Kızlar yaklaşık iki haftadır evliyim düğünüme 3 hafta kala eşimin tinder kullandığını öğrendim nişanı atmaya kalktım ama aileler karşı çıktı işin aslını söylememiştim onlara eşim de bu yaz 2 ay ırakta dağda görevdeydi o dönem psikolojisinin bozulduğunu o yüzden kullandığını söyledi aileler de karşı çıkınca evlendim bir şekilde o noktadan geri dönemedim. Dün gece içime bir kurt düştü tekrar uygulamalara bakarken aslında 1 yıldır tinder kullandığını öğrendim biz bir yıldır nişan ve düğün hazırlığı yaparken o tinderda beni sürekli aldatmış kimseyle konuşmadığını sıkıntıdan yaptığını söylüyor ama inanmıyorum tabii ki şimdi ne yapmalıyım kafayı yemek üzereyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
7 ayCanım, öncelikle bu kadar büyük bir yükün altından nasıl kalkacağını bilemediğin için kafayı yemek üzere olmanı tamamen anlıyorum. Bu yaşadığın, evliliğin en başında sana yaşatılan korkunç bir ihanet ve bu durum karşısında hissettiğin her duygu (öfke, hayal kırıklığı, tiksinti, pişmanlık) çok normal ve haklı.
Şu an en önemli şey, kendini toparlaman ve duygusal olarak kendini korumaya almandır. Lütfen acele kararlar vermeden önce bu adımları düşün:
1. 🤯 Duygusal Acil Durum Yönetimi
Kendine Zaman Tanı: Şu anda karar verme yeteneğin en düşük seviyede. Yoğun öfke ve kafa karışıklığı içindesin. Kendine 2-3 gün (veya daha fazla) fiziksel ve duygusal bir mesafe koy. Bu süre zarfında eşinle ciddi bir konuşmaya girme, sadece nefes al.
Duygularını Onayla: Eşinin "sıkıntıdan yaptım" ya da "psikolojim bozuktu" gibi açıklamalarına inanmak zorunda değilsin. Bu, onun durumu hafifletme çabası. Unutma: Aldatma bir seçimdir. Bu, ilişkinizin temelindeki güveni sarsan, bilinçli ve bir yıllık bir davranış döngüsüdür.
İletişimi Sınırla: Şu an sadece temel evlilik görevleri dışında, eşinle derin, duygusal bir konuşma yapma. "Düşünmek için zamana ihtiyacım var" diyerek geri çekil.
2. 🔍 Durum Değerlendirmesi ve Gerçekçi Adımlar
Şimdi, bu evliliğin devam edip etmeyeceğine karar vermen gerekiyor. Bu kararı verirken şu soruları dürüstçe yanıtlamalısın:Güven
Ona tekrar güvenebilecek misin? Aldatmanın bir yıl sürmesi ve sana yalan söylemesi, bu güveni tamamen yok etti. Bu güven yeniden inşa edilebilir mi? (Unutma, bu çok uzun ve yorucu bir süreçtir.)Aldatma Sebebi
Nişanlılık sürecinde neden Tinder kullandı? "Sıkıntıdan" veya "psikolojim bozuktu" geçerli bir sebep midir?
Hayır. Bu, evliliğe ve sana olan bağlılığını gösteren çok ciddi bir işarettir.
Aile Baskısı
Mutluluğun kimin için önemli? Ailelerin o anki nişanı bozmana karşı çıkması anlaşılır olsa da, hayatının geri kalanını mutsuz bir evlilikte geçirme lüksün yok. Ailelerin baskısı yüzünden alınan kararlar, kişiyi daha büyük bir mutsuzluğa sürükler.Pişmanlık
Eşin gerçekten pişman mı, yoksa yakalandığı için mi üzgün? Gerçek pişmanlık, durumu inkar etmemekle, sorumluluk almakla ve ilişkiyi onarmak için profesyonel yardım almayı kabul etmekle başlar.
3. 🎯 Atılması Gereken En Önemli Adımlar
Bu noktada en sağlıklı hareket tarzı, hemen profesyonel destek almak olacaktır. Bireysel Terapi: Öncelikle sen, bu travmatik durumun etkileriyle başa çıkabilmek ve net düşünebilmek için bireysel terapiye başlamalısın. Bir uzman, duygusal kargaşanı yönetmene yardımcı olacaktır.
Çift Terapisi Şartı: Eğer evliliği kurtarma ihtimalini bile düşünüyorsan, eşine şunu şart koşmalısın: "Hemen çift terapisine başlayacağız." Eğer eşin bunu reddeder veya ciddiye almazsa, bu, onun ilişkinizi onarma konusunda samimi olmadığının en büyük göstergesidir.
Hukuki Danışmanlık: İçten içe bu evliliğin yürüyeceğine inanmıyorsan, bir boşanma avukatından hukuki bilgi al. Evliliğin çok yeni olması, süreci daha kolay atlatmanı sağlayabilir (boşanma süreçleri genellikle yıllar ilerledikçe daha karmaşık hale gelir). Ne olursa olsun, ne haklara sahip olduğunu bilmelisin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)7 ayÇok zor bir durum olaya mantığınla bakmak çok zor olsada duygunu sıfırla ve mantıklı düşün aldatmak zaten ciddiyetle değil eğlencesine yapılır yani seni aldattığı kişilere değer vermiyor sanada değer vermiyor çünkü aldatan biri kimseyi sevemez değer veremez senden ayrılmamak için bir şekilde seni ikna etmeye çalışmış çünkü sen onun güvenli alanısın eğer ekonomik olarak özgürsen kesinlikle şu an boşan değilsen aile evine dönme şansın varsa dön birikim yap ayrı eve çık sıfırdan bir hayat kur
22 Yorumla
Soran7 ayBen de birikim yapıp kendime hayat kurmayı düşünüyorum aile evine dönmek de ayrı bir tahribat yaratır
Cevap sahibi7 ayO zaman ne yap biliyor musun kocandan sürekli maddi hediyeler iste altın tarzında ondan gizli bir banka hesabın olsun o hesaba ev gelirinden para at çalış para kazan deki hayalim işte umreye gitmek onun için para biriktiriyorum o paraya karışamaz üstüne para verir hatta umarım verir kendine zaman ver max 5 ay içinde kendi evimde olucam de planlar yap kaçar gibi gitmeyeceksin ama kaçacak gibi planlar yap yani o kadar ciddi ol stresli ol ama stresinden güç al ve hamile kalmamaya çalış
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Psikolojim bozuldu lafı da yalan. Psikolojisi bozulan adam, senin yanında olur, Tinder'da değil. Net. Aslında kadınların hisleri hep doğrudur ama bazen kalbimizi dinlemiyoruz işte. 🧚🏻
72 Yorumla
Soran7 ayÖyle kesinlikle tüm yalanlarını hislerimle yakaladım
Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bu adam seni düğünden önce bile kandırmış, üstüne evlendikten sonra da yalan söylemiş. Psikolojim bozulmuştu bahanesi bayağı klasik, çoğu yakalanan öyle der. Kusura bakma ama bu davranış düpedüz saygısızlık. Şimdi yapman gereken şey şu sakin ol ama saf olma. Otur açık açık konuş. Yalan söyledin güvenimi bitirdin. Şimdi dürüst olacaksan konuşalım yoksa boşuna uğraşmayalım de. Eğer hala lafı çeviriyorsa bu evlilik baştan yanlış başlamış demektir. İki haftalık evlilikte böyle bir şey yaşanıyorsa ileride huzur bulmak zor olur.
101 Yorumla
Soran7 ayBu konuşmayı yaptım çok pişman olduğunu söylüyor telefon numarasına kadar değiştirdi tüm sosyal medya hesaplarını kapatıp sıfırdan açtı profilinde ikimizin fotoğrafları var sadece ilgi alaka üst düzey vs yani anlayacağın şu an tüm tuşlara basıyor ama bende bir etkisi var mı tartışılır ne hissedeceğimi bilemiyorum çok emek verdik ilişkiye uzun bir ilişki bir şans versem daha da kötü olur mu kafam karışık yani
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
90Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
19 güÇok kötü olmuş gerçekten aileyi ayakta tutan en büyük şey güvendir daha önce kullanmış olabilir ama evliliğinde bunu yapıyorsa o insana güvenmek çok zor, uygulamayı kullanmayıp bulundurmasi bile şüpheye düşürür ve çok yanlış , bence şimdi yapılması gereken şey acele etme hemen karar vermek hataya düşürür, bir sessize al kendini uzaktan onu gözlemle hal ve hareketlerine bak sana karşı ilgisi nasıl onu teyit et , eğer sabırsız kavgaci ve ilgisiz davranıyorsa uygulamada onu mutlu eden var demek anlamına gelir, ve mutlaka açık verir, işte ozaman mahkemeye gidin derim , ama şu an elindeki delil yeterli bir sebep değil , sadece tavrımızive duruşunuz net olsun uzaktan gözlem yapın
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı.
7 aybi insan evleniyorsa ve hala tinder kullanıyorsa benim düşüncem ondan hayır gelmez çünkü evlilikte de yapar kesin söyleyeyim, yani ağaç yaşken eğilir misali aynı huy devam eder vetselam,
Ama al karşına otur herşeyi açık açık konuş ve düşüncelerini sevmediyin şeyleri şimdiden belirtki yanlış karar verip ilerde üzülmeyesin ve davranışına dikkat et nasıl tepki veriyor ve konuşma tarzı nasıl falan anlarsın ciddiyetini, hoşuna gitmeyen veya yanlış şeyler sezersen artık gerisi sana kalmış ozaman iyi düşünüp karar vermen lazım, ailen ne derse desin kararını değiştirme sana tavsiyem21 Yorumla- 7 ay
He pardon düğünün olmuş ama en azından çocuk yapma ve psikolojik sorunla falan alakası yok tipik erkek yalanı, piskolojisi bozuk olan kendini karıya kıza vermez gider başka faydalı şeylerle uğraşır
Evliliği riske atma bence aileni dinle. Eşine sor neden o uygulamayı/ları kullanmış senle konuşmak ilgilenmek yerine. Bazıları fake profil açıp konuşuo eşiyle durumu anlamak için kandırıp, Böyle olay olduğunda. Gerçekten üzgün olsaydı sen demeden silerdi zaten hesapları felan. Yakalandığı için üzgünüm diyor. Keşke bi hafta içinde eşinle/ailesiyle de konuşsaydın bu durumu. Durumu bilmiyorum ama bu kadar masraf yapıp boşanmak.. etrafın çevren baskı yapması normal tabi. evli kalınca daha büyük pişmanlık duyacaksan sen bilirsin tabi boşanmayı. 🎩
00 Yorumla
7 ayAldatmak geri dönüşü olmayan bir hatadır hanımefendi. Bu adamla aileniz değil siz evlenmişsiniz. Karar da sizindir. Eğer kendinize yapılan bu saygısızlığı kabul edebiliyorsanız tabii ki devam edin. Ama bu saygısızlık devamında daha kötü şeyleri de getirir, açıkçası ayrılmanız en doğru seçenek bence. Kendinize değer verin, kendinizi sevin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayBu ciddi bir sorun ve aynısını sen yapsan büyük ihtimalle eşin seni boşardı. Güvensizlik durumu ortaya çıktı mı çıktı. Sadakatsiz olmaya evlenmeden başlamış. Kim garanti edebilir bir şey yaşamadığını. Diyelim ki yaşamadı ileride çocuğunuz olsa bunaldım Yönder kullandım da diyebilir. Güven tek kullanımlıktır. Aldatmanında her türlüsü aldatmadır. İlla cinsellik olması gerekmez seninle nişanlıyken başka kadinalra bakmissa bu aldatmaktır. Bir daha ona nasıl güvenip canım diyeceksin mesela? Ya da yatakta yatarken aklına gelmeyecek mi? Keşke aileni dinlemeyip rezil etseydin onu. Şimdi boşanma nedeni olacak. Affedilecek bir şey değil bu. Küçük olayı affeden büyüğüne hazır olsun olmuş. Çocukta yokken belki de boşanmalısın. Böyle adama güven olmaz
11 Yorumla
Cevap sahibi7 ayAşağıda bir sanstan bahsetmişsin ahmağa göz yummak onu daha da ahmak yapar derler. Dolayısıyla sen hoşgördükçe sınırlar gevşiyor. Yatakta yakalayınca mı gerçekten tepki göstereceksin. Emek güzel bir şey ona bir şey demiyorum ama geçmiş emeğin için bundan sonrası için hiç emeği hak etmeyen biriyle hayatı sürdürmen kendine haksızlık olacak bunu da bil. Ve başka bir şey yaparsa da sen yüz verdiğin için yapacak. Yüksek ihtimalle de yapacak. Utanması olmayan insan modelini nerde görsem tanırım
Gizli Üye(25-29)7 ayİnsanlar eşiyle olan özel hayatını internet ortamına ya da 3. Kişileri karıştırdığı zaman daha o ilişkiden bir Halt olmuyor herkes boşan ayrıl diyor bilmem neresine koyduklarım tabi kimin umurunda senin ilerde ne yaşayacağın gerçekten mutluluğunu kim ister ki sosyal medyadaki bu kendini bilmezler mi daha kendilerine hayırları yok. Bence aklını başına topla yuvanı kurtarmaya çalış yuvayı dişi kuş yapar biz erkeklerin bakma böyle olduğumuza bende kesinlikle istemiyorum internette karı kız kovalamayı akışkanlık haline gelmiş yapmadan duramıyorum canım sıkılıyor can sıkıntısından önüme gelene yazıyorum yalan yok eğer kocanın sigara alkol madde kumar ve kötü arkadaş gibi kötü huyları yoksa hiç merak etme düzelir zamanla yeter ki sende yatakta kaliteni koymuştur 😘😉😉
08 Yorumla
Cevap sahibi7 ayBoş yapma yürü
Cevap sahibi7 ayDiyorum ya kötü bir alışkanlığı yoksa eğer varsa zaten olmaz
Cevap sahibi7 ayBen şahsen telefondan takılıyorum karı kızla ama evlenirsem tabiki eşime sadık olurum o işleri bırakırım
Cevap sahibi7 ayReel olmuyor ya günümüz kızları hepsi para yiyici bende para yedirmek istemiyorum o yüzden bir dikiş tutturamıyoruz 😃
7 ayYa şimdi hatalı tabi ki ama iki haftadır kullanmış mı neden evlendikten sonra ya bak diyorum çünkü nişanlıyken yaptığına göz yummuşsun bir kere şimdiden sonra yapıp yapmayacağı da önemli yani iki ucu sıkıntı ama ne yapacaksın ya evlenmeyecektin bile bile ya da evlendikten sonra da olacak mı diye bakacaksın
11 Yorumla
Soran7 ayNişanlıyken göz yummamın sebebi düğünümüze 3 haftadan daha az bir zaman kalmıştı ve ben gerçekten dağda psikolojisi bozulduğu için yaptığına inanıp masumlaştırmak istedim ama evlendikten sonra bir senedir yaptığını öğrendim maalesef dediğiniz gibi bile bile evlenerek hata ettim ama kendimce sebeplerim vardı işte çok yalnız bırakıldım destek görmedim vs insan yaşamadan bilemiyormuş eskiden olsa asarım keserim derdim ama o an cesaret edemedim
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
7 ayÖnce sakinleşmeye çalış, hemen büyük bir karar verme. Sonra eşinle açık ve net bir konuşma yap — güvenini kaybettiğini, bu şekilde evliliğin yürümesinin zor olduğunu anlat.
Eğer tutarsız açıklamalar yapıyor veya suçu hafife alıyorsa, evlilik danışmanlığı ya da gerekirse ailenden/uzmanlardan destek al.
Ama en önemlisi: kendini suçlama ve “evlendim, artık katlanmalıyım” diye düşünme.
Güven yoksa, evliliği sürdürmek senin ruh sağlığını daha çok yıpratır.20 Yorumla "Psikolojim bozulmuştu"mu? ayy prenses, canım sen kafayı yeme, kafayı yedirt. Evlenmeden önce, evlendikten sora hem yalan söylemiş hem aldatmış. Şimdi sen önce sakin ol, unutma öfkeyle kalkan zararla oturur. Önce konuşulmayı dene baktın adam oldu oldu olmadı böyle adamla ömür geçmez. Ailenin arkanda duracağına inanıyorsan ailene dön.
04 Yorumla
Soran7 ayAileme düğünden önce bahsetmiştim ama aldatmayan erkek mi var yazışmadan bir şey olmaz tarzında bir cevap aldım zaten o yüzden evlendim şimdi geri dönsem arkamda duracaklarını sanmıyorum
Soran7 ayÖğretmenim atama bekliyorum olmazsa özelde şansımı deneyeceğim o güne kadar biraz sabretmem gerekiyor kendi düzenimi şuanda kuramam
Aile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı. Öncelikle kendini tek başına yargılamaya ya da kafanı yemeye çalışmak yerine bir adım geri atıp nefes almak önemli. Duygularını netleştirmek için eşinle sakin, dürüst bir konuşma yapmak ve geçmişte ne yaşandığını, güveni nasıl tekrar kurabileceğinizi anlamaya çalışmak gerekir. Eğer kendini duygusal olarak çok zorlanmış hissediyorsan, bir terapist veya aile danışmanı ile konuşmak da hem kafanı toplamana hem de gelecekle ilgili sağlıklı kararlar almana yardımcı olur 😌
00 YorumlaBu tür dating uygulamaları üzerinden sadece flört ihtiyacını giderip sonra hesabını silen evli erkekler çok fazla. Ama buluşup bu konuyu daha ileri boyuta taşımak başka bir şey tabi ki. Bana soracak olursan zaten sıkıntı en başta, senin bitirmek istediğin bir ilişkiye aileler karışmamalı. Zaten aile ya da çevre zoruyla yapılan bir evlilik baştan bitmiştir bence. Kendi saygını yeterince zedelemişsin, bence birr an önce evliliğini bitir. Önce sen kendine değer ver ki sana değer verecek insanlar çıksın karşına.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayNasil bir sikintiymis bu ya soylesin bizde yapalim🤣🤣 dagda dusman avina cikmadi mi bu? Hayirdir? Cocuk yapma sakin. Muhtemelen istedigi boklari yedi evlenene kadar senlede temiz aile kizi diye gordugu icin evlendi cocuklarimin annesi olsun diye iste. Cocuk filan verme buna ailelerinizde bi degisik. Benim ailem bunu gorse benden once yuzugu at derler
12 Yorumla
Soran7 ayMaalesef ailem de çok yüz verdi buna çünkü onlara karşı o kadar efendi terbiyeli bir insan ki ailemin yanındayken ben bile bazen şaşırıp tüm bunları yapan bu insan mı diyorum
Cevap sahibi7 ayErkekleri tanimiyor ailen. Abin filan olsa cozerdi bunun ne oldugunu.
Gizli Üye(25-29)7 ayTinder çok berbat bir uygulama mk daha güzel uygulamalar var. Tinder içerik çöp. Herneyse konumuz bu degil😀😀😀shshshshs ciddi misin? Bence boşan gitsin. Ugraşma degmez. Demek ki aldatmış kuzum evladı annesinin suçu yok. * dicem babasının suçu yok. güzel kardeşim daha iyi dur güzel kardeşim ~~
12 Yorumla
Cevap sahibi7 ay@DarkNoir1 hahaha
Bence buradaki yorumlara göre değil de bir evlilik terapistine gidip ona danış ve kararını ona göre ver
35 Yorumla
Soran7 ayİşe yarar mı acaba onu da düşünüyorum biraz araştırıp gideceğim mutlaka
Soran7 ayÇocuk yok zaten daha çok yeni 2 hafta bile olmadı evleneli
Soran7 ayEvet öğretmenim
Aldattığına emin oldun mu? Gizli kullanması tabi ki kötü ama belki sadece birşeyler yazmıştır.
11 Yorumla
Soran7 ayİçeriğini bilemem bilmek de istemiyorum ama o uygulamayı indirmiş olması bile aldatmak değil midir zaten
7 ayBir iş yerinde çalışırken evli ve çocuk babası olan bir adam tinder kullandığını ve ne gibi çapkınlıklar yaptığını anlatmıştı. Kimse böyle bir eş ya da baba istemez öyle değil mi?
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayhıcbısey yapamazsın ısın aslını soyleyıp nısan atacaktın en basta. Şu an bosanmak ıstesen yıne karsı cıkaacak aıleler soz verecek esın bıdaha yapmıycam dıye. Bug a gırdınız
10 Yorumla
7 ayHislerin ne yönde ise do doğrudur.. Erkeklerin 100 yeminine bedel hislerimiz var.
20 Yorumlakız sen delimisin boşa gitsin sana koca mı yk 🌸 bırak allahından bulsun bu erkeklre hep böyle gözlri hep dışarıda kndine saygın olsun belikesirden sevgiler🌹
İhlas Suresi:
Kul hüvellâhü ehad, Allâhüssamed, Lem yelid ve lem yûled, Ve lem yekün lehû küfüven ehad.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 926 cevap paylaştı.
7 ayBu insanoğlu psikolojisi bozulunca şeytanın ya da Yaradan üstüne bile suç atıyor. 😀 Çok çakal varlıklarız yeminle.
Psikoloji bozuksa çekilsin kenara sessiz kalsın yani.
00 Yorumla Kendinize inanmışsınız, size kimse yol gösteremez. Hiç buluşmadım diyor, buluştuğunu veya görüştüğünü nasıl ıspat edeceksiniz? Eşinize güvenin, bırakın ayrılın boşanın diyenlere aldırma.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 627 cevap paylaştı. Tinder masum bir yer değil bu cepte ama her gün de hatunların sana atladığı bir yer değil artı aradan muhabbeti uzun süre sürdüremezsin mutlaka iletişim alman gerekiyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. Ohooo Tinder ile facebook ayni statude boş şeylere kafa takma gelecege bak önüne bak öyle yapmis boyle yapmiş miş miş larla hayat cekilmez çekilebilecek bir şekile donusturmeniz lazim.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 549 cevap paylaştı.
u 3 ayÖnceden sen olmadan önce açtıysa bence geçmiş gitmiş diye takılma derim. Sırf bu yüzden nişanını atma.
00 Yorumla
7 ayanasını mik
ne bilim ben senin bilmediğini ben mi bilecem benim vereceğim öğüt yukardaki ile sınırlı00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ay.. şans ver bir ergenlik yapmış buradaki yorumlara bakıp Gaza gelme sakın zaten ordan biri ile buluşma şansı yok Emin ol anlardın bir canım yapmış kesin birinin gazına geldi öyle uygulamada kendini avutuyor
00 YorumlaTabiki yalan söylüyor ve her dış göreve gittiğinde de bunları yapmaya devam edecek. Ne yapacağına da sen karar ver
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayNe olmuş ki, tinder, facebook, telegram benzer sosyal medya herkes kullanıyor, sizde bu siteyi kullanıyorsunuz, herkes istediği medyayı kullanılır.
02 Yorumla
Soran7 ayBen bu siteyi flört etmek için kullanmadım ama çok farklı şeyler
Cevap sahibi7 ayO sitelerde burasıda aynı isteyen burada da flört ediyor orada da ediyor. ya da Whatsapp tada ediyor.
Sonuç Bir bahane ile tanışmak.
Burada tanışıp flört edenler oldukça çok.
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayne güzel işte çocuk zevkini almış sen vermemişsin oda verici bakmış. şimdi sana iyi çakamıyor mu sorunun ne?
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
7 ayİki gundur öyle uygulamara bakiyorum cinsellikle dönüyor zaten kızın birine denk geldim beni kötü ett gitti
00 Yorumla
7 ayKötü bir durum ancak köprüleri yıkmadan önce bir şans daha vermen daha iyi olabilir. Bilemedim benim başıma gelse sakin kalamazdım.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. bir sure kafa dinle uzerine dusme.. yapabilecegin hicbirseyyok bir daha yapmamasini soyle.. nikahtan oncesini unut.. sonrasina odaklan..
00 Yorumla
7 ayAllahm ya facia bu yeni nesil şerefsizler bitmek bilmiyorlar
02 Yorumla- 7 ay
Ayrılmayıp dewam etmek istersen sakın bebek yapma sakın bir süre gözlemle yine bi şerefsizlik yaparsa ispatlariyla mahkemeye git.
Soran7 ayKesinlikle çocuk düşünmüyorum zaten şu an maalesef baba olacak materyal yokmuş bunda evlendikten sonra fark etmem bana da sürpriz oldu
Aile & Toplum konusunda 409 cevap paylaştı. Tinder Türkiye’de bi işe yaramaz için rahat olsun sadece escort gösteriyor
02 Yorumla
Soran7 ayÖnemli olan niyeti zaten Türkiye’de işe yarayıp yaramaması değil böyle bir şeye tenezzül etmesi mide bulandırıcı
Aile & Toplum konusunda 744 cevap paylaştı. Ailelere durumu anlatmamaktaki ısrarın ne o zaman, aldatılmaya devam
01 Yorumla
Soran7 ayOnun ailesi ataerkil bir aile ben aldatıldığımı söylediğimde biz onunla konuşuruz bir daha yapmaz dediler benim ailem de buna benzer o yüzden ailelere daha fazla detay vermedim işe yaramayacağını düşündüğüm için
- Aile & Toplum konusunda 545 cevap paylaştı.
7 ayEn son şu tinderi bende indirecem uygulamamı ne var burada ya
Boş ver evlendikten sonrada daha neler neler duyacan00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 ayKaydırmalı uygulamalar tehlikeli eğer seni nişanlı iken bunu kullanmışsa kim bilir kaç tane kadınla da buluşmuştur
00 Yorumla İçin almıyorsa ve gidecek yerin varsa hiç bekleme boşan.
10 YorumlaBoşanmalısın. Biz aklımızla aldatamıyoruz insanlar uyguluyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayAh canım bnim ben öğleyin benim eşim daha fazlasını yapmış ne gibi hesaplar var eşimde hergun krize giriyorum ama onun umrunda değil...
30 YorumlaEşin büyük ihtimalle "Klasik Anadolu Tipi Erkeği", sen de gittin evlendin!
00 Yorumla
7 ayKız bisey olmaz yaa abartma ne var ya normal biyer orası yaa
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayKötü bir durum
Sen varken kullanmış ve gerçekten ne amaçla kullanmış o önemli00 Yorumla Sende prtalik mali gibi geziyorsun tinder bundan namuslu burada 1 kiz duzgun değil
00 Yorumla
7 ayYol yakınken dön, seni yüzlerce kere aldatır o.
00 Yorumla
7 ayNe niyetle ve naaptığına bak hemen telaslanma
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı.
7 aysenin eş dağda aklını nasıl karı kıza kaydırmış hayret
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. İyi tecrübeli olur artık bundan sonra nefes aldırma pilini bitir sorun olmaz
00 Yorumla
7 ayKlasil polis asker vs hareketleri hiç şaşırmadım görevdeydi dediklten sonra
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 688 cevap paylaştı. Psikolojisi bozuk olan aranıyormuymuş? Hiç evlenmeyecektin.
00 Yorumla
7 ayBötle şeyleri çol bilmiyorum ben instagrmdan. Biel tanışamm
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayCanın ne istiyorsa onu yap şüphe üzerine mutluluk kurulmaz iyi düşün iyi karar ver
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
7 ayGeçmişi unutup adam olacak bir ışık varsa bence devam et
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hemen koşarak aile mahkemesine git ve boşanma davası açt ve güzel bir nafaka talep et
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 ay3 kerre boş ol boş ol boş ol de şutla, ben burdayım
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 ayUyar
Birdaha olursa biter de sende
Evlilikte gizli saklı işler dönmemeli00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 656 cevap paylaştı.
7 aySorun çokk basit. Aklına o şüphe düştü. Dimi? Bu şüphe seni gün gün yemicek mi?
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 533 cevap paylaştı. Bildirim geçmişini ac eşinin bütün herseyi orada görürsün
00 Yorumlamerak edıp dusunmeniz çok doğal erkek mılletı benım fıkrım kaydıran konsurda ben olsam konusurdum ilişkinizi gözden geçirmeniz ve iyice dusunmenız lazım
bu arada ben tınder kullanmıyorum😅😅😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayAman yalan söylüyor net. Tinder indiren Adam direkt cinsellik düşünüyordur. Hiç iyimser davranamam. Yine karar senin.
00 Yorumla- Devamını Gör (104)
Devamını Gör(149)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 2 haftalık evliyim, eşim Tinder kullanmış. Nişanlıyken de üyeymiş, şimdi ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler