinde birbirini anlamaktir.. Hata yapılan yerlerde bunu düzeltmek icin mücadeledir..

Kızlar neden evlenmeyi düşünmüyor ?